Inače tek sad shvatam da je fiat grupa bila VAG pre VAG-a, koliko su samo delili delova i platformi od vremena tipota nadalje ( prvog-to jest PRAVOG tipa ), ali Italijani ne bi bili Italijani da ne zajebu sve i dans se nalaze tu gde jesu, a mogli su lako da kupe VW...
Ovako kada se odvojeno gledajh jesu ruzne, ali na auto kada se stave to je sasvim druga prica. Nekako idu uz auto. Ili ove ili one 18 sto idu na Brava sa 5 duplih kraka.
Ja nisam nasao lepse felne za ovaj auto.
Uvek sam zeleo da udjem u glavu pojedinih ljudi.Parking je bio pun samo po obodu, a sredina je bila skoro prazna. Samim tim sam birao mesto (sto i inace uvek radim) gde necu rizikovati da me neko odvali vratima. 10 minuta kasnije:
Heinz napisao: 31 Jan 2019, 23:29
Nije istorija VAG baš tako crna da bi FIAT mogao da ih kupi.
Mislim da je u jednom momentu bila takva situacija ako se dobro sečam, ali nisam siguran...ali svakako fiat bi mogao da bude na potpuno drugom nivoju sad da su pametniji ( pod Fiat mislim fiat lancia alfa )
DukeNS napisao: 01 Feb 2019, 20:16
Uvek sam zeleo da udjem u glavu pojedinih ljudi.Parking je bio pun samo po obodu, a sredina je bila skoro prazna. Samim tim sam birao mesto (sto i inace uvek radim) gde necu rizikovati da me neko odvali vratima. 10 minuta kasnije:
Apsolutno ! Mislim da su to ljudi koji jednostavno nisu kao mi, svejedno im je, ne razmisljaju uopste na takav nacin.