Mobilne telekomunikacije
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Mobilne telekomunikacije
Rešena dilema poručio sam joj belu Lumiu 730 Dual Sim
Baš sam se prijatno iznenadio kada sam dobio SMS da hoće da mi zamene telefon, bio sam ubeđen da će po Srpski ladno da me odje*u.
Baš sam se prijatno iznenadio kada sam dobio SMS da hoće da mi zamene telefon, bio sam ubeđen da će po Srpski ladno da me odje*u.
Uzeo sam novi broj telefona, pripejd neotpakovana kartica koju hoću da koristim (stari mi je dobar ali novi je bukvalno 06x 66xx xxx) i naravno upao u problem. Imam ugovor sa MTSom na 2 godine (Majka potpisala dok sam bio u Turskoj, poludeo sam kad sam čuo) i neće da prebace ugovornu obavezu s tog broja koji koristim na ovaj novi.
Poslao im mail pre 3 dana gde sam to tražio, nisu ništa odgovorili i dalje. Baš su kilavi. Zvao sam sada telenor da ih pitam da li bi dali 50% popusta da potpišem ugovor, kažu ne daju pošto tek postajem korisnik. Rekoh im da ipak onda ne postajem korisnik. Sad razmišljam šta mi je dalje činiti, najrađe bih jednotavno prestao da plaćam ovaj ugovor koji imam ali pretpostavljam da će smarati s tim.
Poslao im mail pre 3 dana gde sam to tražio, nisu ništa odgovorili i dalje. Baš su kilavi. Zvao sam sada telenor da ih pitam da li bi dali 50% popusta da potpišem ugovor, kažu ne daju pošto tek postajem korisnik. Rekoh im da ipak onda ne postajem korisnik. Sad razmišljam šta mi je dalje činiti, najrađe bih jednotavno prestao da plaćam ovaj ugovor koji imam ali pretpostavljam da će smarati s tim.
Uopšte ne mogu da uočim gde je problem?
Koristi oba broja. I nije mi jasno šta ti znači lako pamtiv broj, sem ako ne reklamiraš nešto.

Koristi oba broja. I nije mi jasno šta ti znači lako pamtiv broj, sem ako ne reklamiraš nešto.
Pa mene mrzi i jedan telefon da nosim, samo mi još jedan fali pored toga 
Problem je što ako krenem da koristim novi broj bzvz ću baciti 22 mesečne pretplate na starom ako ne žele da mi prebace ugovor na novi.
Reklamiram nešto pa mi treba

Problem je što ako krenem da koristim novi broj bzvz ću baciti 22 mesečne pretplate na starom ako ne žele da mi prebace ugovor na novi.
Reklamiram nešto pa mi treba

Uspeo sam da rešim problem, pošto sam našao neku vezu, jedino što ću morati da uzmem za stepen veći paket što sam i svakako planirao 

Čudi me da odmah nisu hteli da prebace na novi broj, jer ne bi bili u nekakvom gubitku. Pre nisu smarali za takve stvari
Zvao dva puta operatera, neće, slao mejl, ne odgovaraju.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kad je to moglo? Pre 5 ili 6 godina sam svoj prilično jak paket hteo da prebacim na ženu i nije moglo. Na kraju je ugasila svoj broj i sad koristi taj moj.stefanan napisao:Čudi me da odmah nisu hteli da prebace na novi broj, jer ne bi bili u nekakvom gubitku. Pre nisu smarali za takve stvari
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ja sam par puta radio različite konverzije sa brojevima i nikad nisu pravili problem
Ja sam isto pre dve godine trazio da mi prebace sa broja na broj ugovornu obavezu i nisu hteli, kazu ne moze a oba su postpejd i vode se na meni.
- Sh@rance
Danas odem do firme da zamenim zeni SIM karticu posto mi se svi brojevi vode na firmu i moj i zenin i od klinca. Porucim za nju Micro Sim karticu i reko kad sam vec tu da zamene i meni moju postojecu nano karticu za 4G nano Sim. Zove me posle pola sata lik koji radi te brojeve i kaze mi da u MTS-u ne postoji nano sim kartica na 4G. Kakve veze ima velicina sim kartice sa brzinom protoka na netu?
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Nema u Telenoru je onaj 3 u 1 i lomi šta ti treba, isto bi trebalo da je i u mts-u
Mts je imao te sve u 1 oko nove godine kad sam menjao ženinu karticu.
Potpuno je imbecilno da nemaju malu 4G kad većina novih telefona koristi baš njih.
Moraću da proverim u nekoj poslovnici.
Potpuno je imbecilno da nemaju malu 4G kad većina novih telefona koristi baš njih.
Moraću da proverim u nekoj poslovnici.
- Sh@rance
Evo sada sam zvao korisnicki servis, rece mi operater da 4G u MTS-u postoji samo za odredjene pakete, ali posto sam ja BIZ NET paket moram da saljem dodatno malil sa zahtevom za 4G biz net podrsci da vide dali mogu da mi izrade nano sim karticu 4G i verovatno da bi mi 4G naplacivali kao dodatnu uslugu. Tako da od tog posla nema nista, ni 3G ne radi kako treba vidim da pojedini operateri menjaju besplatno kartice pa sam mislio kad menjam zeni da i meni zamenim za 4G kad sam vec u firmi.