Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Pa kolko ti mislis da bi dobio da ti prilikom rutinske kontrole nadju pistolj za koji imas samo dozvolu za posedovanje?
Mislim da vrlo vrlo tesko mozes da prodjes bez robije, sve i da si neosudjivan. Sad da li ce to biti 6 meseci, 2 ili 3 godine nije toliko bitno.
Mislim da vrlo vrlo tesko mozes da prodjes bez robije, sve i da si neosudjivan. Sad da li ce to biti 6 meseci, 2 ili 3 godine nije toliko bitno.
Ljudi, 3 godine nije uopste malo vremena.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cekaj a kako da prenes taj isti pistolj iz jednog stana u drugi npr? 
Jel treba da im prijavis nesto ili app varijanta. Nadas se da te nece Marfi strefiti

Jel treba da im prijavis nesto ili app varijanta. Nadas se da te nece Marfi strefiti
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Moraš da javiš u policijsku stanicu ja mislim, da kažeš kojim putem ćeš ići i kada tačno, i da ga rasklopiš.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
3 nedelje u zatvoru nije malo, a kamoli 3 godine.Xepoj87 napisao:Ljudi, 3 godine nije uopste malo vremena.
Sent from my Sony
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ranije nisi morao da prijavljujes policiji, ali je morao biti rasklopljen kao sto uros kaze.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kažu neki što su bili da je posle dve godine svejedno koliko si još tu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam cuo da je najgore kad se priblizavas kraju otsluzenja. Tu te nestrpljivost cini nervoznim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ranije samo prekrsajnu prijavu i izvesno oduzimanje dozvole, sad ne znam.ftj napisao:Pa kolko ti mislis da bi dobio da ti prilikom rutinske kontrole nadju pistolj za koji imas samo dozvolu za posedovanje?
A cuo sam da moze da se nosa rasklopljen, za javljanje nisam cuo...
Vlado, ako je minimum 2 godine, i nema umanjenja, toliko dobija i taj sa neprijavljenim dedinim pistoljem.
Osim ako ne bude oslobodjen
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Kako sad dve god. najmanje kad Uros napisa i neki stav za nedozvoljeno drzanje od tri meseca do tri godine?
Kad ranije? 90ih nisi ni prekrsajnu dobijao. Od 2000ih je postalo krivicno delo a recimo pre nekoliko godina je kazna pojacana u smislu da dobijas bar dve godine ako ti nadju.
Teoretski mozes da ga nosis. rasklopljenog ali ne mozes da ga setas zbog gluposti nego ili si krenuo u streljanu, lov ili da ga prebacis u novi stan, tako nesto pise u pravilniku.
Teoretski mozes da ga nosis. rasklopljenog ali ne mozes da ga setas zbog gluposti nego ili si krenuo u streljanu, lov ili da ga prebacis u novi stan, tako nesto pise u pravilniku.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ja ih uvek nosim rasklopljene i delove bacam na razna mesta...tako sam video u filmovima da rade 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Sad proguglao i pise do izmena koje su bile 2009. znaci do relativno skoroftj napisao:Kad ranije? 90ih nisi ni prekrsajnu dobijao. Od 2000ih je postalo krivicno delo a recimo pre nekoliko godina je kazna pojacana u smislu da dobijas bar dve godine ako ti nadju.