Dobro veče
Re: Dobro veče
Diht trake za prozore. Ima ih u svakoj farbari i postoje u tri debljine da ja znam.
Mislim da sam to upravo i stavio prethodni put (sada sam na google images video kako izgleda, samo nisam znao strucan naziv). Videcu da je mozda stavim u dva sloja, ako stavim predebelo onda plastika nece lepo da nalegde u zljebove pa ispada. Kontam i malo OHO lepka da nabacim na traku kako bi bolje drzalo, pa u slucaju da treba da skidam plastiku on i nije tako jak pa cu "pocepati" samo tu diht traku.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Imas i diht trake u obliku sundjera, mislim da je Paja na njih mislio. One se lepe sa jedne strane.
Mislim na ovo. http://www.car.rs/shop/gradev-materijal ... htung-100m
Ima bar tri debljine pa nađi koja ti najviše odgovara.
Ima bar tri debljine pa nađi koja ti najviše odgovara.
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
nikaragva napisao:Jel neko ima BOX telekom paket?
Na zadnjem racunu, za jul mesec, pisalo je da ce od 01.08. da povecaju brzinu ADSL na 10M, medjutim meni i dalje radi na 6M, sad izmerio
Jel neko dobio to povecanje?
PS: evo sad opet merio, pa jos jednomZakucava stalno 6.5M, da nisam ja nesto zgresio.
Pa zovi i prijavi da nisu povećali brzinu.
Ja zvao ali kažu da nova centrala još nije povezana , a kod kuma pustli 10 Mbit i plus IPTV(Na ISTOJ Centrali

Telekom

Postavlja se vise manjih centrala, tako da je moguce da nije jos pusteno na nekim mestima gde su u planu nove centrale.
Имам једно потпитање...
Jel sme na ovom forumu da se diskutuje o vodećim političkim i ekonomskim problemima koji se trenutno dešavaju vezano za EU i Rusiju?
Globalno i veoma uopšteno, u temi Svetska zavera.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Krenem od kuce pre kise i snimim na parkingu Citroen C3 sa spustenim zadnjim levim staklom, kad sam se vratio (posle kise) vidim da je i dalje spusten. Da sam vlasnik tog automobila, kako bi slatko opleo po spisku onome koga sam vozio a nije podigao prozor. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U Jurija Gagarina se krpi asfalt na nekoliko mesta, signalizacija naravno ne sjajna. Fiat 500 se prestrojava i prolazi ispred valjka kroz ne sasvim sabijen asfalt. Radnici - kadar nevera.
Vozač naravno žena. 

Širim haos!
Signalizacija ne postoji.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma čak je bila u srednjoj traci tabla za radove na putu, ali su bili odmakli 20-ak metara. Jeste loše obeleženo, ali nikom nije pao napamet onakav manevar. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Bas se pitam cime obelezavaju pesacke. Ovo bre po mraku se ne vidi uopste ako nema okolo ulicnog svetla. Nula refleksivnosti ima ili eventulano par fleka se reflektuje...