Xepoj87 napisao:ROCK napisao:E klasa je bas redizajn sto se prednjeg dela tice u odnosu na redizajn proslog modela. Dok je zadnji deo skroz drugaciji.![]()
Pa sam si se demantovao. Razlike prednjeg dela su mnogo manje nego izmedju f10 i G30. Ja ih bas tesko razlikujem dok ne pogledam zadnji deo koji je totalno drugaciji
BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
I koji je koji na slici?
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Jos su slicniji kad su im upaljena dnevna svetla, bas se tesko razlikuju.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ovde vlada 'ovca mod'. Jedan priča jedno, svi ga podržavaju ko sekta.
Posle Floyd napiše najrealniji post u istoriji foruma, pa ga prate i podržavaju.
Gledam jedan video, predstavljaju G30 i u klipu pričaju o nekim dodacima koje mnoga vozila ima tipa 10-15 godina. Mene bi bilo sramota da pričam o tome. Na primer, 4WS, urgentno kočenje ako naidje auto ispred tebe iz neke ulice i nazvali: crossroads warning
Lane assistant U suštini ništa novo nemaju da predstave, pa pominju neke stvari koje svaki drugi auto ima, a opet ga predstavljaju kao inovaciju (samo drugi naziv). Čist marketing koji je Heroj opisao.
U sred tog videa kojim reprezentuju 'nov' bmw 5, jasno napišu da je za 540i prosečna potrošnja 6.5l, a kasnije se na bordu vidi 6.5l i 82 km/h, tj. najbolji uslovi i najbolja brzina za nisku potrošnju.
Posle Floyd napiše najrealniji post u istoriji foruma, pa ga prate i podržavaju.
Gledam jedan video, predstavljaju G30 i u klipu pričaju o nekim dodacima koje mnoga vozila ima tipa 10-15 godina. Mene bi bilo sramota da pričam o tome. Na primer, 4WS, urgentno kočenje ako naidje auto ispred tebe iz neke ulice i nazvali: crossroads warning

U sred tog videa kojim reprezentuju 'nov' bmw 5, jasno napišu da je za 540i prosečna potrošnja 6.5l, a kasnije se na bordu vidi 6.5l i 82 km/h, tj. najbolji uslovi i najbolja brzina za nisku potrošnju.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ili je prosto pisala prosecna potrosnja a ne trenutna.
Nego kad smo kod napredne opreme, ono sto je definitivno ispred svog vremena je wireless punjenje iPhona za koje ni Apple nije svestan da podrzava
Lepo se vidi na oficijalnom videu kako stavi iPhone na mesto za telefon on zasija jer pocne da se puni.
Inace to mesto za telefon je bas super, znate da protestvujem kad nemam gde da stavim telefon a oni napravili bas za telefon kao po narudzbini. Inace wireless punjenje je doplata od svega nekih 500e, nije to ni skupo za jedan kalemcic koji inace kosta sigurno 1e
Nego kad smo kod napredne opreme, ono sto je definitivno ispred svog vremena je wireless punjenje iPhona za koje ni Apple nije svestan da podrzava

Lepo se vidi na oficijalnom videu kako stavi iPhone na mesto za telefon on zasija jer pocne da se puni.
Inace to mesto za telefon je bas super, znate da protestvujem kad nemam gde da stavim telefon a oni napravili bas za telefon kao po narudzbini. Inace wireless punjenje je doplata od svega nekih 500e, nije to ni skupo za jedan kalemcic koji inace kosta sigurno 1e

Na koje podrzavanje mislis?
Sto se tice noviteta to rade svi i daju neke svoje nazive i su kao inovacije. Pravih inovacija je starno malo i kod g30 i kod konkurencije. Pa naravno da je prosecna potrosnja od 6.5l/100 km nerealna. I tu svi steluju rezultate kako im odgovara. Na 350hp trosi 5l ma nemoj. Realna je oko 10l mesovite voznje i to nije toliko puno za tu snagu i velicinu vozila
Sto se tice noviteta to rade svi i daju neke svoje nazive i su kao inovacije. Pravih inovacija je starno malo i kod g30 i kod konkurencije. Pa naravno da je prosecna potrosnja od 6.5l/100 km nerealna. I tu svi steluju rezultate kako im odgovara. Na 350hp trosi 5l ma nemoj. Realna je oko 10l mesovite voznje i to nije toliko puno za tu snagu i velicinu vozila
iPhone ne moze da se puni wireless.
Potrosnju ne steluju kako im odgovara vec kako prodju zvanican test. Naravno svi ce u praksi trositi vise, ali ako jedan na testu trosi 6 a drugi 7, onda ce verovatno u praksi to znaciti 9 i 10l. Sve u svemu taj rezultat dobro pozicionira potrosnju u odnosu na druga vozila a onda relna potrosnja zavisi od sto faktora, kako i gde se vozi.
Inace petica je nesto smesno teza od trojke, 540i xDrive je samo 45kg tezi od 340i xDrive.
Potrosnju ne steluju kako im odgovara vec kako prodju zvanican test. Naravno svi ce u praksi trositi vise, ali ako jedan na testu trosi 6 a drugi 7, onda ce verovatno u praksi to znaciti 9 i 10l. Sve u svemu taj rezultat dobro pozicionira potrosnju u odnosu na druga vozila a onda relna potrosnja zavisi od sto faktora, kako i gde se vozi.
Inace petica je nesto smesno teza od trojke, 540i xDrive je samo 45kg tezi od 340i xDrive.
Ti testovi jesu nerealni i ne pokazuju realne rezultate. Ali tesko da ce trositi manje od 10 ako se ne stedi vec normalno vozi. Bas je mala razlika. Vas me zanima koliko ce biti tezak novi G20
540i će da troši u proseku 10 a xDrive 11.
Tako i 340i / xDrive troše 9 - 10, kad se normalno voze.
Tako i 340i / xDrive troše 9 - 10, kad se normalno voze.
Znaci on trosi isto kao i delijin 328i x drive. On ga malo gazi pa trosi preko 10 ali normalnom voznjom tesko da bude ispod 9.
Delija to gazi malo jače. Ja rekoh normalno... 50 u gradu, 130 na autoputu...
Meni ce 540i xDrive da trosi 9-9.5l.
Pa dobro. Njemu trosi zato preko 12. Ali normalnom voznom tesko moze ispod 9 kislimFloyd napisao:Delija to gazi malo jače. Ja rekoh normalno... 50 u gradu, 130 na autoputu...
Ili kupiš 520d... voziš ga mnogo brže nego što ćeš taj 540i da bi postigao tu potrošnju i trošiš 7Laki021 napisao:Meni ce 540i xDrive da trosi 9-9.5l.