Alfa Romeo Giulia
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Alfa Romeo Giulia
Pa zasto prethodnik nije zaradio za ovog? 

Jedva je zaradio za sebe. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nova epizoda epiloga: "Kako je Alfa izduvala" 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
DDĐ

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... VwFz5vYPAk

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... VwFz5vYPAk

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sve te teorije zavere bi važile da ljudi sami slikaju ta kola i hajpuju. Slikaju ih ljudi očigledno veoma zainteresovani pojavom i kače po netu, dižu hajp.
Takođe su mi smešne kritike o bezbednosti, pa to je čista glupost. Ljudi odavno prave bezbednosno automobile u samom svetskom vrhu, što pasivno, što sa aktivnim sistemima, i baš će na najbitnijem proizvodu u poslednjih 10 godina da sve to zaborave.
Budimo realni.
Takođe su mi smešne kritike o bezbednosti, pa to je čista glupost. Ljudi odavno prave bezbednosno automobile u samom svetskom vrhu, što pasivno, što sa aktivnim sistemima, i baš će na najbitnijem proizvodu u poslednjih 10 godina da sve to zaborave.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako je to prica za javnost, mozes da mislis koliko je gadan pravi razlog 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
M'jok. Što je babi milo to joj se i snilo.
Biće ovo skroz kul auto. Da li će da opravda hajp ili ne, i ne mora, samo neka ga bude na ulicama.
Biće ovo skroz kul auto. Da li će da opravda hajp ili ne, i ne mora, samo neka ga bude na ulicama.
- methane.master
Ako budu pratili ostale bice i QV line 

Gledaj, ako drži cenu ko dosadašnje Alfe, QV će ubrzo moći da se uzme za 30.000, a onda već što da ne. Jednom se živi. 
Mada, mislim da bih uzeo najjaču sa manuelnim menjačem koja bude u ponudi, u najvišem paketu opreme. Nije toliko krucijalno da ima 500 konja - realno, niti da je čuvam za neku kolekciju i imam auto koji će biti tuga da ga neko izgrebe na parkingu.

Mada, mislim da bih uzeo najjaču sa manuelnim menjačem koja bude u ponudi, u najvišem paketu opreme. Nije toliko krucijalno da ima 500 konja - realno, niti da je čuvam za neku kolekciju i imam auto koji će biti tuga da ga neko izgrebe na parkingu.
- methane.master
^ I još te svi sažaljivo gledaju... "Gle mučenike voze Alfe u firmi"
Širim haos!