Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Da li moze preporuka za laptop do max 36.000 din (300eur,ni cent preko te cifre) ?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Da li neko ima šablon ili konkretan primerak dobrog CV-a kompanije? Po mogućstvu na engleskom jeziku.
Ne znam koliko duboko tj detaljno treba ići, a na netu nalazim svakojake primere.
Ne znam koliko duboko tj detaljno treba ići, a na netu nalazim svakojake primere.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne postoji CV kompanije, CV je samo za ljude. Šta ti u stvari treba?
Verovatno kratak opis firme koji stoji na sajtovima za zaposljavanje?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Company profile iliti CV, traže na konkursu za neku franšizu. Našao sam 2-3 šablona na netu ali su mi čudni. Prvi staje na jednu strani i sadrži samo najosnovnije podatke i opis u fazonu "ekipa vizionara okupljena oko zajedničke metafizičke ideje blabla"grujicd napisao:Ne postoji CV kompanije, CV je samo za ljude. Šta ti u stvari treba?
Drugi je na 5 strana gde treba da se navedu računi u banci, ko je računovođa a ko advokat itd... a onaj opis je podeljen u kategorije juče - danas - sutra

Nemam predstavu koliko se stvarno lože na te baš detaljne profile, da ne mrsomudim bez potrebe.
There are 10 kinds of people in the world:
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ima li neko preporuku za kakav jonizator/ovlazivac/osvezivac/sta god vadzuha u splovnom prostoru?
Odnosno, da li to ima neku svrhu?
Naime, u kancelariji, sa dosta racunara i slicne opreme, a i dosta ljudi, svi primecuju da imaju problem sa "kvalitetom" vazduha, cim se malo zatvore prozori/vrata.
I u jednoj manjoj kancelariji, za prezentacije, brzo svi klonu, pa te posle sat ili dva niko vise ne slusa
Vidjao sam neke vodene aparate, sa aromama i sl. Da li postoji nesto sto se bavi kvalitetom vazduha u prostoriji?
Odnosno, da li to ima neku svrhu?
Naime, u kancelariji, sa dosta racunara i slicne opreme, a i dosta ljudi, svi primecuju da imaju problem sa "kvalitetom" vazduha, cim se malo zatvore prozori/vrata.
I u jednoj manjoj kancelariji, za prezentacije, brzo svi klonu, pa te posle sat ili dva niko vise ne slusa

Vidjao sam neke vodene aparate, sa aromama i sl. Da li postoji nesto sto se bavi kvalitetom vazduha u prostoriji?
Ventialacioni ekuperator. pouzdano, efikasno, dokazano.
Jonizaotr sam pravio nekada davno, to je vrlo jednostavna sprava koja emituje negativne jone i vrlo je ogranicenog dejstva pri cemu ne utice na kvalitet vazduha. Ima drugu svrhu.
Jonizator je uglavnom za malu kubaturu vise pogodan, vrlo sporo deluje.
Jonizaotr sam pravio nekada davno, to je vrlo jednostavna sprava koja emituje negativne jone i vrlo je ogranicenog dejstva pri cemu ne utice na kvalitet vazduha. Ima drugu svrhu.
Jonizator je uglavnom za malu kubaturu vise pogodan, vrlo sporo deluje.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Preporuka za popravku tv-a u NS?
U pitanju je samsung dupetaš, mislim da je ekran 55cm, ispustio dusu posle 16god. Tacnije na ekranu je samo pola snezne slike sa jedva vidljivim izabranim tv kanalom. Pa da vidim ima li svrhw popravljati jer ionako sluzi kao sekundarni tv.
U pitanju je samsung dupetaš, mislim da je ekran 55cm, ispustio dusu posle 16god. Tacnije na ekranu je samo pola snezne slike sa jedva vidljivim izabranim tv kanalom. Pa da vidim ima li svrhw popravljati jer ionako sluzi kao sekundarni tv.
- mrNitroSleeper
- Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Imaš u Kraljevića Marka dobar servis. Prva ulica desno iz Kralja Petra (ako dolaziš od Bul. Oslobođenja), prođeš SUP i odmah prva desno i posle 30-tak metara sa desne strane u prizemlju jedne zgrade (mislim da je br. 17, "Impuls" ili tako nešto). Meni su uspešno popravili jedan Samsung CRT, menjali mu ekran i još štošta.
TT
TT
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Hvala obojici 

Da li ima neko preporuku od koga uzeti mobilni net Telenor, Vip, Mts a da mu je dobar signal/jacina 3G recimo u Zemunu kod policijske stanice.
Koji od njih tri ima najbolji net tu?
Hvala.
Sent from my Samsung S6
Koji od njih tri ima najbolji net tu?
Hvala.
Sent from my Samsung S6
Postujte saobracajne propise!!!
Ja tek sad vidim da ti ovo treba, izvini na kašnjenju. Imam CV stil za London Business School, za INSEAD MBA i za Microsoft koji je imao jedan od njihovih sadašnjih menadžera. Ako ti treba i dalje okačiću.Vladapetr napisao:Da li neko ima šablon ili konkretan primerak dobrog CV-a kompanije? Po mogućstvu na engleskom jeziku.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Okaci ako ti nije problem. 
Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk

Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk