Kućni ljubimci i njihovi vlasnici

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici

Post od TDI »

Pa deca i pas bas nisu za poređenje. Rekoh boks je u planu. Za sad nema izbora nego da bude ovako. To je privremeno, a ne trajno resenje. Hvala svima na savetima.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
AVier_girl
Reactions:
Pridružio se: 20 Nov 2014, 14:01

Post od AVier_girl »

Kontakt nista?
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ja lanac shvatam kao neophodno zlo
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

AVier_girl napisao:Kontakt nista?
Nema potrebe. Jos jednom ti hvala na dobronamernim savetima i vremenu koje si odvojila za to. :pivo:

@Stefane,

Lanac je trenutno zamensko resenje umesto boksa.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
AVier_girl
Reactions:

Post od AVier_girl »

Ne vidim u cemu je problem da mi das kontakt, ime ordinacije? Na pp, ne moras ovde. Zelim da znam koji to "strucnjak" deli tako idiotske savete.
Sto rece zveroljub da zaobidjemo te "skolovane" veterinare.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Savet sto se tice boksa je da ga iz prvog dobro uradis,nemoj ono sto mi u srbiji volimo. Sad cu cu pola,cisto da moze da se koristi a ostatak cu kasnije. To kasnije najcesce nikad ne bude.
Meni je box bio 4 godine sa neofarbanim betonom i resetkama, i tek sam ga sredio letos kad smo uzeli Milu i imao sam mnogo vise posla nego da sam odmah lepo uradio.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

@Stefane,

Naravno, mora valjano da se izbetonira, planiramo da napravimo i odvod koji ceno direktno vezati na kanalizacionu mrezu kako bi smo ga lakse prali. Da se lepo izvare stubovi, ograda, vrata. Da se sve to lepo ofarba. I ja sam za to. Kad radis nesto ili radi kako treba ili nemoj oupste.

@AVier_girl,

Nije moje da to radim.

,
Slika
AVier_girl
Reactions:

Post od AVier_girl »

Ocigledno ne shvatas da skoro svi imamo ljubimce na ovoj temi, ja cak njih 6, i zaista ne bih volela da se igrom slucaja nadjem u takvoj ordinaciji (ako je "strucnjak" uopste i ima) i gubim dragoceno vreme.

S obzirom da si opste poznat i na ostali forumima, ne cudi me ovo.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

Ne vidim poentu takvog tvog nastupa. Ali dobro...sto se tice veterinara, nije moje da kompromitujem nikoga licno.

A sto vise trazim misljenja od ljudi sto se tice tog psa, sve sam vise zbunjeniji. Neko kaze da treba da bude vezan, neko da ne treba, neko ovo, neko ono,...Svako ima neku svoju teoriju.
Slika
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Svetu se ne može ugoditi
AVier_girl
Reactions:

Post od AVier_girl »

Htela sam da kazem da te znam i sa drugih foruma, ali sam tek sada to povezala i da si dosta tezak u nekim stvarima, tako da se necu upustati vise u ovu pricu oko veterinara sa tobom.
Zelim tvom psu da pobegne i dodje do moje kuce i pruzim mu svu ljubav ovog sveta. Zivimo u istom kraju :masem:
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

AVier_girl stvarno preterujes u ovim stvarima, niti znas coveka niti kako njegov pas zivi a to pricas
AVier_girl
Reactions:

Post od AVier_girl »

Jel mozes da mi kazes u cemu sam to preterala? Sto sam rekla da nije humano to sto radi, i sto smo svi na lep nacin pokusali da mu objasnimo da sve to moze drugacije. Dakle iz dobre namere.
Preterujem zato sto sam trazila kontakt veterinara? Jel ima nesto lose u tome?
Stvarno ne razumem.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

veterinar ni ne treba da "glumi" dresera, vaspitaca ili nazovite kako hocete, postoje ljudi koji se time bave izuzetno uspesno a nisu veterinari...konkretno ako TDI- u treba osoba koja se bavi dresurom i vaspitavanjem psa neka mi baci pm pa cu ga povezati sa covekom...to napisah zbog ove recenice
TDI napisao: A sto vise trazim misljenja od ljudi sto se tice tog psa, sve sam vise zbunjeniji. Neko kaze da treba da bude vezan, neko da ne treba, neko ovo, neko ono,...Svako ima neku svoju teoriju.
kada smo kod veterinara, moje vrlo lose iskustvo sa veterinarskom ordinacijom tomic na banovom brdu, pas mi je ostao bez jednog prsta iskljucivo zbog njegove aljkavosti i nemarnosti, naime, odveo sam ga da mu skrati nokte i na tom jednom prstu je skratio do zivca, krvarilo je malo i bez bilo kakvog joda ili nekog antiseptika smo izasli na ulicu, da ne duzim, to se posle par nedelja zagnojilo, inficiralo i jedini "lek" koji je siguran je bio da se odsece ta falanga, niko nije sa sigurnoscu mogao da garantuje da i posle terapije antibioticima infekcija nije prisutna...dobro iskustvo sa nomovetom u v.stepe.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

AVier_girl napisao:Jel mozes da mi kazes u cemu sam to preterala? Sto sam rekla da nije humano to sto radi, i sto smo svi na lep nacin pokusali da mu objasnimo da sve to moze drugacije. Dakle iz dobre namere.
Preterujem zato sto sam trazila kontakt veterinara? Jel ima nesto lose u tome?
Stvarno ne razumem.
Mislim na zadnju recenicu
Odgovori