Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Re: Grčka

Post od zdushan »

Ok, svako kako voli. Daleko od toga da sam opsesivno kompulzivan po pitanju higijene... :-)

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Early Bird Greece
Popusti za rane rezervacije/uplate.
Verovatno ima i kod drugih, no mi slucajno zapade link.
Korisnikov avatar
masaivan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 14:32
Garaža: Citröen C4 1.6 BlueHDi 120

Post od masaivan »

pedja napisao:Early Bird Greece
Popusti za rane rezervacije/uplate.
Verovatno ima i kod drugih, no mi slucajno zapade link.
Vreme je za novu temu Grcka 2014. :cool!:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Može ovde komotno da se nastavi, nema potrebe za novom temom ;)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

U skladu sa tim

Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Srbi već sada spremni za letovanje - Grčka najpopularnija

IZVOR. NOVOSTI
Mesec dana pre Međunarodnog sajma turizma u Beogradu četvrtina aranžmana za letovanje u Grčkoj u turističkim agencijama je već - prodata.

U turističkim agencijama su prezadovoljni, jer od decembra prošle godine, kada su objavljeni letnji aranžmani, uplate stižu svakodnevno. Najtraženiji je sever Grčke, ali uplaćuju se i aranžmani za ostrva poput Krfa, Rodosa i Krita, pišu "Novosti".

- Čim smo objavili aranžmane, krenula je prodaja "kao luda" - kaže Saša Vučković iz "Argusa". - Očigledno je grupa ljudi čekala da se pojave aranžmani kako bi odmah uplatila. Sada nije takva navala, ali prijave su svakodnevne. Može se reći da za mnoge termine do 20. juna i septembru u nekim regijama, poput Halkidikija, više nema mesta!

Prvi su prodati najpovoljniji aranžmani, poput apartmanskog smeštaja i autobuskog prevoza, koji su koštali po 45 evra za 12 dana! I ove godine je primećeno, uprkos krizi, da su mnogi uplaćivali po dva aranžmana - u junu i u septembru! Popusti za rane uplate iznose i po 45 odsto!

- Ove godine su izuzetno traženi hoteli, jer je ušteda u hotelskom smeštaju neuporedivo veća nego u apartmanskom - kaže Miloš Jovović, direktor "Travel lenda". - Nije toliko velika razlika u ceni između hotela sa polupansionom i apartmanom bez hrane, a plaća se na odloženo i po 12 meseci.
Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Što je jes' - jes'... Ja sinoć rezervisao smeštaj, danas plaćam depozit. 11 noći, ne može više u tom terminu, ali su gazde Grci rekli da će se potruditi da nam nađu nešto za još 2-3 dana... :D
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

I mi već razmišljamo, pokazalo se u zadnjih par godina da već krajem februara nema najtraženijih hotela i termina, a do kraja marta već osetno padne izbor.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Upravo to, sada možeš da biraš gde hoćeš...
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Mi smo pprosle nedelje rezervisali preko Bookinga, za kraj Avgusta.
Dobra stvar je sto nema depozita i moze da se otkaze do 7 dana pred pocetak aranzmana, tako da ako kojim slucajem dodje do necega mogu da otkazem gratis

Tapatalk
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Mi jos nismo odlucili gde letujemo,za sada vodi Tasos a moj favorit je Krf. Kasandru,Sitoniju i Olimpijsku regiju smo obisli uzduz i popreko. Blau gde vi idete ?
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Svideo nam se jedan apartman na Halkidikiju i zvali smo odmah po povratku prošle godine da pokušamo da ga rezervišemo.
Dobili smo odgovor da je rezervisan u naredne x godine u tom periodu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Mi idemo već treći put za redom u isti kraj, drugi put u isto mesto. Nisam verovao da ću to reći odnosno jednog dana ići na letovanje stalno u isto mesto, ali... Našli smo izgleda za nas idealan spoj lepog smeštaja, ljubaznih domaćina, prelepih plaža/prirode, optimalne udaljenosti, ukupne cene i svega ostalog... Ići ćemo tamo dok nam ne dosadi. :)
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ja bih isto uradio ako se gospođa složi. Meni je prošli godišnji bio merak za sve pare (a krajnje finansijski skromno). Suvlaki, ogromna prazna plaža, tišina, pogled na more iz apartmana, temperatura do 30 stepeni, čisto more, šta više....

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Moja gospođa je bila oduševljena i hoće ponovo. :) Najviše nam odgovara što je objekat potpuno izdvojen od gužve, saobraćaja i svega ostalog a ima ogromnu i prelepu zatvorenu baštu punu palmi, drveća i ostalog gde se deca mogu igrati (imaju i ljuljaške, tobogane, bicikle...), plus je u blizini plaža kao stvorena za decu (dug i topao plićak), a nema gužve... Imaju čak i sopstveni natkriveni parking tako da su automobili ceo dan u hladovini, tuš sa toplom vodom napolju... A sve to usred najlepšeg dela Sitonije. I nije skupo... Možda napravim jednu reportažicu kada uhvatim vremena da vidite kako to izgleda.
Odgovori