Dobro veče
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Re: Dobro veče
Ja sam vozio po Birmingemu oko mesec dana jedne godine kad sam radio softver za neku fabriku tepiha. Ukratko - noćna mora. Kao poslvnom partneru dali mi neki auto pa se vozaj kad ti treba i aj' zdravo...
Sve lepo ide dok se ne naiđe na raskršće, uglavnom kružno, što je još gore. Onda mi se mozak umrsi i nisam siguran dal' sam doš'o ili sam 'ošo i dali idem odud ili otud... i kuda.
Kad ljudi vide da sam ili blesav ili nemam dozvolu ili sam stranac, vrlo ljubazno i strpljivo sačekaju da se ja odlučim kuda bih možda krenuo. Pa onda uzmu ono što ostane...
Na otvorenom putu se čovek vrlo brzo navikne.
A još sam vozio sa volanom na "njinoj" strani. Belaj. Par puta umesto menjanja brzine otvaram vrata. Posle sam isključio mozak i koristio sam periferni vid i da vidiš pičilo se lepo. Jer kad vidiš da ako želiš da pretičeš imaš dve mogućnosti, ili pretičeš vozeći kroz jendek i travuljinu ili jedinom trakom puta koja je slobodna - vremenom se navikneš da ne drljaš baš mnogo levo po livadama.
Mislim da sam tih mesec dana ozrikaveo i da mi je mozak trajno oštećen.
Sve lepo ide dok se ne naiđe na raskršće, uglavnom kružno, što je još gore. Onda mi se mozak umrsi i nisam siguran dal' sam doš'o ili sam 'ošo i dali idem odud ili otud... i kuda.
Kad ljudi vide da sam ili blesav ili nemam dozvolu ili sam stranac, vrlo ljubazno i strpljivo sačekaju da se ja odlučim kuda bih možda krenuo. Pa onda uzmu ono što ostane...
Na otvorenom putu se čovek vrlo brzo navikne.
A još sam vozio sa volanom na "njinoj" strani. Belaj. Par puta umesto menjanja brzine otvaram vrata. Posle sam isključio mozak i koristio sam periferni vid i da vidiš pičilo se lepo. Jer kad vidiš da ako želiš da pretičeš imaš dve mogućnosti, ili pretičeš vozeći kroz jendek i travuljinu ili jedinom trakom puta koja je slobodna - vremenom se navikneš da ne drljaš baš mnogo levo po livadama.
Mislim da sam tih mesec dana ozrikaveo i da mi je mozak trajno oštećen.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Nisam video, greska..
Slažem se da voznja u uk može da bude problem, ali uz max koncentraciju mislim da je do neke destinacije (bez mnogo skretanja itd) moguće doći. Voznju po gradu bi izbegao naravno. A i po forumima vidim da ima ljudi iz DE koji idu kolima...
Jedini problem je dosta velika cena puta u odnosu na avion. :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slažem se da voznja u uk može da bude problem, ali uz max koncentraciju mislim da je do neke destinacije (bez mnogo skretanja itd) moguće doći. Voznju po gradu bi izbegao naravno. A i po forumima vidim da ima ljudi iz DE koji idu kolima...
Jedini problem je dosta velika cena puta u odnosu na avion. :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zaboravio sam kako ovo ide, nije mi se 100 godina desilo
Naime ubola me pcela juce, ceo dan nije bilo nista, a jutros sam se probudio s blagim otokom, jel to normalno ili da panicim? 

Normalno je. Brat je nastradao pre neki dan, dobio je Hydrocortison da maže.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Skuderia: Ako krene da se povecava uzmi antihistaminik tipa Synopen ili Phenergan, + kortikosteroid Dexason. U medjuvremenu mozes neku mast kao npr Gezin brat.
Mene je ujela pcela za jezik (zasto ne treba piti iz flase), imao sam usne kao Vesli Snajps za 5sec, gore pomenute pikado injekcije u dupe i sutra kao nov.
Mene je ujela pcela za jezik (zasto ne treba piti iz flase), imao sam usne kao Vesli Snajps za 5sec, gore pomenute pikado injekcije u dupe i sutra kao nov.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
A da danas ne diram nista, da vidim hoce li samo proci?
Mogu misliti koja je to patnja bila s jezikom
Mogu misliti koja je to patnja bila s jezikom

Mene osa kada ujede, nema nista, kao komarac da me ujeo.
A pcela, malo otekne.
Kada sam bio mali, zaradio sam 10-15 ujeda u glavu, jer sam nabio glavu u osinjak. Tada su videli da mi to ne smeta narocito
A pcela, malo otekne.
Kada sam bio mali, zaradio sam 10-15 ujeda u glavu, jer sam nabio glavu u osinjak. Tada su videli da mi to ne smeta narocito

- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Ne , nego je Bosanac 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ajd' ispričaj ono kada si se rvao sa medvedom na vašaru ili ono kad te udario voznikaragva napisao:Mene osa kada ujede, nema nista, kao komarac da me ujeo.
A pcela, malo otekne.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Samo jos to fali da doda
Nikaragva je neka genetska mutacija coveka i lava 
Tapatok za Vindovz

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3