Sport
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Re: Sport
fudbal kao sport (pogotovo u nokaut fazi lige sampiona) postaje apsurd, kao biznis naravno ne. Ali siguran sam da fudbal bez te sportske strane ne moze opstati. Pa jebote, ulozis 100 milona u tim, treniras godinama, odrices se i porodice i svega i onda dodje jedan madjar i sjebe ti sve zivo. Pa ako ja to mogu da razumem ne mako se sa ovog mesta, ja ne znam kako se ti ljudi bore sa tim. Znaci real madrid je sinoc prosao zahvaljujuci SUDIJI, nije prosao u polufinale kupa srbije nego u polufinale lige sampiona, najjaceg sportskog takmicenja na svetu
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Uvođenje challenge-izazova trenera koji misli da je njegova ekipa oštećenja bi bila dobra stvar, kao u američkom fudbalu. Ovo što se dešavalo u Madridu je bruka za suđenje ali ni utakmica u Minhenu nije bila baš čista.
Jest da mi je Real omiljeni klub
od Spanskih a inače Juve, ali je preterano
Bilo je tu još utakmica sa vrlo problematičnim odlukama sudija ,van mečeva ova dva kluba.
Večeras se nadam barem korektnom suđenju
Jest da mi je Real omiljeni klub

Bilo je tu još utakmica sa vrlo problematičnim odlukama sudija ,van mečeva ova dva kluba.
Večeras se nadam barem korektnom suđenju

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Sad da vidimo ko će zvezdi da otkine bod do kraja, terza u šamar kampanju po Srbiji, pljuštaće prelazi do kraja 
I da, konačno derbi vredan gledanja, partizan zasluženo pobedio
Sent from my Le X821 using Tapatalk

I da, konačno derbi vredan gledanja, partizan zasluženo pobedio
Sent from my Le X821 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Dve loše vesti danas.... Pre svega
Preminuo Ugo Ehiogu
Nekadašnji reprezentativac Engleske i defanzivac Aston Vile Ugo Ehiogu preminuo je u bolnici od posledica srčanog udara koji je doživeo u četvrtak za vreme treninga.
Ko pamti Aston Villu iz 90-ih kada je bila mnogo u boljem izdanju, pamti i ovog odličnog igrača. RIP.
Preminuo Ugo Ehiogu
Nekadašnji reprezentativac Engleske i defanzivac Aston Vile Ugo Ehiogu preminuo je u bolnici od posledica srčanog udara koji je doživeo u četvrtak za vreme treninga.
Ko pamti Aston Villu iz 90-ih kada je bila mnogo u boljem izdanju, pamti i ovog odličnog igrača. RIP.
Poslednja izmena od methane.master u 21 Apr 2017, 12:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Druga je da nakon sinoćne teške povrede velika je verovatnoća da Zlatan Ibrahimović završava karijeru.
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 98324.html
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 98324.html
Širim haos!
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
tracevi, nista se za ibru jos ne zna
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sportske.net su postali kao kurir, odvratni su mi, imaju tabloidne vesti bez ikakve potvrde, autori tekstova iskazuju svoja misljenja oko potencijalnih transfera. Sve u svemu, uzasan portal su postali. 
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sta ima da se prica? Ko jos gleda to sranje od "fudbala"?Gaginh0 napisao:Naci ce on odgovor, ne brinem se![]()
Za pocetak ce se komsije zaliti sto se dele bodovi.
A titula ide nama pa sve da padaju sekire, tako da...
O basketu bolje da ne pricamo - zima ce biti duga i hladna...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...