Ja sam sad izmerio ovaj moj Galanz i 80 cm je. 12 tica, standardna. Još mi se čini da mi je Galanz u prošlom stanu možda čak i manji. Ima u stvari dva komada.
Ne bih ja išao na nešto skuplje. Kod matoraca LG se i nije proslavio, a masno je plaćen. Galanz je jeftinko, a stvarno radi dobro i bešumno. Jedino unutrašnja jedinica je baš ružna.
Ja sam sad izmerio ovaj moj Galanz i 80 cm je. 12 tica, standardna. Još mi se čini da mi je Galanz u prošlom stanu možda čak i manji. Ima u stvari dva komada.
Ne bih ja išao na nešto skuplje. Kod matoraca LG se i nije proslavio, a masno je plaćen. Galanz je jeftinko, a stvarno radi dobro i bešumno. Jedino unutrašnja jedinica je baš ružna.
Meni je strucnjak u kola spakovao spoljnu jedinicu 12 i unutrasnju 18-icu, sto sam primetio tek kada sam stigao kuci. Ladno je raspario dve klime, jednu od 25k i drugu od preko 100k dinara. Mogao sam i da se ne pojavim posto, kako mi majstor rece, bez problema bi i tako radilo.
Drugari, može mala pomoć ?
Sutra sa prijateljem treba u nekoliko sati da obiđem sledeće salone u Beogradu: Renault, Toyota, Hyundai, Škoda, Seat, VW i Citroen. Dolazimo iz Niša oko 11:30 a oko 16 treba da budemo na aerodromu.
E, da, može i druga smena - posle aerodroma, u povratku za Niš.
Koji redosled bi preporučili ? Kog dilera (ako ima više) za koju marku.
Nešto može i da ispadne iz spiska ako mora mnogo da se luta.
Momak hoće nov auto, samo još da vidi koji od navedenih (oni imaju salone/servise u Nišu, ali uglavnom nema test vozila).
Poslednja izmena od jocas u 31 Avg 2014, 20:34, izmenjeno 1 put ukupno.
@ klime - Ja imam dve LG klime, stare su ~10god, sa jednom nismo imali nikakvih problema, a na drugoj koja je radila 50% vise je jednom otisla neka glupost, tipa neki termostat... Radi dok spoljna t ne padne ispod nule, spoljna jedinica upila je sve vremenske uslove i nista...
@ jocas - idite samo do VW, tu cete zavrsiti posao, pa posle pijte kaficu ceo dan (sala)
Skoda(Auto Cacak valjda) i Hyundai su u istoj ulici, bulevar Milutina Milankovica na Novom Beogradu. Tu je i Ford tj Grand Motors, znam da ga nisi naveo ali eto da znas i to. U blizini je i Toyota, tj u ulici Partizanske avijacije je MAG auto ili kako vec. Citroen ti je kod Ade, tako da ako dolazite iz Nisa, obidjite prvo Citroen pa onda na Novi Beograd.
EDIT: A pre svega, idite u VW na autoputu, izmedju autokomande i mostara, s tim sto cete morati da se okecete jer se kod njih ulazi iz pravca ka Nisu.
Renault ne znam gde je
Poslednja izmena od Kuzmanovic u 31 Avg 2014, 20:39, izmenjeno 2 puta ukupno.