Grčka
Re: Grčka
Gledam ovo na Tasosu, jbt svuda rokaju priloge tipa kecap, majonez i senf.
Prvi put mi se u Grckoj desilo da me pitaju to.
Naravno svako treba da bira sta god zeli da jede. Ali greota pored takvih zacina.
Prvi put mi se u Grckoj desilo da me pitaju to.
Naravno svako treba da bira sta god zeli da jede. Ali greota pored takvih zacina.
Ma ima i u GR pileci giros ali redje, to je vrv zbog turista i izmisljeno. Inace meni giros bez kacepa i senfa nije giros a vidim po videima da u nekim delovima grcke to uopste ne stavljaju nego npr narokaju alevu papirku ili tako nesto , tzaziki (koji mogu da jedem ali
u giros ga ne savljam) i neku salatu kao kupus ili zelenu ne znam
u giros ga ne savljam) i neku salatu kao kupus ili zelenu ne znam
Ja od deteta kako letujem tamo nikad nigde nisam jeo giros bez kecapa i senfa, to je uvek bio standard pa tako i danas, bar u ovim opstepoznatim letovalistima, mozda je to zbog turista tako ali nebitno ja takav giros znam i volim.Inzaghi napisao: 22 Jul 2025, 21:26 Ne stavljaju nigde
Klasican giros ti je to. Tzatziki, luk i paradajz. Negde i aleva. Sto meni licno bas dobro ide u giros.
Osim kad se uzme porcija u restoranu, tu nisam vidjao da kecap i senf idu standardno kao prilog ali mozes da trazis
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Letuješ na pogrešnim mestima.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Je l istina da ove godine ima nenormalno mnogo osa na Tasosu? Zali se cerka od prijatelja. Znam da je ostrvo poznato po tome ali ih ove godine navodno ima vise nego inace.
Takodje, ne pamtim da su mi negde to ponudili.