Grčka
- Romanticni_Piroman
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
- Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X
Re: Grčka
100% se slazem. Ceo zivot sam jeo tzatziki u girosu bez da me ko sta pita, sad odjednom kecap i senf default, uopste ne znam kad se to desilo, ali bas mi kvari dozivljaj. Nisam dosao h Grcku da jedem kecap i senf -_-Inzaghi napisao: 22 Jul 2025, 19:33 Gledam ovo na Tasosu, jbt svuda rokaju priloge tipa kecap, majonez i senf.
Prvi put mi se u Grckoj desilo da me pitaju to.
Naravno svako treba da bira sta god zeli da jede. Ali greota pored takvih zacina.
Kafu sam sinoć kupovao kod nekih što melju, nude slabu, srednju i jaku, a i boje idu od svetlije ka tamnijoj. Dakle, izbor je na kupcu. Uzeh najjaču, još nismo probali tj gđa pije greek.BigMazzy napisao:Donela koleginica masline i kafu iz grčke. Masline odlične, zelene sa košticom, kafa svetlije boje nego ove naše al ukus baš dobar.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja sam je uzeo ove godine, i lepo smo se proveli sa njom. Posebno je dobro što je sin naduvavao i izduvavao 
Stigao sam u BG pre par sati, preko Mak, na obe granice po 15min čekanja

Stigao sam u BG pre par sati, preko Mak, na obe granice po 15min čekanja
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Kraj nažalostmix024 napisao:Znači kraj jedne lepe ture.
Uzeo sam adapter za kompresor, pa sam ga kod kola jednom samo napumpao.. bilo blizu plaže
Za onaj na baterije, nisam siguran, zavisi od baterije.. neka makita ili Bosh mozda i mogu
Drugar sad bio u GR i nosio onaj lidlov kanu na naduvavanje, ja mu pozajmio aku kompresor iz auta al kaze da nije uspeo da ga u fulu naduje tim kompresorom i da je morao da doda jos vazduha na pumpi nekoj, za te sup daske vrv lakse odradi posao