Dobro veče
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Zar nije na Autokomercu kod Aerodroma samo Audi, a Autokomerc Komision kod BIPa tj. Steka VW
-
MARKO-VW
- Pridružio se: 26 Jul 2014, 17:00
- Garaža: Audi A6 C6 Restyling; VW Passat B5
Što se klima tiče, sa Galanz klimama imam odlična iskustva, tj. jedna od njih mi radi bez problema već 10god.
Imam i Fujitsu, tu svakako nema greške.
Imam i Fujitsu, tu svakako nema greške.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja se ponadao slikama i kratkim filmicima, a ono nema nicega 
EDIT:
evo ga prono king se oglasio
EDIT:
evo ga prono king se oglasio
Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Ja sam linkujem što su drugi postavili 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nisi valjda?
Nisam,samo mi se dopala boja 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Eru bi savršeno čučnula
Završen obilazak :Heinz napisao:Šta se gleda? Golf, Octavia, i30, C4, Leon, Corolla, Fluence?
1. SEAT - nemaju Leon u salonu , samo FR. Pogledali malo Weltauto golfove, samo jedan 1.2 TSi od 86 KS kome treba da srede haubu od grada, nije na placu.
2. BMW, gledali seriju 1, nije to za njega. Slabašan start motor, veliki rizik krađe...
3. Citroen - razočarenje, bar za mene. Gledali C4, onaj akcijski dizel - ono izgleda kao auto od pre 10 godina, ružna plastika, mali displej, nema ESP , a dizel košta nešto preko 15 K. Test vozilo odvezo Aleksandar Todorović do četvrtka
4. Ubacio sam u spisak Hondu
5. Posle toga svratili samo još u Toyotu , pogledali Auris, nije oduševljen, Corollu nisu imali.
Kasnije smo žurili na aerodrom, ostale salone (Škoda-Ford-Hyundai-Kia) imamo u Nišu, VW smo preskočili a i Renault (prema svim preporukama)
Posle aerodroma se vratili do Honde, provozali Civic-a. Dali su nam 1.8 Comfort test vozilo i rekli da se vratimo za 15-tak minuta,nisu ni šli sa nama na test vožnju.
Sve u svemu, izbor drugara je Civic 1.8 Comfort, tamno siva boja, rezervisan auto do srede, verovatno se uzima. Ako kupimo dva daju nam parking senzore gratis, ali ću ja verovatno da čekam proleće

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Au kakav zvuk ima Ferrati F12 Berlinetta. Jos me je vozac ispostovao sa nekoliko turiranja i preticanja uz pun gas (usporio, prestrojio se u desnu traku, sacekao da prodjem i da ja odem desno i pun gas), posto je video da balavim za autom. Svaka cast za decka. 
Odličan izbor je Civic 
Corollu ima Toyota Centar na Zrenjanincu, auto je veći od Civica ako mu je bitan prostor na zadnjoj klupi.
Corollu ima Toyota Centar na Zrenjanincu, auto je veći od Civica ako mu je bitan prostor na zadnjoj klupi.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jocas, pozdravi drugara i reci mu da je napravio odličan izbor. Ja sam hteo da spomenem kad se pričalo o kupovini, ali sam pretpostavio da ga ne interesuje.
Javi mi na pp ako definitivno uzima, kad dolazite po njega.
Tapatalk with Desire 500
Javi mi na pp ako definitivno uzima, kad dolazite po njega.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !