Grčka
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Re: Grčka
Autom, jer svakako idemo do Srbije.ljuba napisao:@123456 lepa je bas Grčka. Jel si došao autom? Kako ste putovali?
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Preševo pola sata a onda na Niki, malo se ide sporije ali bili prvi na granici, nigde nikog.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

prekjuče sam preživeo 40.4C i oborio lični rekord temperature u grčkoj - 39.5. barem mislim da je tako, za nekoliko letnjih poseta atini ni nemam podatke.
gadno je bilo, furuna plus visoka vlažnost. juče jutro sam video kako se u 6 ujutro kondenzuje voda na crepu kuće. neprijatno ali dobro za baštovane.
gadno je bilo, furuna plus visoka vlažnost. juče jutro sam video kako se u 6 ujutro kondenzuje voda na crepu kuće. neprijatno ali dobro za baštovane.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kakve ventile imaju ta čudesa? Mogu da se naduvaju sa ovim auto kompresorima? Treba neki nastavak?OMP napisao: 23 Jul 2025, 22:24 Ja imam jedan kompresor o nekog vw-a a drugi je fiatov, sad sam drugaru dao ovaj vw ali nije uspeo da naduva kajak kako treba ali dobro to mu svakako i nije namena gume duva dobro.
ja imam mistralov SUP i na njega ne može direktno auto kompresor, mora da se nabavi adaptor. čini mi se da sam video na temu za nešto tipa 1.5e.
naravno da se SUP pumpa na mnogo veći pritisak nego bilo kakav kajak igračka. uostalom kao i auto guma (ona posebno) - onda recimo ide na 2.5, SUP ide na 1.0bar +-.
naravno da se SUP pumpa na mnogo veći pritisak nego bilo kakav kajak igračka. uostalom kao i auto guma (ona posebno) - onda recimo ide na 2.5, SUP ide na 1.0bar +-.
Poslednja izmena od zigZag u 24 Jul 2025, 08:46, izmenjeno 1 put ukupno.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Iste ventile imam i ja na svojim gumenim čamcima. Duvam ih prvo električnom 12V pumpom visokog protoka - ona brzo utera vazduh i "podigne" ih ali nema dovoljno snage/pritiska da tvrdo naduva. Posle toga se mora nožnom pumpom doduvati na tvrdo. Inače, postoje naravno i pumpe koje mogu kompletno da naduvaju, ali nisu jeftine:
https://www.formaxstore.com/camci/34736 ... ump-cib032
https://www.formaxstore.com/camci/34736 ... ump-cib032