Први власник ове Импреце је био Петар са Вождовца који је ову Импрецу купио нову код тада овлашћеног продавца и сервисера Субару возила "Ћурчић" (ово предузеће је пре две године изгубило лиценцу овлашћеног продавца и сервисера Субару аутомобила). Ево једне слике те Импреце пре продајеstarac vujadin napisao:Prvo je prvi vlasnik radio modifikacije u Engleskoj i auto je imao nešto preko 300ks. Ne znam ko je Saletu radio auto...verovatno je kupovao delove i montirao kdo nas ili išao u Hrvatsku kod onog majstora (ne mogu da se setim imena sad...) koji je veliki stručnjak za Subaru i tuning.Dzoni_m napisao:Pa zavisi. Mnogi naguraju mnogo vise snage za manje para. Pitanje je samo na sta to lici na duze staze. Opet, nije sve ni u snazi. Ovde je celo vesanje drugacije a to kosta boga oca. Ima par stvari koji uopste ne dodaju KS ali bez njih ti KS bi bili neupotrebljivi.
Mozda starac zna, ko je radio auto? Ista (njegova) ekipa ili oni Englezi sto su radili onu drugu njegovu Imprecu?

Петар је негде 2005. године послао директно Продрајву рачунар Импреце и тамо су му извршили повећање снаге мотора на тачно 305 коња, променио је ваздушни филтер, набавио је други издувни систем (не сећам се који), а Ремусов издувни систем који је имао на Импреци, сам ја купио од њега и уградио у свој Субару Форестер С турбо. И са тих 305 коњића је Импреца ишла изузетно, пробао сам је и пре и после повећања снаге мотора.
Негде 2008. је Импрецу продао сину Исака Јовановића (Мас компани), а овај је онда продао садашњем власнику негде 2010. године.
Мајстора из "њихове лепе" кога Старац Вујадин спомиње је Хиц, а да ли је он садашњем власнику сређивао ову Импрецу WRX СТи, то не знам.