Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Vidi stvarno. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa to je normalno u NS 
Pesaci su brzi od automobila
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Pesaci su brzi od automobila

Brzine idu u H-a !!!

Day Walker napisao:Sta treba da vidimo?
H4wkeye napisao:Sta treba da vidimo na toj slici?Prelaz za bicikliste pored pesackog?
Moc zapazanja vam je na nivou polu-slepe veverice

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
NexT napisao:Day Walker napisao:Sta treba da vidimo?
Sent from my GT-I9300 using TapatalkH4wkeye napisao:Sta treba da vidimo na toj slici?Prelaz za bicikliste pored pesackog?
Moc zapazanja vam je na nivou polu-slepe veverice

zato sam rekao da je veverica polu slepa.methane.master napisao:Mutna ti slika.![]()
Sent using Tapatalk
A to sto su tebe stigle godine, nije moj problem

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pisao sam kako sam nekog sebicnog skota koji je iskopao ulicu kojom prolazim prakticno svakodnevno i nije do kraja zapusio rupu nego sam danima cepao gume prijavio komunalnoj i za par dana je rupa popravljena, koliko je to moguce. Poenta je da se ja nisam pozabavio time, 99% bi rupa i dalje zvrjala.
Posto je Juzni Bulevar trenutno jedno od najvecih gradilista u gradu, na dva mesta su kopali ulicu, poprecno (sto najvise mrzim), krpili je ali jednu od dve rupe su tako fuserski odradili da je razlika izmedju starog i novog asfalta (odnosno zakrpe) bila barem 5cm i tu sam se svaki dan najmanje 2 puta nabadao, ne samo ja nego svi. Onda ja jedno vece popizdim, napisem u cetvrtak uvece mail ARgradnji i dam im rok do srede to da zavrse, ujutru odem na gradiliste direkt kod sefa i objasnim mu situaciju i fino (za pocetak) ga zamolim da to poprave. On kao doslo je do diletacije, kada budemo asfaltirali ovu novu ulicu uradicemo i to, bla, bla... ja rek'o matori ne seri nego odradi to sto pre... juce popodne vracam se kuci kad' eto masina i radnika i popravljaju tu zakrpu...
Znaci, sta je poenta ? Ljudi su ubijeni u pojam, nikoga nije briga ni za sta, ni za sebe a kamoli za druge. Garantujem zivotom da bi ove rupe stajale i samo bi se pogorsavale vremenom iako su u startu bile grozne. AKO NESTO NE PROBAS DA UCINIS ZA SEBE (a onda i za druge) NE MOZES NISTA BOLJE NI DA OCEKUJES. Ja sam zasluzan za resenje 2 problema kojima sam se pozabavio prvo zbog sebe ali njihovim resenjem mnogo ljudi ima pozitivan efekat. I nije samo stvar u ovim situacijama koje sam objasnio vec generalno u zivotu. Kada bismo bili manje ubijeni u pojam kao narod bilo bi nam barem malo bolje.
Posto je Juzni Bulevar trenutno jedno od najvecih gradilista u gradu, na dva mesta su kopali ulicu, poprecno (sto najvise mrzim), krpili je ali jednu od dve rupe su tako fuserski odradili da je razlika izmedju starog i novog asfalta (odnosno zakrpe) bila barem 5cm i tu sam se svaki dan najmanje 2 puta nabadao, ne samo ja nego svi. Onda ja jedno vece popizdim, napisem u cetvrtak uvece mail ARgradnji i dam im rok do srede to da zavrse, ujutru odem na gradiliste direkt kod sefa i objasnim mu situaciju i fino (za pocetak) ga zamolim da to poprave. On kao doslo je do diletacije, kada budemo asfaltirali ovu novu ulicu uradicemo i to, bla, bla... ja rek'o matori ne seri nego odradi to sto pre... juce popodne vracam se kuci kad' eto masina i radnika i popravljaju tu zakrpu...

Znaci, sta je poenta ? Ljudi su ubijeni u pojam, nikoga nije briga ni za sta, ni za sebe a kamoli za druge. Garantujem zivotom da bi ove rupe stajale i samo bi se pogorsavale vremenom iako su u startu bile grozne. AKO NESTO NE PROBAS DA UCINIS ZA SEBE (a onda i za druge) NE MOZES NISTA BOLJE NI DA OCEKUJES. Ja sam zasluzan za resenje 2 problema kojima sam se pozabavio prvo zbog sebe ali njihovim resenjem mnogo ljudi ima pozitivan efekat. I nije samo stvar u ovim situacijama koje sam objasnio vec generalno u zivotu. Kada bismo bili manje ubijeni u pojam kao narod bilo bi nam barem malo bolje.
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Ogi-ja za Prešjednika 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Bravo Ogi. 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Dilatacija, nije dilEtacija 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ogi dodji u Palanku da zivis 
Ta gore slika sa semaforima, nije bas najtacnija. Neke saljivdzije su okrenule semafor, tako da ispada da je to semafor za suprotni smer, a obrnuto je. To zeleno je za onaj smer, gde je pesacima crveno, na istom tom putu.

Ta gore slika sa semaforima, nije bas najtacnija. Neke saljivdzije su okrenule semafor, tako da ispada da je to semafor za suprotni smer, a obrnuto je. To zeleno je za onaj smer, gde je pesacima crveno, na istom tom putu.
Šaljivdžije ili neko drugi, svodi se na isto - neko tu može da pogine 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nikagva, to sam juce i ja napisao i odmah obrisao kada sam bolje pogledao sliku. I na visecem semaforu je zeleno pa mi nije jasno...
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Novosadjani slikajte to kvalitetnije i saljite nadleznima, pa i Mirku Alvirovicu ako treba. Stvarno je mnogo da se i neko povredi a kamoli ne daj Boze pogine.