Ja sam očekivao da će drugačije da reše prelazak preko Batajničkog druma, nekim nadvožnjakom recimo. Tako da se ne usporava saobraćaj. Ovako će da bude krkljanac, što sa mosta što iz oba pravca na Batajničkom. Ne znam kako će da reše uključenje na lakat krivinu.
Bio bih neposten kada ne bih rekao da sam primetio neke pozitivne stvari od kako se promenila gradska vlast:
1. Do Septembra nisu asfaltirali 10 metara ulica a onda su za 2 meseca asfaltirali zaista dosta toga od cega dve raspadnute ulice tipa M. Gorkog i Ruzveltova... nije to ne znam kakav nivo asfaltiranja (posebno prva navedena) ali opet je banja u odnosu na ono sto je bilo...
2. Rupe (neke) se popravljaju brze nego ranije, na jednu moju prijavbu na primer se reagovalo relativno brzo
3. U mnogome popravljena signalizacija u smislu da se obelezavaju radovi sto ranije nije bio slucaj
Kad vec spominjes radove, kompletno su asfaltirali i deo oko okretnice tramvaja u Ustanickoj, bulevar do pumpe na izlazu iz MML i iskljucivanje sa autoputa kod Laste.
Zrenjaninski put je isto delimično sređen: ubačeni neki pešački prelazi tj. dodatni semafori, sređeno par raskrsnica da bi se manje pravila gužva i ograđen deo kod skretanja za Borču. Čak je jedan deo u smeru prema Borči presvučen novim asfaltom, ali je i dalje najveći deo loš.
S obzirom na to da Zrenjaninski put dugo nije ni pipnut a žestoko je prometan, ovo je ipak korak napred.
Ovde u PO su sad skoro stavili nov asfalt u jednoj ulici. Radili su po ovoj hladnoci. Zar nije asfalt neupotrebljiv ispod neke odredjene temperature tj. tesko se stavlja i to? Ne verujem da su koristili hladan asfalt jer je ulica dugacka 1.6 kilometara.
Zrenjaninski put je super kakav je bio, cesto prolazim njime. Stavili su velike kvalitetne zakrpe, nisu ofrlje uradili ali nisu skroz do Borce. Ne znam zasto ali deo puta od skretanja 95 do skretanja 96 je kriminalno los i iz nekog nepoznatog razloga propada bez da se postavi i jedna jedina zakrpa. Sve u svemu, kazem, kako je bilo, sada je super ! Kada vec pricamo o tom delu, ima rupcaga na mostu u smeru prema gradu u desnoj traci koja je nekada bila rupica i sada posle 6 meseci se pretvorila u rupcagu, eto koliko je dugo nisu zakrpili. Zasto ? Nauka to jos uvek nije utvrdila. Takodje, ne d'o Bog da zivim sa one strane mesta, bukvalno bih odlepio da moram svaki dan da prelazim preko one dilatacije na kraju mosta gde drugi deo iste strci kao stepenik iznad prvog dela. Tu usporim na 40 pa se opet smorim a iz i oko mene samo pice i sviraju mi, ablenduju,
Ima jos po gradu mnogo delova koji iz nepoznatog razloga propadaju, prepusteni sami sebi.
Uradili su neke izlaze / ulaze na autoput i u Beogradu, malo po Novom Beogradu, Borsku od VMA do skretanja za Miljakovac i tako...
Da, taj deo od skretanja 95 do skretanja 96 je baš loš. Tu se dve trake ulivaju u jednu i onda jako brzo propada. Prolazim tuda X puta dnevno i iz meseca u mesec je sve lošije.