Ovako nesto-Samsung Galaxy Y Duos S6102?Floyd napisao:Galaxy S Duos
Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Kod njega ti je mana koliko vidim, jako mali ekran i slaba rezolucija.
Procesor i ram su dovoljni da guraju Gingerbread ali ne ocekuj cuda.
Mislim da ce to sto ti treba raditi bez problema ali opet ponavljam, ako mali ekran nije problem.
Galaxy S Duos je vec prilicno ozbiljna masina ali mi razlika u ceni nije poznata.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Procesor i ram su dovoljni da guraju Gingerbread ali ne ocekuj cuda.
Mislim da ce to sto ti treba raditi bez problema ali opet ponavljam, ako mali ekran nije problem.
Galaxy S Duos je vec prilicno ozbiljna masina ali mi razlika u ceni nije poznata.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Razlika je vise nego duplo...
Ne daje mi se za tel vise nego sto moram. Posao mi je takav da radim na visini, u vodi, ulju, visim na fasadama...
Svaki dan koji prodje, a da mi tel ne ispadne bar na tepih je dobar dan
Tako daaaa...sto jeftinije, a da sluzi za ono gde mi je potreban
Ne daje mi se za tel vise nego sto moram. Posao mi je takav da radim na visini, u vodi, ulju, visim na fasadama...
Svaki dan koji prodje, a da mi tel ne ispadne bar na tepih je dobar dan

Tako daaaa...sto jeftinije, a da sluzi za ono gde mi je potreban
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
http://mobilnisvet.com/mobilni/3296/Sam ... Duos-S5222
Imam obican Star i svasta je preziveo, doduse sa silikonskom oblogom, fercera kao zmaj. Sada je u polupenziji, miruje, a baterija drzi sasvim solidno.
i malo "fensijasticniji"
http://mobilnisvet.com/mobilni/3466/Son ... -tipo-dual
http://mobilnisvet.com/mobilni/3521/LG/ ... -Dual-E615
Mada bih ja ipak preporucio neki sa tastaturom, kao onaj Y, posebno za rad na terenu.
http://mobilnisvet.com/mobilni/3331/Sam ... Duos-B5512
Kolega ima slican Huawei, neki stariji model i radi lepo sa dve kartice.
Ili uzmi neki od onih kineskih, moze i po tri kartice, a i TV da gledas u pauzi
Imam obican Star i svasta je preziveo, doduse sa silikonskom oblogom, fercera kao zmaj. Sada je u polupenziji, miruje, a baterija drzi sasvim solidno.
i malo "fensijasticniji"
http://mobilnisvet.com/mobilni/3466/Son ... -tipo-dual
http://mobilnisvet.com/mobilni/3521/LG/ ... -Dual-E615
Mada bih ja ipak preporucio neki sa tastaturom, kao onaj Y, posebno za rad na terenu.
http://mobilnisvet.com/mobilni/3331/Sam ... Duos-B5512
Kolega ima slican Huawei, neki stariji model i radi lepo sa dve kartice.
Ili uzmi neki od onih kineskih, moze i po tri kartice, a i TV da gledas u pauzi

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nije telefon sa touch screenom za mastore, pogotovo ne skup. Previše je to osetljivo. Moj ti je savet da ipak koristiš dva telefona, neki jednostavan, jeftin i robustan dok radiš, a za ove Internet i Facebook perverzije kupi neki drugi pošten i koristi ga van posla. I moj brat ima isti problem, hteo bi sve u jednom pa mu nijedan telefon ne potraje duže od par meseci. Ili ga pokvari jer ga nosi po džepovima radnog odela (prašina, voda) ili slupa, ili ga izgubi, ili mu ga ukradu... Stalno nešto prtlja i menja iz navedenih razloga... Radi po ceo dan i razumem ga da i nema slobodnog vremena kada bi koristio taj drugi kvalitetniji/svestraniji telefon, ali ni kupovanje nečeg skupog i stalno "menjanje" nema smisla (košta to bre)... 

Ma vodim neki poslic preko FB pa mi treba pristup i kad nisam kod kuce.
To je razlog zasto mi treba telefon sa kog mogu da se kacim na mrezu, a istovremeno bih, kad vec kupujem, postedeo sebe nosenja 2 telefona.
I jos jedna stvar, qwerty tastatura nije za moje cevape
To je razlog zasto mi treba telefon sa kog mogu da se kacim na mrezu, a istovremeno bih, kad vec kupujem, postedeo sebe nosenja 2 telefona.
I jos jedna stvar, qwerty tastatura nije za moje cevape

- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kako ćeš tek onda da tapkaš po tač skrinu? Tasteri - koliko god bili sitni - ipak su precizniji za kucanje... 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zveroljube, hajde da pokušam da ti pomognem pošto dugo već imam telefon sa dve kartice i njih redovno pratim.
Ako hoćeš Android, dobru kameru, ekran, wifi, 4.3 ekran, itd - Alcatel 997d. On je trenutno najbolji. Tu su mu u rangu i Samsung Galaxy S Duos i HTC Desire V. Za tebe je tu bitno i da je Alcatel otporan na kvašenje.
Sad se pojavio jedan interesantan telefon koji ima dobar odnos mogućnosti-cena - Prestigio 4040 ili 4300. Solidni telefoni, isplativi, ima sve što ti treba, robusna plastika, cena niža od ova tri.
Ako ne voliš velike telefone tu je Sony Xperia tipo dual. On je nešto manji i kompaktiniji, Andoird isto, ali sa nešto slabijim karakteristikama od gore pomenutih.
Ako ne voliš touch screen onda Samsung Y Duos 5512. On ima qwerty tastaturu. Ako imaš "ćevape" isto ti je sranje i touch screen i qwerty sa malim tasterima.
Međutim, svi ti telefoni su sa jednim predajnikom i druga kartica ti je na stand by ako pričaš na drugoj. Jedini telefon koji ima dva predajnika i koji potpuno simultano radi sve vreme je Samsung 7722. To je velika prednost. Nažalost, u budućnosti će se teško praviti telefoni sa dva predajnika. Međutim, on nije Android i ne radi mu dobro internet kao kod ostalih.
Ako hoćeš Android, dobru kameru, ekran, wifi, 4.3 ekran, itd - Alcatel 997d. On je trenutno najbolji. Tu su mu u rangu i Samsung Galaxy S Duos i HTC Desire V. Za tebe je tu bitno i da je Alcatel otporan na kvašenje.
Sad se pojavio jedan interesantan telefon koji ima dobar odnos mogućnosti-cena - Prestigio 4040 ili 4300. Solidni telefoni, isplativi, ima sve što ti treba, robusna plastika, cena niža od ova tri.
Ako ne voliš velike telefone tu je Sony Xperia tipo dual. On je nešto manji i kompaktiniji, Andoird isto, ali sa nešto slabijim karakteristikama od gore pomenutih.
Ako ne voliš touch screen onda Samsung Y Duos 5512. On ima qwerty tastaturu. Ako imaš "ćevape" isto ti je sranje i touch screen i qwerty sa malim tasterima.
Međutim, svi ti telefoni su sa jednim predajnikom i druga kartica ti je na stand by ako pričaš na drugoj. Jedini telefon koji ima dva predajnika i koji potpuno simultano radi sve vreme je Samsung 7722. To je velika prednost. Nažalost, u budućnosti će se teško praviti telefoni sa dva predajnika. Međutim, on nije Android i ne radi mu dobro internet kao kod ostalih.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Icu ovih dana do sestrine VIP radnje, da vidim neki HTC sa windows8 os, bas me zanima kako radi.
Danas u Uscu pogledao Note II - telefon-tablet radi fenomenalno. Ekran, odziv, brzina, procesor, opcije, funkcije, zaista sjajno. To je bez zalazenja da li je zbog velicine praktican ili dostupan zbog cene [700-800e].
Ponovo je VIP napravio lep gest - cestitao rodjendan uz poklon besplatne razgovore i poruke tog dana.
Danas u Uscu pogledao Note II - telefon-tablet radi fenomenalno. Ekran, odziv, brzina, procesor, opcije, funkcije, zaista sjajno. To je bez zalazenja da li je zbog velicine praktican ili dostupan zbog cene [700-800e].
Ponovo je VIP napravio lep gest - cestitao rodjendan uz poklon besplatne razgovore i poruke tog dana.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Tj, ideš da vidiš Windows Phone by HTC
...ako bude radio kako treba mislim da ce Microsoft da preokrene situaciju na tržištu, a to će vratiti i Nokiu.

- Saša
Neće ništa napraviti, zakasnili su. Andorid se debelo uvukao ljudima pod kožu, brdo modela je na tržištu, od vrlo jeftinih do ultra skupih i sve funkcioniše odlično, programčića i sadržaja koliko hoćeš. Par Windows telefona neće značiti ništa...
Ja se nadam da hoce ali cu sacekati i pustiti druge da ga istestiraju i da sve legne na svoje mesto (eventualne zakrpe i sl.).
@Sasa
Nece se nista promeniti preko noci ali WP 8 koliko citam, ima velikih potencijala i definitivno ce promeniti odnos na trzistu.
Naravno, iOS i Android ce definitivno dominirati jos neko vreme.
@Sasa
Nece se nista promeniti preko noci ali WP 8 koliko citam, ima velikih potencijala i definitivno ce promeniti odnos na trzistu.
Naravno, iOS i Android ce definitivno dominirati jos neko vreme.
Biće dobar Win8 zbog poslovne primene. Tu Android nema šta da traži, niti je do sada uspeo da uradi nešto.
Saša napisao:Neće ništa napraviti, zakasnili su. Andorid se debelo uvukao ljudima pod kožu, brdo modela je na tržištu, od vrlo jeftinih do ultra skupih i sve funkcioniše odlično, programčića i sadržaja koliko hoćeš. Par Windows telefona neće značiti ništa...
Nisu zakasnili, zato sto jedino oni mogu da ponude kompletan paket, uskoro ce nuditi prakticno isti sistem na telefonu, tabletu i racunaru (vec postoje tableti sa redovnim w8). Mnogo ce lakse oni da se probiju na mobilnu platformu nego Google na desktop za sta bi morao napraviti kompletan i jako ozbiljan OS. Dakle mnogi ljudi ce traziti kompletan paket, sto android nece moci ponuditi.
Ovo je ono sto mene jako interesuje i vidim kao moguci razlog za prelazak na w8 za godinu dve, ali vec mi nedostaje android na samu pomisao

Za pocetak cu okusati srecu sa nekim win 8 tabletom.
- Saša
Šta fali Androidu za poslovnu primenu?
Ili, šta to možeš uraditi na Windows telefonu što ne možeš na Androidu?
Podsetio bih vas da su Windows telefoni daleko duže na tržištu od Androida, pa pogledajte trenutni odnos snaga... I šta će tu sad neki Windows 8 da promeni? Čak je i Blackberry/Rim (koji je takođe u neprilikama) otišao u međuvremenu ispred Win-a i mnogi ga poslovni korisnici više gotive...

Ili, šta to možeš uraditi na Windows telefonu što ne možeš na Androidu?
Podsetio bih vas da su Windows telefoni daleko duže na tržištu od Androida, pa pogledajte trenutni odnos snaga... I šta će tu sad neki Windows 8 da promeni? Čak je i Blackberry/Rim (koji je takođe u neprilikama) otišao u međuvremenu ispred Win-a i mnogi ga poslovni korisnici više gotive...
Poslednja izmena od Saša u 03 Nov 2012, 00:39, izmenjeno 1 put ukupno.