Sport
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Sport
Gazi GSW buraniju!
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Gruzijsko govedo namerno podmetnulo nogu. Al mi nije jasno da od kad je izaso Lenard oni svaki napad idu na Oldridza i on sutira nesto bezveze preko glave, i zadnji napad za 3 oni daju njemu da sutira iz coska. A odvratniju ekupu od GSW ja nisam video otkad gledam NBA. Grin najprljaviji igrac u ligi, galami na igraca dok lezi ispod njega, posle ispod kosa kad se valjao gleda samo kako ce nogom da zakazi igraca SA po glavi, Kari sa onom usranom cuclom, Tompson sa najtupljom facom, deluje ko da ne zna dva jednocifrena broja da sabere i Durant pizda 

Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 15 Maj 2017, 09:01, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kakvo je to glupo pitanje?
Podrzavacu ih protiv svakoga, naravno.
Green je najbolji odbrambeni igrac u NBA u poslednjih 10 godina, a mozda i vise i mogu svi da mu pljunu pod prozor - al' tesko mogu da dobace toliko
Podrzavacu ih protiv svakoga, naravno.
Green je najbolji odbrambeni igrac u NBA u poslednjih 10 godina, a mozda i vise i mogu svi da mu pljunu pod prozor - al' tesko mogu da dobace toliko

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da, naravno.
Kao sto "gotivim" i Zvezdu i kada igra najjadniji fudbal u svojoj istoriji.
Moze da mi se ne svidja kako Barsa trenutno igra, ali to ne znaci da necu da navijam za njih. Isto vazi i za Liverpul.
Kao sto "gotivim" i Zvezdu i kada igra najjadniji fudbal u svojoj istoriji.
Moze da mi se ne svidja kako Barsa trenutno igra, ali to ne znaci da necu da navijam za njih. Isto vazi i za Liverpul.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nikako mi se ne uklapa GSW i Barsa sa Zvezdom. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Liverpul se ne uklapa, drugi svet. Ovo je sve normalno i ok. 

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ne smeta ti sto su separatisti?