Grčka
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Grčka
Imam i 12V kompresor za dušeke i slično ali ga više ne koristim. Smara me što je bučan, ne uklapa mi se u morsku atmosferu 
A obično te sitnije stvari ovom ozbiljnijom Decathlon dual action pumpom naduvaš za čas.

A obično te sitnije stvari ovom ozbiljnijom Decathlon dual action pumpom naduvaš za čas.
Zavisi u kom delu nađeš smeštaj. Imaš ovaj ravniji (sa mora kad se gleda desno) i ovaj brdovitiji. Zbog deteta je definitivno bolji ravniji, pogotovo ako ćeš u toku dana više puta ići do smeštaja.alex81 napisao: 24 Jul 2025, 13:29 Каква је Парга за одлазак и боравак са мањим дететом?
Баш ми се свиђа и волео бих тамо да летујем. Меркам већ нешто за сл.годину.
U tom ravnijem je manja plaža i obično veća gužva, pa ne znam da li ti to smeta. Tek preko brda se ide do Valtos plaže koja je mnogo veća i lepša.
E sad, možda možeš da ubodeš smeštaj kod Valtos plaže, pa ako uveče šetate da pališ auto i ideš preko brda u Pargu npr.
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Ali računaj da je parking katastrofa, pa da akcija vožnje od Valtosa i parkiranje na drugom kraju Parge je skoro pa nemoguća misija.
Ima parkinga malo dalje od centra, ali su mi uvek delovali malo bezbednosno sumnjivo, mada nisam čuo da je zapravo i bilo problema.
Ako imaš rešen parking u okviru smeštaja, onda je Parga jako lepa i zanimljiva.
Provozali smo se pre dve nedelje kroz Pargu u povratku kući, bukvalno nisam imao gde kola da ostavim.
Ranijih godina smo imali smeštaj sa parkingom, to je bila milina.
Ima parkinga malo dalje od centra, ali su mi uvek delovali malo bezbednosno sumnjivo, mada nisam čuo da je zapravo i bilo problema.
Ako imaš rešen parking u okviru smeštaja, onda je Parga jako lepa i zanimljiva.
Provozali smo se pre dve nedelje kroz Pargu u povratku kući, bukvalno nisam imao gde kola da ostavim.
Ranijih godina smo imali smeštaj sa parkingom, to je bila milina.
Da da, parking je problem, pogotovo u brdovitom delu. Krivo mi što zbog toga nisam mogao da se vozam po okolnim plažama, jer je lutrija da li ću uhvatiti u povratku. A plus su mi izgrebali tu auto jer je sve nabijeno i skučeno, a ljudi ne mogu da procene gde mogu da se provuku.
Ista pirca kao i Neos Marmaras, ja npr sa mojim klincem od 9 godina (ali i ranije kad je imao 6-7) mogu da prespartam ceo Neos uzduz i popreko, drugarov klinac od 8 god se buni kad treba malo vise da se pesaci uzbrdo nizbrdo a od drugog drugara klinac od 4 je tek problem on samo po ravnom hoce i tu blizuMomčilo napisao: 24 Jul 2025, 13:44Zavisi u kom delu nađeš smeštaj. Imaš ovaj ravniji (sa mora kad se gleda desno) i ovaj brdovitiji. Zbog deteta je definitivno bolji ravniji, pogotovo ako ćeš u toku dana više puta ići do smeštaja.alex81 napisao: 24 Jul 2025, 13:29 Каква је Парга за одлазак и боравак са мањим дететом?
Баш ми се свиђа и волео бих тамо да летујем. Меркам већ нешто за сл.годину.

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja to ne mogu da izdržim.. guzve, ljude u ogromnim količinama. Ajd ciljano negde da odemo na izlet il sta god, ali da budem smešten u krkljancu neka hvala..
Inače, ozbiljno razmišljam o rentanju glisera u Grčkoj, ostavim kola pa onda redom obalom gde mi se svidi na po par dana.. Upoznao sam ove godine ekipu koja to radi (jos imaju malu decu) I predobra im je kombinacija. Gumenjak sa tendom i prostorom za stvari.. Gde su sve bili uh.. a ja nisam ni pomislio da moze..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Inače, ozbiljno razmišljam o rentanju glisera u Grčkoj, ostavim kola pa onda redom obalom gde mi se svidi na po par dana.. Upoznao sam ove godine ekipu koja to radi (jos imaju malu decu) I predobra im je kombinacija. Gumenjak sa tendom i prostorom za stvari.. Gde su sve bili uh.. a ja nisam ni pomislio da moze..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dosli sa Tasosa. Bez guzve, lep i lagan povratak.
Bas mraci onaj deo kroz sela do granice. Dobra stvar sto je sirok put i solidan kvalitet.
Moram da napisem, Bugarima lose obelezen autoput. Na mnogo mesta nije jasno ogranicenje. Ne razumem sto je toliko tesko staviti znak. Prodjes deo gde je smanjenje brzine i nigde nema znak za prestanak. Jako lose sto nema dovoljno pumpi na autoputu. Dobra stvar, autoput je vise nego dobar i vinjeta je opet dokazala svoju prednost. Ali toliko kamera i policije duz autoputa i magistrala i oni opet rucno proveravaju na kraju vinjete
Da nema guzvi na granici ili da je prihvatljivo vreme, bez razmisljanja bih opet isao preko Makedonije na Tasos. Ovako ne. Plus kad se zavrsi autoput Evropa i Struma.
Bas mraci onaj deo kroz sela do granice. Dobra stvar sto je sirok put i solidan kvalitet.
Moram da napisem, Bugarima lose obelezen autoput. Na mnogo mesta nije jasno ogranicenje. Ne razumem sto je toliko tesko staviti znak. Prodjes deo gde je smanjenje brzine i nigde nema znak za prestanak. Jako lose sto nema dovoljno pumpi na autoputu. Dobra stvar, autoput je vise nego dobar i vinjeta je opet dokazala svoju prednost. Ali toliko kamera i policije duz autoputa i magistrala i oni opet rucno proveravaju na kraju vinjete

Da nema guzvi na granici ili da je prihvatljivo vreme, bez razmisljanja bih opet isao preko Makedonije na Tasos. Ovako ne. Plus kad se zavrsi autoput Evropa i Struma.
greškom su mi doneli 2 girosa, znam čime sam ga zbunio kad sam naručivao
ali gde greška, prvi mi je samo otvorio apetit, a drugi me dotuko - kod kostasa najbolji giros u cijeli svijet
pritom sam ovladao time da naručujem baš ono što volim
idealna kombinacija za mene je pita, svinjsko meso, ungareze salata, luk, paradajz, zelena
bez pomfrita
giros muški masan i začinjen, pita vruća
dobro potrošenih 2x4e, hvala ti kosta
ali gde greška, prvi mi je samo otvorio apetit, a drugi me dotuko - kod kostasa najbolji giros u cijeli svijet
pritom sam ovladao time da naručujem baš ono što volim
idealna kombinacija za mene je pita, svinjsko meso, ungareze salata, luk, paradajz, zelena
bez pomfrita
giros muški masan i začinjen, pita vruća
dobro potrošenih 2x4e, hvala ti kosta