Mobilne telekomunikacije
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Mobilne telekomunikacije
Cena tog uređaja koji uzimaš preko Telenor Banke je kroz sve pakete ista (nebitno da li ga uzimaš uz paket od 1 495 ili uz paket od 6 995 dinara).
Npr Lg G3 u paketu od 2 595 dinara pri klasičnoj obnovi ugovora ima cenu koju si već spomenuo 35 940 ako se ugovor potpisuje na 24 meseca. To pri standardnoj ponudi može da se podeli na 6 mesečnih rata.
Uzmimo da nakon 8 meseci želiš da ga promeniš. Već si platio 35 940 i ostaje ti još da platiš 16 x 2595 dinara da bi izašao iz Ugovorne obaveze.
Vidim da je neko pomenu ponudu 50% VIŠE SAOBRAĆAJA. To se zove TELENOR VIŠE.
Jedini uslov jeste da uz Voice paket (bilo koji od poslednje 3 generacije paketa koji imaju internet u sebi, Prenesi i surfuj, Play+ ili Premium paket, a NE MOŽE Prenesi i Prenesi i dopuni) postoji još i Net paket vezan za isti JMBG. Najmanji paket sa Net tarifom košta 549 dinara i dobija se 5 Gb Interneta.
Koja je poenta?
Recimo da neko ima Play+ Trio paket i da ga plaća 2 595 dinara.
U tom paketu on ima 500 minuta, 2000 poruka, i 2 Gb neta.
Ako uzme i Net karticu, on će na Voice paketu imati 750 minuta, 3000 poruka i oko 10Gb neta. Toliko...
Ova promocija može da se kombinuje sa svim Ugovornim obavezama izuzev one na kojoj je dato 50% popusta.
Npr Lg G3 u paketu od 2 595 dinara pri klasičnoj obnovi ugovora ima cenu koju si već spomenuo 35 940 ako se ugovor potpisuje na 24 meseca. To pri standardnoj ponudi može da se podeli na 6 mesečnih rata.
Uzmimo da nakon 8 meseci želiš da ga promeniš. Već si platio 35 940 i ostaje ti još da platiš 16 x 2595 dinara da bi izašao iz Ugovorne obaveze.
Vidim da je neko pomenu ponudu 50% VIŠE SAOBRAĆAJA. To se zove TELENOR VIŠE.
Jedini uslov jeste da uz Voice paket (bilo koji od poslednje 3 generacije paketa koji imaju internet u sebi, Prenesi i surfuj, Play+ ili Premium paket, a NE MOŽE Prenesi i Prenesi i dopuni) postoji još i Net paket vezan za isti JMBG. Najmanji paket sa Net tarifom košta 549 dinara i dobija se 5 Gb Interneta.
Koja je poenta?
Recimo da neko ima Play+ Trio paket i da ga plaća 2 595 dinara.
U tom paketu on ima 500 minuta, 2000 poruka, i 2 Gb neta.
Ako uzme i Net karticu, on će na Voice paketu imati 750 minuta, 3000 poruka i oko 10Gb neta. Toliko...
Ova promocija može da se kombinuje sa svim Ugovornim obavezama izuzev one na kojoj je dato 50% popusta.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Silom prilika sam s3 neo morao da zamenim za nešto drugo pa sam se usudio da pazarim xiaomi redmi note
a ustvari, dosta dobar telefon za te pare, prijatno sam iznenađen, šta više čak sam doživeo da imam smartphone koji ne moram da punim u toku dana, nisam bio siguran da je to moguće 

Single ili dual sim ?
Odlican izbor za te pare u svakom slucaju
Odlican izbor za te pare u svakom slucaju
- nuk
- Kontakt:
Single sim, nisam odmah skapirao da ima hardverske razlike a pored toga što mi dual sim ne treba, samo single sim podržava LTE, to je presudilo.
Za moje način upotrebe, odlično radi, baterija odlična, kamera dosta dobra, displej dobar, kvalitet signala i zvuka iznad očekivanja za moje pojmove, kvalitet izrade dobar, dizajn prosečan, Miui jako čudan, vizuelno pre svega i treba vremena za privikavanje, ali ima dosta sjajnih i naprednih rešenja u odnosu na stock android, TW da ne pominjem
Za nekoliko dana sam dobio dva ažuriranja i pored roota (native inače) i jedino što mi smeta za sad je glupo ograničenje za sd karticu na KK a telefon je 8GB verzija te sam zbog toga morao da izvodim gimnastiku.
Sve u svemu, iznenađen sam kako su kinezi ovo napravili i još radi
Za moje način upotrebe, odlično radi, baterija odlična, kamera dosta dobra, displej dobar, kvalitet signala i zvuka iznad očekivanja za moje pojmove, kvalitet izrade dobar, dizajn prosečan, Miui jako čudan, vizuelno pre svega i treba vremena za privikavanje, ali ima dosta sjajnih i naprednih rešenja u odnosu na stock android, TW da ne pominjem

Sve u svemu, iznenađen sam kako su kinezi ovo napravili i još radi

Ima hardverskih razlika,malo slabije rezultate daje single sim ali u stvarnosti ne bi trebalo da primetis. Koliko te izasao ?
Dizajn je obican,ali sa druge strane cenim da je prilicno izdrzljiv (ima sam redmi 1s koji je umanjeni redmi note). Jednom kad se naviknes na Miui bice ti tesko da promenis,jedina mana je sto jede malo vise RAM-a mada vecina ljudi to ni ne primeti. Ali radi odlicno,cak i kad neki update nesto zezne (meni je sa jednim dosao bag da nece ponekad screenshot da uradi,ili home screen ne reaguje, desilo se par puta za nedelju dana i odmah je bio update koji je to ispravio).
To za karticu mislim da ima resenje,vidi na miui forumu.
Dizajn je obican,ali sa druge strane cenim da je prilicno izdrzljiv (ima sam redmi 1s koji je umanjeni redmi note). Jednom kad se naviknes na Miui bice ti tesko da promenis,jedina mana je sto jede malo vise RAM-a mada vecina ljudi to ni ne primeti. Ali radi odlicno,cak i kad neki update nesto zezne (meni je sa jednim dosao bag da nece ponekad screenshot da uradi,ili home screen ne reaguje, desilo se par puta za nedelju dana i odmah je bio update koji je to ispravio).
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Prešaltovao sam se, tj izvaćarili me mangupibane valjevo napisao:Vlado, meni se nešto ne slaže u ovoj tvojoj priči.
Taj paket Play+ Trio je inače 2 595. Ako uzimaš 30% popusta na paket onda je cena paketa 1 817 dinara, ali se telefon kupuje na rate preko Telenor Banke, beskamatnim kreditom, na 12 ili 24 meseca, po punoj ceni.
G7 je preko Banke 30 960 dinara i to se deli na 12 ili 24 mesečne rate.
Ako nije ovako, onda si ti uzeo i popust i telefon???

Možeš dobiti popust ili na pretplatu ili na telefon. Mene je prevashodno interesovao telefon, imam neki beneficirani paket koji mi je uz određene dodatke radio posao.
Pošto su mi pre nekog vremena na prodajnom mestu prezentovali te opcije ali bez naglašavanja da se one isključuju, pretpostavio sam da će se spojiti. A pretpostavka je majka svih zajeba

U svakom slučaju sam što se tiče paketa na gotovo istoj poziciji gde sam i bio, od uštede koju sam očekivao ovaj put nema ništa

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- nuk
- Kontakt:
Ma ok, rešio sam uz malo zajebancije u startu.stefanan napisao:Ima hardverskih razlika,malo slabije rezultate daje single sim ali u stvarnosti ne bi trebalo da primetis. Koliko te izasao ?
Kupio sam regularno ovde, otišao da kupim Note 3 i završio sa ovim

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Na jedan od mailova koje koristim na android telefonu (yahoo mail u pitanju) danas mi je stigao mail sa naslovom Novo prijavljivanje na android-u.
Pa pise
Zdravo (ime)
google nalog taj i taj@gmail.com je upravo upotrebljen za prijavljivanje na android uredjaju.
I onda pise jos svasta nesto
Не препознајете ову активност?
Одмах прегледајте недавно коришћене уређаје.
Зашто шаљемо ово? Схватамо безбедност веома озбиљно и желимо да будете у току са важним догађајима на налогу.
Нисмо могли да утврдимо да ли сте већ користили овај прегледач или уређај са налогом. До тога може да дође када се по први пут пријављујете на новом рачунару, телефону или у новом прегледачу, када користите режим Без архивирања или режим приватног прегледања у прегледачу, када обришете колачиће или када неко други приступа налогу.
С поштовањем,
Тим Google налога
O cemu se radi???
Pa pise
Zdravo (ime)
google nalog taj i taj@gmail.com je upravo upotrebljen za prijavljivanje na android uredjaju.
I onda pise jos svasta nesto
Не препознајете ову активност?
Одмах прегледајте недавно коришћене уређаје.
Зашто шаљемо ово? Схватамо безбедност веома озбиљно и желимо да будете у току са важним догађајима на налогу.
Нисмо могли да утврдимо да ли сте већ користили овај прегледач или уређај са налогом. До тога може да дође када се по први пут пријављујете на новом рачунару, телефону или у новом прегледачу, када користите режим Без архивирања или режим приватног прегледања у прегледачу, када обришете колачиће или када неко други приступа налогу.
С поштовањем,
Тим Google налога
O cemu se radi???
- Vladapetr
Prijavljuje ti da se neko sa nove lokacije logovao na tvoj mejl (iliti mejl kojem si ti primarni). Meni je to sad stizalo za sve mejlove na moj glavni mejl, kad sam se logovao sa novog telefona.
Ko koristi taj mejl za koji ti je stigla prijava?
Ko koristi taj mejl za koji ti je stigla prijava?
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Mejl na koji sam dobio poruku koristim samo ja, a ovaj novi sto se pominje je neki Bojan i predstavu nemam ko je niti mi mejl adresa nesto govori
@valdapetr
Znaci ipak je MTS povoljniji?
Znaci ipak je MTS povoljniji?

- Vladapetr
Nije
tj jeste ako ti treba milion minuta razgovora, ali za pakete sa internetom je bolji Telenor.

Izgleda kao da je neko tvoj Yahoo mejl greškom stavio kao back-up za svoj Gmail account, ali mislim da to nije moguće jer moraš da potvrdiš sa Yahoo account-a (barem mislim da je tako).djiuliju napisao:Mejl na koji sam dobio poruku koristim samo ja, a ovaj novi sto se pominje je neki Bojan i predstavu nemam ko je niti mi mejl adresa nesto govori
Možda je samo neki phishing u pitanju, proveri ko je tačno poslao mejl.
Jeste, eto npr. za 400 dinara vise u MTS dobijes 3GB i 2500 minuta.Vladapetr napisao:Nijetj jeste ako ti treba milion minuta razgovora, ali za pakete sa internetom je bolji Telenor.