Dobro veče
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Re: Dobro veče
Ma da mi om'a krenemo:
DOLE VLAS'
DOLE KOMŠIJA PERA ŠTO ME NERVIRA!
DOLE PILJARI!
DOLE MOJA TAŠTA!
DOLE SVE!
DOLE VLAS'
DOLE KOMŠIJA PERA ŠTO ME NERVIRA!
DOLE PILJARI!
DOLE MOJA TAŠTA!
DOLE SVE!
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Prodaj mu kola bre.Kuzmanovic napisao: Inace, malopre mi je Minja Subota zagledao auto i rekao bih da mu se svideo s obzirom da ga je dugo gledao. Njega sam gotivio kad sam bio mali, tako da mi je jos draze.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Kuzmanovic
Hahaha samo zamisljam scenu kako mu uvaljujem auto na sred ulice i jos ga zakinem na 2000 eur. 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobro veče
Pa kako mu mogu komandovati sta da radi sa svojim vlasnistvom?Uroš S. napisao:Nisu mu oduzeli nego naložili da skine folije, ne kažu zašto, verovatno je zabranjeno. Nije ih skinuo ali je auto odmah prodao.Ivan napisao:Nisam ispratio celu pricu sa purrarijem, kako su mu mogli oduzeti auto ako je njegovo vlasnistvo ili je nesto drugo u pitanju, neka neko pojasni
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Citam sad bio je problem zbog drugih znacki i patosnica
Znam da su tuzili ili oduzeli auto i onom liku koji je 360ku prepravio u limuzinu.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobro veče
A po kojem osnovu to rade bas me zanima?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kuzmanovic napisao:H4keye, prati situaciju nakon izvodjenja radova, pa ako ne uklone pesacki da pravimo transparent DOLE VLAS'.

Malo pre sam se vozio sa Dusanom Borkovicem u GTRu... Treba li uopste da pisem nesto ili su reci suvisne? 

Jel divlja u saobraćaju ?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Dobro veče
Verujem da je tamo kao i kod nas auto podvrgnut posebnom režimu jer se tretira kao opasna stvar. Tako možeš i da postaviš pitanje zašto moram da osiguram auto a ne moram stan. Tako moraš, life is lifeIvan napisao:Pa kako mu mogu komandovati sta da radi sa svojim vlasnistvom?Uroš S. napisao:Nisu mu oduzeli nego naložili da skine folije, ne kažu zašto, verovatno je zabranjeno. Nije ih skinuo ali je auto odmah prodao.Ivan napisao:Nisam ispratio celu pricu sa purrarijem, kako su mu mogli oduzeti auto ako je njegovo vlasnistvo ili je nesto drugo u pitanju, neka neko pojasni

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Danas popodne vidim bordo Fiat Punto prolazi iz suprotnog pravca i nesto plavo mu svetli izmedju farova, tamo gde je ona resetka od hladnjaka, gledam sta ovaj ugradio neki cudni led bar sto mu treperi ovako, kad ono policija, a to plavo su bili blinkeri 

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Ako je moguce uporedi GTR-a i M3AcaKayak napisao:Malo pre sam se vozio sa Dusanom Borkovicem u GTRu... Treba li uopste da pisem nesto ili su reci suvisne?
Nadam se da nije bilo kao sa Ajs Nigrutinom na Adi Huji

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Kuzmanovic
Kako Duca "vozi" kajak? 

GTR i M3 nisu za poredjenje. Prvo kad smo krenuli osetio sam razliku u komforu. M3 je sasvim normalan auto kad ti to zelis, dok je GTR u comfort modu odskakivao ako na bacenu sibicu nagazis.
Duca je usao u par krivina kako ja sa M3 ni teoretski ne bih mogao, naravno da je bolji vozac ali se oseti i razlika u cvrstoci auta.
Na pravcu je GTR lud auto, nema sta da se prica. Razlika je i tu velika. Ipak, kao neko ko se vozio u RS6 pre par dana, mislim da me je sam pravac isto uzbudio u oba, ocito je i RS6 dovoljno brz da digne adrenalin na maks. Naravno, GTR je brzi ali se ne oseca preterano.
Iz mesta nismo kretali pa da osetim lounc control.
Potrosnja na bordu mu je 16. Kaze da ga jako polako vozi osim kad ga nekom pokazuje. Kad ga cepa maks, ali bas maks, na stazi recimo, krece se izmedju 60 i 90.
Da nemam drugi auto i da mi neko ponudi GTR i RS6, uzeo bih GTR samo zato sto sam budala, RS6 je realno daleko bolji izbor. Sa M3 nema svrhe porediti jer sem zvuka koji je na secenom auspuhu od M3 bio jaci od RS6 i GTRa zajedno, M3 je daleko losiji auto, tj bolje receno manje dobar auto.
U kajaku smo uspeli da se ne prevrnemo i to u turistickom camcu, nadamo se da cemo sutra biti bolji i u nedelju spremni za trku

Edit:
Nije bilo kao s Ajsom na Adi Huji, ne bojim se ja brze voznje a i nije driftovao. Ja kad sam u takvoj situaciji da me neko vozi u GTR, RS6 ili u mom M3 kad dam Markoniju, sedim opusten u sedistu, polu zatvorenih ociju i razmisljam koliko je zivot dobar

Zaboravio sam da kazem kakve procene Duca ima i kakvu kontrolu auta, to jednostavno mora da se oseti. Bilo je da mi pri 180 kaze gledaj onaj tamo znak, zakocicu tacno kod njega i vozi pun gas ka njemu, onda kad proceni gde treba da krene da koci nabode kocnicu maks i auto se ukopa metar od znaka...