Mada jeste delovalo kao da ipak zele da zarade jos 10+ miliona $ od 5. utakmice i da me nerviraju sto sam uopste ustajao da ih gledam

Da li je realno da to pises?Vladapetr napisao:...asistencije i kretnje nula bodova.
Kretanjem bez lopte i blokovima "ubija" San Antonio, ovo što radi GSW nema veze sa tim pristupom.Delija napisao:Ljudi imaju 30+ asistencija u proseku u finalnoj seriji, a kretnje bez lopte i (visestruki) blokovi su im fantasticni. Upravo time ubijaju sve ostale timove u ligi.
Kornjaca Rade napisao:Ps. Te NBA asistencije su posebna budalastina kako se dodeljuju.
LBJ ne da sastavlja tim nego tamo gde on igra ocigledno niko ne sme da prdne dok on ne odobri, od strucnog staba do igraca. Ali mi sve jedno nisu tako odvratni kao GSW.Delija napisao:@Kornjaca Rade
A LBJ uopste ne sastavlja tim u kom ce da igra?
Pa savrseno je normalno da zelis da budes u timu koji ima potencijal da pobedi.
Jel bi ti pre potpisao za CSKA ili za Bamberg?![]()
Podsecam da je Durant bio slobodan agent u trenutku potpisivanja, a nisu pokusane nikakve prljave igre kao kada je Chris Paul trebalo da predje u LA Lakers.
BTW, pogledajte budzete GSW-a i Cavs-a (i ostalih timova!), pa onda da pricamo nesto dalje - GSW $99,993,851, a Cavs $126,590,164.
http://www.basketballinsiders.com/nba-t ... -a-glance/
Kad si ti poceo da navijas za GS?Delija napisao:Koji crni rival za titulu je OKC?![]()
Westbrook NIKAD nece nista osvojiti.
To sto se GSW sa njima mucio prosle godine i sto je izgubio finale je posledica jurenja glupog rekorda i tu gresku nikad vise nece ponoviti.