Dobro veče
Re: Dobro veče
Cestitke
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Cestitam Rakhile! 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Jedno pitanje,
U drugoj temi sam pisao problem sa gumama što imam.
Da ponovim ukratko. Udario sam u rupu(e), i nove novcijate prednje gume, sam oštetio, i malo felne.
Volan ne trese, sve je ok u vožnji, nego me brine što su oba točka dobila mali stomak na obodu gume. tipa, 1x1 cm, a ova druga, 2x2 cm.
U pitanju je golf2 1.6D.
Zanima me mišljenje i procena nekog vulkanizera ovde ako ima, ili ko se razume dobro, da mi kaže, kolko je opasno i dal je opasno da vozim sa takvim gumama. Ponavaljam gume su kupljene pre 10ak dana nove, i pre neki dan sam imao tu nesreću....
U drugoj temi sam pisao problem sa gumama što imam.
Da ponovim ukratko. Udario sam u rupu(e), i nove novcijate prednje gume, sam oštetio, i malo felne.
Volan ne trese, sve je ok u vožnji, nego me brine što su oba točka dobila mali stomak na obodu gume. tipa, 1x1 cm, a ova druga, 2x2 cm.
U pitanju je golf2 1.6D.
Zanima me mišljenje i procena nekog vulkanizera ovde ako ima, ili ko se razume dobro, da mi kaže, kolko je opasno i dal je opasno da vozim sa takvim gumama. Ponavaljam gume su kupljene pre 10ak dana nove, i pre neki dan sam imao tu nesreću....
Klobuk ne bih vozio na prednjim točkovima ma koliko mali bio.
ne bih ni ja, ali me zanima procena, neko iskustvo, dal je rizično dal nije, ne divlja se sa tim autom, greota da bacam još nove gume, a i nisam trenutno baš u mogućnosti da dajem opet 200 evra....
Da ih prebacim za početak nazad?
edit:
Ne postoji nikakva šansa da se poprave te gume?
Da ih prebacim za početak nazad?
edit:
Ne postoji nikakva šansa da se poprave te gume?
Prebaci ih nazad.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ja sam klobuk zaradio na zimskom tocku na Pezou i bio sam kod Daga da se posevetujem i on mi rece da ne diram nista, samo da pratim da li se siri.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I ja sam nekada davno sredio gumu na jugasinu - prebacio je nazad i vozio tako (uz redovnu vizuelnu kontrolu) dok se nije "izlizala".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Ima li još neko problema sa pristupom Net-u preko Telenora? Ovo je katastrofa kako loše i sporo radi... I to jedno već dve nedelje ili malo više. Možda je i do mog telefona nešto?
TT
TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni super radi, 10-30 mbps hvatam u centru, u Krnjaci, i na Nbgu...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
do jaja, daj i nama taj cheat za dobar net, posto mi je u 90% slucajeva krs
Brzine idu u H-a !!!

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Kao da se odjednom nešto poremetilo ovde kod mene, stoji mi gore "H" pa se menja na "3G", ali - dve crte od četiri. I vuče se kao puž. Ranije je radilo kao munja, a sada...
TT
TT