Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Re: Grčka

Post od Dzoni_m »

Upravo sam to hteo da napisem. Jedan lik, i muzko i zensko i deca i hor....sveeeee. Nema promena u glasu, dikciji, nista. Kao vremenska prognoza.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Bukvalno, kao na šalteru da radi.
@TheWickerMan s obzirom da sam se naslušao i nemačkih sinhronizacija, ipak mislim da su Rusi pobednici, ono bre nikakve veze sa filmom/serijom nema.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ja sad učim nove izraze od klinaca (11 i 9), pretežno ono što koriste u igricama, a to nit je srpski nit engleski.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Kad sam čitao nešto o Finskoj, naletim da i kod njih deca pričaju Fingliš, tako da je to globalni fenomen prelaska na polu-engleski, nije samo nas zakačilo.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

zrnkemiki napisao: 24 Jun 2025, 16:03 Kad su već tema njihovi pick-upovi, jedna slika da upotpuni temu.

Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Setih se ove fotke a sad mi je u komsiluku, ja sam odseo 50ak metara nize :)
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

grujicd napisao: 25 Avg 2025, 17:56 Kad sam čitao nešto o Finskoj, naletim da i kod njih deca pričaju Fingliš, tako da je to globalni fenomen prelaska na polu-engleski, nije samo nas zakačilo.
Na YT ima dosta strucnih stvari, i cesto gledam neka predavanja. X outa mi se desilo da krenem da slusam neke Induse, i vidim da ne razumem sta pricaju, a mislio sam da razumem na prvu. I jeste tako, pricaju neki njihov jezik gde mi je 50% reci poznati, bilo engleski bilo nesto latinski u osnovi strucnih termina, a druga polovina je njihov jezik
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

trojanac napisao: 25 Avg 2025, 17:40 Ja sad učim nove izraze od klinaca (11 i 9), pretežno ono što koriste u igricama, a to nit je srpski nit engleski.
Moj klinjo (14, skoro 15) igra igrice on-line sa drugarima i pričaju i dernjaju se na engleskom. Mama jednog od njih se žalila se na roditeljskom da ih ništa ne razume jer stalno pričaju samo na engleskom. :rofl: Jel to neka sada moda kod ove moderne klinčadije ili šta li je? :D
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Neke reči češće znaju na engleskom nego na srpskom.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Momčilo napisao: 25 Avg 2025, 06:59
Puzo81 napisao:
Momčilo napisao: 24 Avg 2025, 20:51 Ja sam u Sartiju i baš je gužva, a očekivao sam manje ljudi zbog kraja sezone, skorijeg početka škole,.. Na svim plažama je gužva, uglavnom dosta naših ima, pa onda idu Bugari, Grci i Rumuni.. Nešto malo Italijana i Albanaca sam video.
Đe siSlika?

Stigao danas.

Talasi ogromni pa smo otišli do Platanitsi i sem malo duvanja bi ok.

Preporuka za naredne dane?

Đeca 4,4,2 god.

Naša granica otvorena, MK samo mahnuli i jedino Grk na Dojranu udari.

Šokiran sam cenom ED u GR, 1,39 i 1,43 :o
E mi smo svaki dan na drugoj plazi i samo smo juce imali talase i vetar na Tiganiji. Mislim da bi ti se Kalamitsi najvise svidela zbog dece, ali odmah idi desno skroz naspram ostrva.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odlična je. Idemo opet danas.
Odgovori