Grčka
Re: Grčka
svratih u povratku na ovu perionicu, odlicna, samo vodu sam korostio ono ne znam koliko traje ali ja sam lagano tri kruga obisao oka auta i ostalo jos vremena mrzelo me vise pa sam prekinuo, puska tj pritisak jeste jak, jaci nego kod nas ali nije sad bas nesto da odvaljuje plastike i farbuzrnkemiki napisao: 28 Jun 2025, 02:13Bio danas, malo je skrivena iza EKO pumpe, pa se ne vidi na prvu. Pritisak je popriličan, kao i veličina puške (~1.5m).AleksandarAca napisao:https://maps.app.goo.gl/ALVCqH1LC96mi8ei9OMP napisao:Ja posle mora radim dubinsko i iz gepeka skupim koficu peska za uspomenumoram i ja ove godine da navatam neku perionicu, ako neko zna da takva postoji u Nikitiu neka pise, ali da nisu cetke posto sam uglavnom to vidjao po pumpama
Blizu je Nikitija, samo pazi, puska je toliko jaka da verujem da moze da skine farbu.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ima dva programa sapunica-2eur i voda
-1eur, ja sam samo isprao pesak vodom, za 1eur odlično.
![]()

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Meni se to desilo danas na Presevu (ulaz u Srb) i to sam bio u sredini. Na MK salteru nije bilo nikoga, isto kao sto na nasem nije bilo nikoga kad sam izlazio iz Srb.grujicd napisao: 28 Avg 2025, 23:26 Oko 1 po grčkom smo prešli, krajnja desna traka. Mislim krajnja desna koja je na kraju i imala kućicu, postojala je i desnija koja nije imala gde sem da se ubaci kod nas. Žena je ludela od toga ali ja baš i ne, jer ti kad kreneš pozadi za drugim kolima apsolutno nemaš pojma gde traka vodi, to se ništa ne vidi. Mogla je i naš traka da bude "slepa ulica", a to ne znaš dok nije kasno. Baš je Evzoni sranje sa te grčke strane zbog te slabe preglednosti. Kad ideš sa makedonske sve je u redu jer je sve pregledno.
Jedan detaljcic koji ja nisam znao, kad se izlazi iz Skoplja na naplatnim nema opcije za tag, samo kes ili kartica.
Mi danas stigli u GR. Srb-Mkd granica oko sat vremena, zaboli levu kolonu koja je bila uzasno spora. Ljudi koji su bili desno prosli 15-20 min pre nas.
Mkd-GR 5 minuta.
Nego cemu one kamere iznad traka na AP kroz MKD? Sta im je funkcija?
Da, treba zeleni karton za MKD.
Mkd-GR 5 minuta.
Nego cemu one kamere iznad traka na AP kroz MKD? Sta im je funkcija?
Da, treba zeleni karton za MKD.