Grčka
Re: Grčka
A i gde da se divlja kroz MKD, vecina puta je katastrofa, ja vozim uvek i manje od ogranicenja... NIsam siguran da ce strance moci da kaznjavaju tako odmah na naplatnoj rampi ili granici, ne verujem da je taj sistem tako brz i precizan i kod nas godinama postoje kamere na ap za merenje prosecne brzine pa nisam cuo da su nekog stranca u tranzitu kaznili, jer da jesu vrv ne bi divljali idalje po auto putu
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
+1
Krenuo jutros posle 9, stigao oko 19h po njihovom. Na Presevu standardna gnjavaza, a da ne udaraju pecat. Uopste nije bilo guzve usput, bas lagano proslo. Od Soluna kolona u kontra smeru kilometarska, ono ni u BG-u nisam vidjao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Krenuo jutros posle 9, stigao oko 19h po njihovom. Na Presevu standardna gnjavaza, a da ne udaraju pecat. Uopste nije bilo guzve usput, bas lagano proslo. Od Soluna kolona u kontra smeru kilometarska, ono ni u BG-u nisam vidjao.
Od Evzonija do racvanja za Solun i Atinu je uzas pogotovo traka u povratku je u gorem stanju, mnogo vise kolotraga i zakrpa, ogranicenje 110 ali nije mi za tu brzinu iako mnogi cepaju i preko toga lagano, pogotovo vozaci bmw, ne znam o cemu se radi ali oni nekako najvise preticu i ulaze u neke nepotrebno rizicne i potencijalno rizicne situacije, zapamtio sam bar 10 situacija sto na tamo sto na ovamo i sve su bili bmw-i
doduse i jedan merc da ne gresim dusu 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nesto su azurniji postali Makedonci i Grci sa merenjem brzine. Dolazim posle Velesa na rampu i pandur sa tefterom gleda u mene i lika pored i u poslednjoj sekundi njega zaustavi 

Koliko znam kod njih radar kad te snimi odmah te i zaustavlja kao i kod nas, ja sam video u povratku radar koji snima ove iz pravca Srbije, mislim da je kod Smokvice negde uvek tu stoje i prosle god isto ih bilo i na tamo i na ovamo kad sam isao i uvek vidim da nekog zaustave