Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Grčka

Post od OMP »

A i gde da se divlja kroz MKD, vecina puta je katastrofa, ja vozim uvek i manje od ogranicenja... NIsam siguran da ce strance moci da kaznjavaju tako odmah na naplatnoj rampi ili granici, ne verujem da je taj sistem tako brz i precizan i kod nas godinama postoje kamere na ap za merenje prosecne brzine pa nisam cuo da su nekog stranca u tranzitu kaznili, jer da jesu vrv ne bi divljali idalje po auto putu
Korisnikov avatar
mix024
Reactions:
Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS

Post od mix024 »

SMK autoput je jedini na kojem se dobrovoljno vozi manje od ograničenja.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ono od Evzonija nije autoputu, ali ga naplaćuju pa samim tim imam puno pravo da kažem da je to najgore parče puta za koje sam dao pare.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

+1
Krenuo jutros posle 9, stigao oko 19h po njihovom. Na Presevu standardna gnjavaza, a da ne udaraju pecat. Uopste nije bilo guzve usput, bas lagano proslo. Od Soluna kolona u kontra smeru kilometarska, ono ni u BG-u nisam vidjao.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Od Evzonija do racvanja za Solun i Atinu je uzas pogotovo traka u povratku je u gorem stanju, mnogo vise kolotraga i zakrpa, ogranicenje 110 ali nije mi za tu brzinu iako mnogi cepaju i preko toga lagano, pogotovo vozaci bmw, ne znam o cemu se radi ali oni nekako najvise preticu i ulaze u neke nepotrebno rizicne i potencijalno rizicne situacije, zapamtio sam bar 10 situacija sto na tamo sto na ovamo i sve su bili bmw-i :) doduse i jedan merc da ne gresim dusu :)
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Nesto su azurniji postali Makedonci i Grci sa merenjem brzine. Dolazim posle Velesa na rampu i pandur sa tefterom gleda u mene i lika pored i u poslednjoj sekundi njega zaustavi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Koliko znam kod njih radar kad te snimi odmah te i zaustavlja kao i kod nas, ja sam video u povratku radar koji snima ove iz pravca Srbije, mislim da je kod Smokvice negde uvek tu stoje i prosle god isto ih bilo i na tamo i na ovamo kad sam isao i uvek vidim da nekog zaustave
Odgovori