Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Sad može, do pre neki dan nije moglo ...
Nema potrebe kupovati uvozno, mleko iz siromašnijih krajeva Srbije (gde se krave hrane samo senom, a ne i skupim kukuruzom) je ok na analizama. Npr. mislim da je leskovačko ispalo najbolje od svih:jaksa napisao:Mleko imate Dukat made in BiH (0.05% znate čega)
Poskupelo je, naravno, ali bar nije 0,5%.

Ja sam obezbedio zalihe pre afere sa aflatoksinom, jer je bilo na sniženju (69 din).

Sasvim očekivano ponašanje pojedinaca, organizacija, firmi i država... kako u komunizmu, tako i u kapitalizmu: bori se svako protiv svakog, za svoje interese. Nekada smo živeli u iluziji da to nije tako, da postoje neki viši ciljevi, pravo ili pravda, ali nažalost to nije bila istina. Mnogi od nas i dalje odbijaju da prihvate kako svet zaista funkcionište, što je posebno katastrofalno u spoljnoj politici.Texonja napisao:Da li ste znali (ja sam tek danas saznao) da je kod nas od skora zabranjeno koriscenje VIBER-a?
(ko ne zna, radi se o Android aplikaciji koja koristi gprs protok za razgovor i slanje poruka, nesto kao Skype)
Nikakva preterano sofisticirana aplikacija, cak se i glas cuje bezveze, nisam je ni koristio jer imam 5x vise minuta mesecno nego
Naš "Telekom" je inače do pre par godina korišćenje bilo kakve VoIP tehnologije nazivao "švercovanje impulsa".

Ђенерал Јанковић
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Medjutim, i dalje NE MOZE da se kupuje iz Srbije sa Play Store
A iz svih drugih drzava iz okruzenja moze. Koliko znam, pisali su mnogi Google-u oko ovoga, i oni su kenjali nesto kao radimo na tome bla bla, medjutim i dalje nista...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ne razumem. Ja cu otpustiti radnika bez ambicije jer to nije dobro po posao i jer firma nije socijalna ustanova. Taj neko ko ima troje dece i kredite i bolesnu zenu treba da bude svestan sta mu visi o koncu, zar ne? Otkad je to postalo "ljudski" da brines o ljudima vise nego oni o sebi?nikaragva napisao:Kapitalizam i ljudskost nemaju veze jedno s drugim. To što ti imaš ljudskosti (naravno pričamo o ljudskosti u poslu), a trudiš se da budeš kapitalista, je samo jedan socijalni program u tvojoj firmi.
Ti ako ne otpustiš radnika bez ambicije zato što ima troje dece, tri kredita i bolesnu ženu, je ljudski, ali po tvoj posao loš potez. Jer će neko drugi to uraditi i smaknuti te sa tržišta.
Moja firma je onog trenutka kada su skontali da im je isplativije da drže radnike na nekom drugom mestu, a ne gde su do sad bili, otpustili 50 ljudi mirne duše i otvorili preduzeće u istoj državi samo 300km dalje. Rekli su ko hoće nek dođe tamo da radi.
Tako da ne može niko da me ubedi da u kapitalizmu ima ljudskosti, niti da treba da ima.
Ne govorim ja našim govnarima i politikantima, govorim o tome kako što pre i što lakše doći do profita, a to sigurno nećeš, ako budeš izigravao dobrog samarićanina.
Gledam sad na RTS-u kako u Sremu seljacima kradu kobaje iz susare 
Ne bi me cudilo da su Beooooogradjaniiii

Malo pre sretnem drugara koji vozi kamion po EU, kaze na carinskim terminalima se masovno krade gorivo iz kamiona, i to u dilu sa murijom.
Izlace par stotina litara po kamionu, mahom stranih firmi koje rade spediciju...
Izlace par stotina litara po kamionu, mahom stranih firmi koje rade spediciju...
To je postala redovna stvar, i razlog više za nabavku velikog psa.
BTW moj prošli pas, simpatični šarplaninac, je ćapio jednog komšiju koji se u sred noći muvao po mom dvorištu.
BTW moj prošli pas, simpatični šarplaninac, je ćapio jednog komšiju koji se u sred noći muvao po mom dvorištu.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Krade se u Sremu mnogo toga....Floyd napisao:Gledam sad na RTS-u kako u Sremu seljacima kradu kobaje iz susare

Naravno uvek su drugi krivi...

Ma znam, bilo je i ranije tih kokosara i jajara ali u fazonu ukrade kilo krompira, 3-4 jaja i sl. ovo ljudima opeljesili 100 kg suvog mesa.
To nije lokalna jajara vec organizovani kriminal a tu su kao sto znamo specijalisti Beogradjaniiii...zato i sumnjam na njih
To nije lokalna jajara vec organizovani kriminal a tu su kao sto znamo specijalisti Beogradjaniiii...zato i sumnjam na njih

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Evo meni, beograđaninu, nikako iz glave ne izlazi slika one Gezine sušnice i onim silnim kobasicama, kulenima, pršutama.... 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam nacuo da je sledece okupljanje kod Geze 

Brzine idu u H-a !!!

Šta da vam kažem ljudi... Bila je duga zima, malo se jelo i ja polako ostadoh bez mesa ... 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kradu sta stignu.
Bese onaj matori kojem su krali ovce, a na kraju ukradose vola - da, VOLA.
Bese onaj matori kojem su krali ovce, a na kraju ukradose vola - da, VOLA.
Pa...nema ništa do sledeće svinjokolje