Biseri iz oglasa
Re: Biseri iz oglasa
Nebo mu je granica 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Pa kad je osveštan, naravno da je nebo granica...
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Umesto zamene ulja i filtera, pozoveš popa, i teraš još 10.000km 

Milos napisao:A spojler je skroz how to train your dragon
http://www.polovniautomobili.com/oglas5287155/bmw_z3/
http://youtu.be/EzaBOkXOaf4
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Одг: Biseri iz oglasa
Za osvestavanje auta potrebna je popadijaUroš S. napisao:Umesto zamene ulja i filtera, pozoveš popa, i teraš još 10.000km

Послато са Nexus 7
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... ace_1_txe/
Opis
Auto je u odlicnom stanju(noseca konstrukcija od pocinkovanih greda a spolja poliester sasija......nikada ne moze da istruli....karakteristika za renoa), ima dva šibera koji oglicno dihtuju, akumulator solidan, gume dobre-prednje letnje a zadnje M+S pa ih u zavisnosti od sezone prebacujem, motor sam proše godine otvorio posto mi je poceo bio nesto da trucka pa posto sam svecice pre toga menjao nisam sumnjao na njih i tako ja otvorim motor, a ono svecica crkla, pa kad sa ga vec otvorio, reko da ga malo za prelistam, zamenio vodjice na ventilima, obradio glavu, ventile, zamenio semering na razvodnoj kapi, razvodnu kapu, razvodnu ruku(mislim da nikad nisu ni bile menjane), zamenio dihtung glave, ulje, filter ulja, svecice, kablove, servisirao isparivac, zamenio po neko crevo za vodu, Ulje u menjacu sam iskontrolisao(dolio) 12.09.2014.,tada sam mu iskontrolisao i ostale sitnice(ulje u kocionom sistemu, vodu, par dana pre toga i alnaser_cetkice su mu odlicne, INACE SAM ODRZAVAM SVOJE AUTOMOBILE, KOJI GOD DA IMAM. Bio sam sa njim tri puta u GREECE. IDEALAN JE ZA PUTOVANJA(POKRETNA KUĆICA)..AUTO JE REGISTROVAN DO 13.09.2015..ATESTIRAN GAS DO 2016.Inače udobniji, komforniji i prakticniji auto od njega nisam vozio. Razlog prodaje: uzeo bih nešto za promenu.
Opis
Auto je u odlicnom stanju(noseca konstrukcija od pocinkovanih greda a spolja poliester sasija......nikada ne moze da istruli....karakteristika za renoa), ima dva šibera koji oglicno dihtuju, akumulator solidan, gume dobre-prednje letnje a zadnje M+S pa ih u zavisnosti od sezone prebacujem, motor sam proše godine otvorio posto mi je poceo bio nesto da trucka pa posto sam svecice pre toga menjao nisam sumnjao na njih i tako ja otvorim motor, a ono svecica crkla, pa kad sa ga vec otvorio, reko da ga malo za prelistam, zamenio vodjice na ventilima, obradio glavu, ventile, zamenio semering na razvodnoj kapi, razvodnu kapu, razvodnu ruku(mislim da nikad nisu ni bile menjane), zamenio dihtung glave, ulje, filter ulja, svecice, kablove, servisirao isparivac, zamenio po neko crevo za vodu, Ulje u menjacu sam iskontrolisao(dolio) 12.09.2014.,tada sam mu iskontrolisao i ostale sitnice(ulje u kocionom sistemu, vodu, par dana pre toga i alnaser_cetkice su mu odlicne, INACE SAM ODRZAVAM SVOJE AUTOMOBILE, KOJI GOD DA IMAM. Bio sam sa njim tri puta u GREECE. IDEALAN JE ZA PUTOVANJA(POKRETNA KUĆICA)..AUTO JE REGISTROVAN DO 13.09.2015..ATESTIRAN GAS DO 2016.Inače udobniji, komforniji i prakticniji auto od njega nisam vozio. Razlog prodaje: uzeo bih nešto za promenu.
Never Say Never Again
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa kad je vec covek "otvorio motor" 
Verovatno je hteo da kaze da je "otvorio haubu" i video da je sve trulo...

Verovatno je hteo da kaze da je "otvorio haubu" i video da je sve trulo...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Prestao sam da citam kod "karakteristika za renoa..."
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
E onda si propustio da je bio tri puta u GREECE 
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Daj da ga sretnem negde sa Alteom... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
VaistinuIvan napisao:
Ovo samo krv moze oprati![]()

Od 140 ks uperen sa 2 kvačila automatikom leti. Kum vozi karavana i prezadovoljan je. Ima ona lepa sportska sedišta.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...