Egzotični automobili na našim ulicama
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Osoba C:
JA sam vlasnik Don TV Bentlija.
TT
JA sam vlasnik Don TV Bentlija.
TT
Vidjen beli ML DON TV
Ko li ga vozi nisam uspeo da vidim

Da ne bih citirao postove na prethodnim stranama hocu samo da kazem u vezi Bentley-a sa tablicama "DON TV55" da isti vozi Boban Rajovic.E sad,cije je vlasnistvo (da li njegovo ili ne) ne znam,ali znam da sam ga nekoliko puta po Beogradu vidjao u tom autu,tako da licno verujem da je njegov,ali opet nista ne tvrdim jer ne stvarno ne znam u cijem je vlasnistvu.
Bas cu se potruditi da ga uslikam prvom prilikom cim ga vidim.Cesto se mota po Bezaniji.

Bas cu se potruditi da ga uslikam prvom prilikom cim ga vidim.Cesto se mota po Bezaniji.

Masoni su medju nama.Aca BG napisao:Vidjen beli ML DON TV![]()

da, da, ima ovde nekoliko kola sa DON tablama. Znam decka koji ih vozika, ali nisu njegovi.Incognito napisao:Da ne bih citirao postove na prethodnim stranama hocu samo da kazem u vezi Bentley-a sa tablicama "DON TV55" da isti vozi Boban Rajovic.E sad,cije je vlasnistvo (da li njegovo ili ne) ne znam,ali znam da sam ga nekoliko puta po Beogradu vidjao u tom autu,tako da licno verujem da je njegov,ali opet nista ne tvrdim jer ne stvarno ne znam u cijem je vlasnistvu.![]()
Ne znam ciji su, nikada me nije zanimalo, al svasta nesto imaju, vecinom Mercedesi.
Dobro je, uplašio sam se da je stvarno moguće da boban piroman zaradi za bentlija 

Generalno,oni prvi Bentliji su sada postali poprilicno jeftini 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Stefan Sobot
- Pridružio se: 05 Feb 2012, 12:11
- Kontakt:
Sad ga zakomplikuj!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cena je najmanji problem.Mnogo veci problem je (pre)skupo odrzavanje kada su takvi automobili u pitanju i zato su Bentley-i,Maseratiji,da ne govorim o Aston Martinu,Ferariju i ostaloj egzotici koja zahteva pravo malo bogatstvo kada je odrzavanje u pitanju.Xepoj87 napisao:Generalno,oni prvi Bentliji su sada postali poprilicno jeftini

Kako je dobar abarth 

Neka klinka.Aca BG napisao:Vidjen beli ML DON TV![]()