Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Re: Dobro veče

Post od maxer »

Molim, i drugi put :)

@nuk:
Dobar je ... Dekintos :mrgreen: ... nisam čuo do sada ali odlična dosetka :kezo:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Kako me je isekao lik, jebo mi je sunce :twisted:

Vozi baja crveni Leon, ide od tunela prema Skupstini, i pored fontane lik presao skroz u moju traku (preko pune u suprotan smer) i nesto u fazonu "mnogo sam brz" sece krivinu :kuku: Sreca 3 ujutru pa nema nikoga, ja pobegoh u desnu traku, on prodje kroz crveno... :uf: De je milicija kad treba da radi :ccc:

Inace, auto mi je prodisao kad je pala ova kisa i oborila temperaturu :D
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

NexT napisao:De je milicija kad treba da radi :ccc:
Ali milicija! :doubleup:
Inace, verujem da bi ga oni samo ispratili mrkim pogledom. Mozda bi jedan rekao drugom kolegi nesto u fazonu "vide li ti ove budale" i to je to.

EDIT - sad kad citam ovo sto sam napisao pride i zamisljam Batu Zivojinovica iz "Cao inspektore" kako to govori onom svom kolegi Pajku.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Morgen :budilnik:

Vratih se iz "bratske" Crne Gore, iz Budve, sa sve sjebanim stomakom, pa sada dolazim sebi :thumbdown:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Texonja napisao: Ali milicija! :doubleup:
Uvek se setim ovoga kad kazem Milicija
http://www.youtube.com/watch?v=52s9QsjChTk
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Dobar dan!
Još jedna lepa za desktop :siriruke:
(1920x1200 pix.)
Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Prestajem da pratim auto industiju :uf:

Palim TV, neki film, scena u kojoj zena zatvara prozor na autu i vidi se crna linija na ivici prozora, kao da je blinda. Padne mi na pamet w140 S klasa. Sledeca scena neki lik puca u nju i pokazuju kako se prevrce S :uf:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Pozdrav iz Smederevske Palanke. Nocas sam bio do Nisa, jutros se vratio i opet na put. Samo da se gaze kilometri. :)

TT2&HTC WS
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

... pa nek' ispadaju srafovi.. :D
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

trojanac napisao:Pozdrav iz Smederevske Palanke. Nocas sam bio do Nisa, jutros se vratio i opet na put. Samo da se gaze kilometri. :)

TT2&HTC WS
Od prošlog ponedeljka do danas, 2x Banjaluka ,jednom Odžaci kod Sombora plus dosta lokala... ukupno 3700 km... :) a vožnja mi uopšte nije u opisu posla :kezo:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Dobar si.

Ja sam u nedelju cepao službenog Berlinga 1.6HDI, po onoj oluji, skoro celim putem. U nekim momentima je toliko vode bilo na putu da je izgledalo kao da vozim po jezeru.
Juče sam išao Hondom, ka tamo autoputem, preko Velike Plane i nekih okolnih sela jer su radovi na putu kojim obično idem. U povrtaku preko Mladenovca, starim putem, da izbegnem gužvu na Bubanj potoku. Uglavnom, Honda se extra ponašala u svim režimima vožnje, a bio sam i solidno opterećen.

Utisak dana: Katastrofalno loši putevi u okolini Smederevske palanke, posebno ovi sporedni koji vode ka selima. Fora je što bude deonica od par stotina metara sasvim ok, a onda naletiš na rupčage koje ne možeš da mimoiđeš. Sreća pa je bio dan te sam ih na vreme video i svaki put ukočio i prošao relativno bezbolno.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

kako si zadovoljan tim HDi-jem? Ovaj "moj" ,doduše u Partneru,ali ista stvar, ima 190k km na satu ( od toga oko 95k km sam ja prešao) i osim torzije pozadi,diskova i pločica,jednog ležaja i stabilizatora napred nijedan kvar... Potrošnja od 3.8l (rekord) do 7l (prošle nedelje,autoputem do BL i natrag pun gas)...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

TheWickerMan napisao:vožnja mi uopšte nije u opisu posla :kezo:
TheWickerMan napisao:Ovaj "moj" ,doduše u Partneru,ali ista stvar, ima 190k km na satu ( od toga oko 95k km sam ja prešao)
Au brate...sta bi tek bilo da si vozac :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Prosao sam danas po prvi put Risan-Niksic-Savnik-Zabljak. Niksic-Savnik onako uske tehnicke krivine sa skroz ok asfaltom, dok je Savnik-Zabljak do sad najkvalitetnija denica koju sam vozio u Crnoj Gori - duge pregledne krivine sa novim asfaltom(bez preterivanja moze 200 da se vozi kroz neke) i prelepim pejzazima okolo. Put skoro prazan i sto je bitno samo jedna patrola na koju sam bio upozoren :) Sve u svemu jedna od boljih voznji.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

Floyd napisao:
TheWickerMan napisao:vožnja mi uopšte nije u opisu posla :kezo:
TheWickerMan napisao:Ovaj "moj" ,doduše u Partneru,ali ista stvar, ima 190k km na satu ( od toga oko 95k km sam ja prešao)
Au brate...sta bi tek bilo da si vozac :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
A 'ebaga ... to je samo sa tim jednim pikapom... Kangoo,plus Isuzu terenac,plus bivši Hyundai... za 5 god nabio sam u firmi preko 270 k km... :) A
Takav mi posao... Kad se "nešto" pokvari,ja (nebitno doba dana ili noći) sednem za volan i voziiiiiiiiiii... :kezo: Isporuke naftnih derivata ne smeju da kasne ;)
Odgovori