Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Re: Sport

Post od igor_harris »

Samo sto Jokic nece biti satanizovan poput Bobija, iako je identicna situacija u pitanju.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Sto se mene tice hoce.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:

Post od igor_harris »

Ali nece od strane selektora, kako on kaze, tako vecina misli.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Markoni napisao:Sto se mene tice hoce.
+1

Ali i nije bas ista situacija kao sa Bobijem. Tad su pocele pripreme reprezentacije (ustvari one kvalifikacije za OI) a on je hteo da propusti deo da se ne bi povredio pre potpisivanja ugovora pa kasnije prikljuci. A i Djordjevic ga uopste nije satanizovao, odmah je rekao da racuna na njega na sledecem takmicenju. Jeste ga nesto kritikovao zbog toga a nadam se da ce i sa Jokicem da bude isto.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:

Post od igor_harris »

Nije ga satanizovao, ali je dao krila uvek raspolozenim kriticarima za tako nesto.
I ja se nadam da ce dati ovakvu izjavu povodom Jokiceve odluke. Ne zato sto sam ljut, nego bih voleo da svi igraci imaju isti tretman.

Đorđević zatečen: Boban ne želi da igra

Srpski centri Boban Marjanović i Nikola Milutinov odbili su da igraju za reprezentaciju u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Riju, kaže selektor Đorđević.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

igor_harris napisao:Samo sto Jokic nece biti satanizovan poput Bobija, iako je identicna situacija u pitanju.
Ogromna razlika. Ni ne lici.

Jedno su nase zelje, a drugo je realnost.

Covek za godinu dana treba da potpise ugovor koji treba da mu osigura zivotno pitanje (iliti 100+ milki ako sve bude bilo ok) i normalno je da treba preko leta da radi na sebi.
Do tada ima boraniju i nista vise od toga.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Ako me sećanje dobro služi Bobi je prvo rekao da će da igra, pa je onda nekoliko dana pre početka priprema otkazao iznenada.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Tako je. Jokić nije davao dvosmislene izjave, ne može se porediti s Marjanovićem. Ima čovek svoj logični interes, ne zavlači nikog. Igraće on u budućnosti za reprezentaciju.

Nego kaže Sale da će Milutinov i Dangubić da igraju letnju ligu u SA...nešto ih ne vidim.

http://basketball.realgm.com/nba/teams/ ... mer_League
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:

Post od igor_harris »

http://sportklub.rs/Blog/Darko-Plavsic/ ... pauze.html

Odgovoricu ovim tekstom, posto ne baratam recima tako dobro kao ovaj covek a imam potpuno isti stav kao i on.
Tu se ujedno nalazi i objasnjenje zasto su slucajevi Jokic i Marjanovic potpuno isti.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ljudi uništavaju zdravlje za ssitne pare, trudeći se da zarade neki dinar više ili poštovanje/položaj ili bar da pobegnu iz treće smene. Neko predlaže da se ne vodi familija na odmor, da bi se kupio bolji automobil..

Ovaj je crnčio dve godine i sada mu se ukazuje prilika da dođe do zasluženog (bar za tamošnje prilike) novca. A mi ćemo da pametujemo. Pa neko za 100€ ode u parove i 6 meseci sramoti i sebe i familiju i ljudski rod.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Ikac napisao:Ako me sećanje dobro služi Bobi je prvo rekao da će da igra, pa je onda nekoliko dana pre početka priprema otkazao iznenada.
Nije tačno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

pedja napisao:Ljudi uništavaju zdravlje za ssitne pare, trudeći se da zarade neki dinar više ili poštovanje/položaj ili bar da pobegnu iz treće smene. Neko predlaže da se ne vodi familija na odmor, da bi se kupio bolji automobil..

Ovaj je crnčio dve godine i sada mu se ukazuje prilika da dođe do zasluženog (bar za tamošnje prilike) novca. A mi ćemo da pametujemo. Pa neko za 100€ ode u parove i 6 meseci sramoti i sebe i familiju i ljudski rod.
+1

Igranje u reprezentaciji je dobrovoljna stvar.
Sećam se kad je Gasol na vrhuncu rekao da preskače tadašnje prvenstvo. Mislite da mu je neko rekao nešto ili napisao nešto protiv njega? Ni slučajno. Čak je otišao na prvenstvo kao stručni konsultant njihove televizije. Sledeće takmičenje je opet igrao.

Zato mi lečimo komplekse i zalivamo ljude go*nima.

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Mr.Rotor napisao:
Ikac napisao:Ako me sećanje dobro služi Bobi je prvo rekao da će da igra, pa je onda nekoliko dana pre početka priprema otkazao iznenada.
Nije tačno.
Ipak, nešto kasnije, selektor je nedvosmisleno potvrdio da je ljut na Bobana Marjanovića.

''Zatečen sam Marjanovićem. Pre 20 dana je hteo da igra, a pre dva dana mi javlja da neće?! Bez reči sam'', poručio je Đorđević.

http://www.sportske.net/vest/kosarka/so ... 65893.html
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Tony Parker nijedno EP nije propustio, a 2 SP je zbog povreda.
#justsayin'
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ne propusta on ni BG splavove

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Odgovori