schonenk napisao: 24 Dec 2022, 08:40
Tu postoje dva "fenomena" na obe strane. Za pesaka kad prelazi ulicu sa vise traka da pozuri i ne ometa saobracaj, pa u trenu moze da zanemari tu poslednju traku, jer ima opticku varku da su mu svi stali.
Za vozaca, u gradu, da su vozila stala zbog kolone, a da je krajnja leva traka slobodna.
Ali je i jedno i drugo užasna greška. Pešak mora da proverava svaku traku pojedinačno, nema šta da mu deluje. Kao što nas uče od malena "gledaj levo-desno" da nam to bude refleks, tako mora da bude refleks i svaka traka da se proverava.
Drugo, ovaj vozač u levoj traci je buzdovan. Nema šta on da misli da je leva traka slobodna, lepo je mogao da vidi da su automobili u srednjoj i desnoj traci stali, i stali su s razlogom. Da put ima samo dve trake, pa i da kažemo da je taj u levoj traci možda stao iz nekog levog razloga, ali ne smeš rizikovati, moraš proći obazrivo. Možda je čak i očekivao da su ova dvojica stali zbog pešaka, ali nije očekivao da će taj pešak toliko brzo da dogalopira do treće trake, pa da je mislio da će on tu samo "preseći" pešaka.
U Novom Sadu na Somborskom bulevaru mi je baš bila situacija da je kombi stajao pred pešačkim, ja usporio jer iza tog kombija ne vidim da li dolazi pešak, a lik iza leđa u mečki mi se zalepio, sav nervozan. I gle čuda, tako iza kombija i dolazio pešak, baš smo i morali da ga propustimo! Da mogu, instalirao bi bazuku u gepek, pa da raznesem takve nervozne likove što bi da te teraju da prolećeš preko pešačkog prelaza.
Malo me ovo poslednje podseća na sad već utihnulu diskusiju o "letačima" u brzoj traci na autoputu. Da, ja sam od tih što na autoputu ni pod tačkom razno ne bi usporavao tog što ide 200 na sat, ali na bulevaru kod pešačkog - definitivno bolje da se zakuca on u mene, nego da neki pešak zbog njega pogine. Bilo tako što bi ga on direktno udario, ili tako što bi drugog naveo u toliko rizičnu situaciju.