Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od samo polako »

Imamo li mi jednu javnu ličnost i na funkciji a da nema neku tešku priču iz prošlosti. Čitam za zaštitnika građana i ne verujem šta čitam. Ubio mu se drug u stanu sa njegovim pištoljem???????

I sad je glavna tema da li je ili nije imao dozvolu za isti?
:kuku:

Ili recimo familija Krkobabić!!!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Uroš S. napisao:Krki što krade telefone po žurkama :-) dobio oportunitet.
Mali ima lepljive prste, a? :D
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Koliko god vama sada zasmetalo, Siniša Mali ima sjajnu prošlost, najbolji student ekonomije, stipendista na jednom od top Američkih univerziteta, prvi Srbin koji je položio test za rad na Njujorškoj berzi koji se smatra najtežim u oblasti ekonomije (nakon toga ga položio samo još jedan u Srbiji, ćalov ortak sa berze)... Za ekonomiju ima ogroman potencijal, radio je zajedno s mojim ćalom pre politike, privatno je kao ličnost odličan, žena mu je takođe normalna... E sad, politika je nešto drugo, to neću da komentarišem.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Nije bio on. Falsifikovali mu LK.
samo polako napisao:Imamo li mi jednu javnu ličnost i na funkciji a da nema neku tešku priču iz prošlosti. Čitam za zaštitnika građana i ne verujem šta čitam. Ubio mu se drug u stanu sa njegovim pištoljem???????

I sad je glavna tema da li je ili nije imao dozvolu za isti?
Ne kapiram poentu.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Daleko od toga da su svi neobrazovani kreteni. Ali džaba sve to kad ne sme da ni da prdne dok Aca ne da dozvolu...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Mislim da sam otkrio o čemu se radi.

Komunisti nisu znali šta će silnim novcem koji dobijaju od Amerikanca, pa su vršili neke genetske eksperimente sa ljudima. Trudili su se da naprave najlošije i najljigavije moguće ljude i da ih podmetnu u "neprijateljsku" državu da uzmu vlast i sjebu je do koske, bez našeg vojnog uplitanja.
Međutim, stvari su se otele kontroli, eksperimentalni primerci su se dokopali slobode i sjebali nas.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Dzaba Sinisi sve to kad je gnjida, i tako ce biti upamcen. Moze neko da bude kakav hoces strucnjak ako je neto stetocina.

Sto se tice zastitnika gradjana, ko nasedne na tu pricu i nije za bolju vlast od ove.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Mr.Rotor napisao:Daleko od toga da su svi neobrazovani kreteni. Ali džaba sve to kad ne sme da ni da prdne dok Aca ne da dozvolu...
Poenta je što ne može ništa da se uradi zbog ogromnog broja ljudi koji se za sve pitaju...

Ćale je jedno vreme bio konsultant za vladu, nakon što je prodao firmu odlučio je da proba da pomogne, plata mu je išla na račun crvenog krsta jer nije želeo da ima ikakve veze s političarima, takođe se nije ni učlanio u stranku. Bio je tu 6 meseci i za to vreme dve njegove stvari su usvojene, kada je na treću dobio odziv da nije baš popularna za narod, pokupio se i otišao, niti je hteo da se ubeđuje niti da gubi vreme.

Sada ga svi poštuju i cene zbog toga, ali to nije bitno koliko činjenica da je neko ko do sada nije ni sa jednom firmom imao neuspeh i ko nije želeo da tu uđe radi novca, što su svi i podržali, nije mogao da uradi skoro ništa. Možda je i mogao da je bio zaludan da se bavi samo politikom pa da dogura na neku poziciju, ali to mu nije padalo na pamet.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Naovodno da u nedelju potpisuju ugovor za BH2O
Nigde ne uspevam da pročitam koja je pravna osnova tog ugovora. Ranije je bilo najava da će se raditi kroz privatno javno partnerstvo.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

AcaKayak napisao:Koliko god vama sada zasmetalo, Siniša Mali ima sjajnu prošlost, najbolji student ekonomije, stipendista na jednom od top Američkih univerziteta, prvi Srbin koji je položio test za rad na Njujorškoj berzi koji se smatra najtežim u oblasti ekonomije (nakon toga ga položio samo još jedan u Srbiji, ćalov ortak sa berze)... Za ekonomiju ima ogroman potencijal, radio je zajedno s mojim ćalom pre politike, privatno je kao ličnost odličan, žena mu je takođe normalna... E sad, politika je nešto drugo, to neću da komentarišem.
I prica se jos da je nakon promene vlasti iz USA doleteo ovde jer je uvideo bolju mikroklimu za sebe...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Svašta se priča i uvek će se pričati. Ja sad googlao o Miroljubu Aleksiću da vidim šta se sve piše, nije mi dobro. Prozivaju ga za hotel Sloboda u Šapcu, hotel se rušio, bio zabranjen prilaz, bilo najveće ruglo na svetu. On ga po novinarima kao kupio jeftino za 400.000e umesto za milion i po. S obzirom kako sada izgleda taj hotel, po meni bi bilo ok i da su mu ga poklonili ranije. Od najgore zgrade Šapca i legla narkomana postao je simbol grada pa ga opet novinari pljuju jer su idioti.

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Pajo jel to fora na konto Andreja i lk ili stvarno? Pošto jeste bio on.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Krkobabic III krao telefon?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Lepo sve drzavne funkcije da damo Japancima,i da se nadamo da ce da nam srede zemlju,imaju ljudi kodeks,ja vise stvarno ne znam sta nam se desava sa Srbijom :(
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Odgovori