Fora.Uroš S. napisao:Pajo jel to fora na konto Andreja i lk ili stvarno? Pošto jeste bio on.
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ne znaju kako da ga sklone.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Onaj debilko Djuka izjavio da su mu nasli nuncake u ormaru. Pa leb te jebo, ako je to najgore sto znaju o njemu, covek je svetac.
Sad su vec stigli do nivoa da ladno mozes iskljuciti sve njihove simpatizere iz kruga normalnih ljudi. Ko ovo podrzava ne moze vise da prodje ni kao neobavesten, vec je prosto idiot.
Sad su vec stigli do nivoa da ladno mozes iskljuciti sve njihove simpatizere iz kruga normalnih ljudi. Ko ovo podrzava ne moze vise da prodje ni kao neobavesten, vec je prosto idiot.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Imao i njih i šurikene i noževe za bacanje. 
A u vezi Jankovića, ovakva svinjarija nije viđana od 99/2000. Čak verujem da je šljam koji kuva isti, samo umesto DB-a i JUL-a ima aktuelne boje. Dno.
Sent using Tapatalk

A u vezi Jankovića, ovakva svinjarija nije viđana od 99/2000. Čak verujem da je šljam koji kuva isti, samo umesto DB-a i JUL-a ima aktuelne boje. Dno.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Sto umesto DB? Oni su bas samo ime promenili. Metode su iste, iz aviona se vidi.
- methane.master
Pa baš tako jednoznačno, no nebitno za suštinu.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Rakhil napisao:Onaj debilko Djuka izjavio da su mu nasli nuncake u ormaru. Pa leb te jebo, ako je to najgore sto znaju o njemu, covek je svetac.

vaistinu
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Aco, aman više
ćale - ćaletov, ćaletom, ćaletu...
Šteta što je staklenac
al verovanto je takva moda bila - ko je projektovao fasadu?

Šteta što je staklenac

Boringly average, but also perfect for school run mums
Naravno... kao i Đelić i ekipa.Grujic napisao:I prica se jos da je nakon promene vlasti iz USA doleteo ovde jer je uvideo bolju mikroklimu za sebe...AcaKayak napisao:Koliko god vama sada zasmetalo, Siniša Mali ima sjajnu prošlost, najbolji student ekonomije, stipendista na jednom od top Američkih univerziteta, prvi Srbin koji je položio test za rad na Njujorškoj berzi koji se smatra najtežim u oblasti ekonomije (nakon toga ga položio samo još jedan u Srbiji, ćalov ortak sa berze)... Za ekonomiju ima ogroman potencijal, radio je zajedno s mojim ćalom pre politike, privatno je kao ličnost odličan, žena mu je takođe normalna... E sad, politika je nešto drugo, to neću da komentarišem.
U USA su potrebne godine da se napravi nešto veliko pa čak i sa dobrim obrazovanjem. Visoke političke funkcije su za strance, posebno za one koji nisu rođeni tamo, praktično nemoguće. U banana državama uz pomoć ljudi na pravim mestima, sve to ide mnogo lakše i brže.
Ako taj pokušaj propadne, uvek može da se vrati u USA, da radi za 100-150k godišnje pa polako...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Juznije od Bg-a se uglavnom tako govori, slicno i za Dule-Dulov a ne Duletov, Bane-Banov itd. Ispravno je i jedno i drugoJi 4Tze napisao:Aco, aman višećale - ćaletov, ćaletom, ćaletu...

Da gledamo Nola 

- methane.master
Pre pola sata...
Stojim u pošti da podignem novac i platim račune. Reč je o kevinoj penziju, a pošto je ona bolesna podižem ja. Ja pak trenutno imam problem sa trnjenjem i grčevima, posledica nedavne hiruške intervencije. O lepom i toplom osmehu preko grkljana da i ne govorim.
Kreatura koja radi vraća mi dokumenta i kaže da ne mogu da podignem jer mi je lična karta istekla juče, i zaista jeste. Objašnjavam o čemu se radi, ne jebe živu silu, nego ono samo što me ne ispsuje i proziva sledeće. Pitam za šefa, šef "u WC-u". Malo je reći da sam popizdeo na kozu. Ne zbog toga što ne da, nego što ni ne pokušava da pronađe rešenje obzirom na okolnosti, a bilo ga je.
Stojim u pošti da podignem novac i platim račune. Reč je o kevinoj penziju, a pošto je ona bolesna podižem ja. Ja pak trenutno imam problem sa trnjenjem i grčevima, posledica nedavne hiruške intervencije. O lepom i toplom osmehu preko grkljana da i ne govorim.

Širim haos!