Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Rakhil »

samo polako napisao:
Rakhil napisao:Ama nisi napisao, to je problem, nikad ne napises. Ja iz tog sto si ti napisao ne vidim nista, nista mi nije jasnom i nisam jedini u tome. Ne moze tvoj stav da mi se svidja ili ne svidja kad ga ne znam. Lepo reci sta mislis i stani iza toga pa da te tretiram kao sagovornika, do tada si za mene "a gde je pecat" lik.

Ne postoje ideoloski razlozi, jer ne postoji ideologija. Ne postoji ni podela na "nase i vase" jer ne postoje "nasi". Lose ti ide.
Nije ti jasno šta pišem i kako razmišljam (ali ti to daje za pravo da me proglasiš za bota) i da se uvek potrudiš da na to i takvo pisanje odgovoriš, posredno ili ne!?

Tražiš od mene stav u vezi Jankovića a moj stav je od samog početka bio da javne ličnosti (ne samo Janković) kod nas uvek imaju tu neku diskutabilnu prošlost.
Opet nisi izneo stav u vezi Jankovica vec stav u vezi svih javnih licnosti. Time si na neki nacin izjednacio njega i, recimo, Vucica, ali ok, nema veze. Imas li ti stav o Jankovicu ili nemas, to te pitam? Sasvim je ok da kazes da nemas poseban stav o njemu i da zavrsimo, samo nemoj da relativizujes dalje. Dakle, jel imas necim da doprineses raspravi ili ne?
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Sa beobuild foruma, u vezi sa potpisivanjem ugovora o poklanjanju Savkog amfiteatra, jezgrovito i kratko>

milos.tro je napisao:

Šta može da pomogne medjunarodna arbitraža?

Jel potpisano da je zemljište dato u zakup 99 godina za dž...? Jeste.
Jel donesen Lex specijalis koji oslobadja investitora od taksi? Jeste.
Jel potpisano da grad mora da izgradi infrastrukturu do granica SA? Jeste.
Jel potpisan kredit od 130 miliona evra za eksproprijaciju + izmeštanje žel.infrastrukture? Jeste.
Jel potpisano da je investitor u obavezi da izgradi 50% od PROJEKTA, NE MAKETE u narednih 20 godina? Jeste.

laki72 je napisao:

A da dodam na to, projekat u trenutku potpisivanja NE POSTOJI!!!

Shodno tome 'investitor' se obavezao da izgradi jedno veliko NISTA!!!

Juce je bio istorijski dan!
Dan kada je firma sa osnivackim kapitalom od 100 (sto) dinara postala vlasnik (pardon) korisnik centra jednog glavnog grada u evropi na 100 (pardon 99) godina!?

Sjajno!!!

Dinar po godini za koriscenje Savskog Amfiteatra????
Svaka cast lopovi, svaka cast!!!
Ovo samo u Srbiji moze da prodje...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Već viđeno to sa Beogradom na vodi.
Pionirski centar Majdan je pre 7-8 godina pripao nekim likovima iz SPO koji su na tom mestu izgradili spa centar na 99 godina.
Ni prvi ni poslednji slučaj na žalost.

Rakhil napisao:
samo polako napisao:
Rakhil napisao:Ama nisi napisao, to je problem, nikad ne napises. Ja iz tog sto si ti napisao ne vidim nista, nista mi nije jasnom i nisam jedini u tome. Ne moze tvoj stav da mi se svidja ili ne svidja kad ga ne znam. Lepo reci sta mislis i stani iza toga pa da te tretiram kao sagovornika, do tada si za mene "a gde je pecat" lik.

Ne postoje ideoloski razlozi, jer ne postoji ideologija. Ne postoji ni podela na "nase i vase" jer ne postoje "nasi". Lose ti ide.
Nije ti jasno šta pišem i kako razmišljam (ali ti to daje za pravo da me proglasiš za bota) i da se uvek potrudiš da na to i takvo pisanje odgovoriš, posredno ili ne!?

Tražiš od mene stav u vezi Jankovića a moj stav je od samog početka bio da javne ličnosti (ne samo Janković) kod nas uvek imaju tu neku diskutabilnu prošlost.
Opet nisi izneo stav u vezi Jankovica vec stav u vezi svih javnih licnosti. Time si na neki nacin izjednacio njega i, recimo, Vucica, ali ok, nema veze. Imas li ti stav o Jankovicu ili nemas, to te pitam? Sasvim je ok da kazes da nemas poseban stav o njemu i da zavrsimo, samo nemoj da relativizujes dalje. Dakle, jel imas necim da doprineses raspravi ili ne?
Nije ti jasno šta pišem ali jeste da relativizujem stvari?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

LOL!!!
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Pa lol koja botina.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

:losevidim: :kuku: samo polako, decko idi po sendvic molim te. Ne ide na prazan stomak.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Smirite strasti. Kome je dosadno može da se provoza. Bicikom. Do Zrenjanina.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Znaci bg na vodi je ok jer je spo tako dobio neki pionirski centar. Eto ti knjiski primer relativizacije ako budes pitao kad si ti to relativizovao stvari.

Slika
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ne, pogrešan ti je zaključak.
Više se odnosilo na ovo i da se to i ranije u Srbiji događalo.
schonenk napisao:Ovo samo u Srbiji moze da prodje...
Prolazilo je i na žalost prolaziće, ako neko uopšte vidi ovaj moj zaključak.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Samo Polako, interesuje se jedan moj drug za to botovanje, upao je u frku pa mu trebaju pare. Ajd ako mozes posalji na pp uslove rada i to, cisto da imam info iz prve ruke.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Stvarno preterujte sa tim
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

ftj napisao:Znaci bg na vodi je ok jer je spo tako dobio neki pionirski centar. Eto ti knjiski primer relativizacije ako budes pitao kad si ti to relativizovao stvari.

Slika
Lol, taj Mali je ili prilično glup ili prilično ljigav, kada može tako da laže.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

McGruja napisao:Stvarno preterujte sa tim
Sloboda govora. Da je napisao kad mu je Rakhil napisao reci crno na belo ne bi ga niko ni zezao. Zato ja mogu da kenjam ko foka jer me zabole sto cu nekome nesto da krijem, kazem sve pa kome se svidja svidja, kome ne onda nista.

Sa osobama koje onako bzvz dobace ponesto mozes do sutra da gubis vreme na pisanje i nemas nista od toga.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

@ Samo polako
Sam si kriv za svoj status bota. Ništa ne radiš da razuveriš ljude, a ono što pokušaš nas samo uveri da smo u pravu.

Sve u svemu, nečije političko opredeljenje je nebitno, bitni su argumenti,a njih nema u odbrani Beograda na vodi, prodaje Avala filma za kikiriki, napada na Jankovića...
Odgovori