TV - Audio - Video - bela tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Re: TV - Audio - Video - bela tehnika

Post od Puzo81 »

I ja sam opterecen :kezo:

Stan je sa sobama po 20kv tako da je 42 ok a kako kazete i na 47 bi se brzo naviklo.80% sadrzaja koji se gleda bili bi filmovi na Bluray mediju sa smart BD 3D citaca uz 5.1 sistem sa 100-120rms sto imam.Ostatak dokolice igre sa PS4.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Xepoj87 napisao:Ja sam licno odavno zeleo da stavim projektor,nego je kvalitet slike bulja,pa nisam.
Nije baš. Tj. jeste ako koristiš biznis projektor, kakvi su najčešće kod nas. Projektor koji je pravljen za Home Cinema je već druga priča. Samo što mora da se gleda u mraku. Glavna mana je da crna nije crna kao na televizorima, ali znaš šta? Od kad sam počeo da obraćam pažnju na to vidim da i u pravim bioskopima nema onako skroz tamne crne već je najtamnija nijansa sivkasta. I niko se ne žali na to.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Xepoj87 napisao:Slazem se,ja sa oko 4-4.5m gledam 42",a voleo bih preko 55".
Za komp nema sanse ni sa 2m da koristis normalno.
Osim ako ne stavis 720p rezoluciju,ali onda veoma malo sadrzaja staje na sam ekran.
Stavljao sam i ja na 720p ali onda mu nije dobar odnos piksela pa je i.mutno po malo.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Windows 8 ima foru da može da namesti "Large fonts" za samo jedan od displeja, tj. za TV, a na monitoru da ti ostane normalno. Ne znam da li je to moglo u starijim windowsima. Problem je i što ne rade sve aplikacije dobro kad su uključeni veliki fontovi.
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

hoce li mi neko objasniti sta se desava sa tehnikom, da li nesto moze da radi duze od 2godine :besan: :besan: :besan:

kupio sam pre 2.5god LG LED televizor oko 120-130cm dijagonala, sinoc je umro.
Nasao sam garanciju koja je bila 24meseca(znaci istekla), televizor sam platio 150-160k din tada... popravkaa je skoro 300eura.

idemo dalje, masina za ves gorenje neka fency sa touch skren ekranom(izgleda kao svemirski brod i bila je medju najskupljim), pokvarila se u garanciji, skoro 20 dana je nisu popravili jer se kazu gorenje ne kvari pa nemaju delove.

tu nije kraj, masina za sudove ugradna opet gorenje medju najboljim modelima tada, pere sudove koji kao i da nisu oprani, 2x bila na servisu u garanciji, vrate je i radi 3 meseca pa opet...

ne jos uvek nije kraj, ugradni frizider gorenje- crkle sarke nije mogao da se zatvori, skreca da ima garanciju 5god. (sarke sa zamenom su inace oko 80eura da nisam imao garanciju).
Poslednja izmena od ADrei u 27 Mar 2014, 21:16, izmenjeno 3 puta ukupno.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ja bih se za pocetak zapitao kakva mi je struja u kuci / stanu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

imam 4 televizora u kuci a crkao je samo ovaj, tako da verujem da nije do struje :)
ostale stvari su mi se kvarile u stanu, znaci druga lokacija- druga struja... mada ne znam kakve veze ima struja sa time sto masina za ves lupa, a ova za sudove pere lepo samo 3 meseca posle servisa...
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

A ja bi se zapitao zašto su 3 od 4 uređaja sa gornjeg spiska od Gorenja i da li to ima neke veze. Znam da se priča da Bosch nije ono što je bio, ali meni još ništa od njihove tehnike nije crklo. Sa druge strane imao sam problem sa LG frižiderom i Ariston ugradnom pločom i mašinom za sudove. Mada, ako gledamo pojedinačne slučajeve sigurno ćemo naći nekog ko se namučio i sa Bosch-om. U principu je glupo izvlačiti zaključke iz tako malih uzoraka, ali kad te jedna firma zezne tu se gubi poverenje i džaba posle ako svima drugima njihovi uređaji rade bez problema.
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

zanimljivo je da imam jos jedan potpuno isti LG LED televizor, sad samo cekam kad ce on da se pokvari :kuku:

pa nemam pojma, firma koja mi je radila kuhinju je valjda saradjivala sa gorenjem i simensom... tako da mi je u kuhinji sve gorenje osim siemens ugradne rerne/ploce...
Poslednja izmena od ADrei u 27 Mar 2014, 21:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ajde, ajde, samo kukate. Pa moramo i majstori od nečega da živimo :D
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ja sam siguran da se kod nas prodaje škart sa svih strana sveta :x
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Nemoj da misliš da je tamo negde nešto bolje. Svuda se prodaje škart ako tehniku upoređuješ sa prošlim vremenima
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Kod nas sudo masina Gorenje, dve god stara ne pere ni blizu kao Siemens od pre 25 godina. Imala problem sa doziranjem soli, to zamenjeno i opet lose pere. Da kazem da i gornja polica ne moze lepo da se vrati u 70% slucajeva. Ono... :srbin: Siemens je radio za sve pare dobro sto se toga tice do zadnjeg dana. Verovatno da je i kostao dosta vise od Gorenja, iako je bio najjeftiniji model.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Oba naša ubija kako pere. Sa Calgon tabletama slabo, ali sa Somat ekstra.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Jel kacio nekad neko android fon preko HDMI na TV?

Gledam adapter za HTC Desire 500 cca 70 evra :nonono:

A vidim ima nekih univerzalnih za desetak evara... da li to uopste valja?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Odgovori