super, nisam nista platio
hteo sam da ih castim 20e ali su mi rekli da zbog pokusaja davanja mita mogu da me privedu, na kraju su mi samo vratili dokumenta i rekli mi da usporim...
U koloni najvise psujem drugog i treceg. Vozis tako 80 gde je dozvoljeno 80, naidjes na budalu koja vozi 60 gde je dozvoljeno 80, umesto da ga preteknes, vozis iza njega 60. Takvi su mi neshvatljivi, sto odmah nije isao 60?
Danas sleper drzi jedno 50 kola u koloni 30 na sat, jebe mu se da se skloni. Posle 50km, deda u 123-ci fura 50 na sat u zoni 80, ulazi u suprotan smer, nije upalio farove, koci bez veze...Sad ja da vozim iza njega???
U koloni najvise psujem drugog i treceg. Vozis tako 80 gde je dozvoljeno 80, naidjes na budalu koja vozi 60 gde je dozvoljeno 80, umesto da ga preteknes, vozis iza njega 60. Takvi su mi neshvatljivi, sto odmah nije isao 60?
Danas sleper drzi jedno 50 kola u koloni 30 na sat, jebe mu se da se skloni. Posle 50km, deda u 123-ci fura 50 na sat u zoni 80, ulazi u suprotan smer, nije upalio farove, koci bez veze...Sad ja da vozim iza njega???
Naravno da ne, mislio sam kad kolona ide 70-80. Ako se neko vuce 50-60 a ogranicenje je 80, logicno je preteci ga kada je bezbedno
Ako sam već sustigao kolonu, znači da sam vozio nešto brže od te kolone. Pokušaću, kad bude bezbedno da se kurtališem kolone.
Meni je vožnja u koloni duplo teža nego kad nemam ispred sebe nikoga. Zato se i izvlačim iz kolone kad god mogu. Em moram da pazim na onog ispred mene koji koči kad ne treba, ubrzava kad dobije napad a onda mrljavi kao da će zaspati... em moram da pazim na onog iza mene jer mi se nabio u gepek sve vrebajući priliku da me pretekne a ne ferma što i ja izvirujem da krenem.
Onda kad ga pustim da krene pre mene, da se ne saplete, pretiče kao da nije doručkovao, ima vremena, pa i nehotice mu se nabijem u gepek. Često se desi da ga onda o istom trošku i ja preteknem i odem svojim poslom.
To neznanje i neiskustvo u preticanju su toliko izraženi na našim putevima da se svaki puta zaprepastim.
Daj, povuci barem jednom u životu, kad pretičeš a nemoj gnjaviti ko pijan p...
Ovako, kad se kurtališem kolone, mnogo je lakše voziti.
Mrzim kolone.
Znam da ima u zakonu nešto o kamionima da ako naprave neku kolonu, dužni su da se zaustave na prvom mogućem mestu i propuste kolonu pa nastave da prave sledeću.
Ali, nikad u životu, nisam video da je to neki kamiondžija ispoštovao, osim što sam video par puta da je policija zaustavila kamion da kolona prođe.
Za malo da se slupam, ovi naši vozači su NENORMALNI!!!
Auto-put pored bežanijske kose, u suprotnom smeru lančani sudar. Mislim da je blago reći kreteni ispred skoro staju sa 100 na sat ne bi li gledali šta se tamo preko dešava. Alfa, hvala bogu, koči ko padobran da sam otvorio, ali ovima iza nije bilo dobro. Da nisam klepio 4 migavca pitanje kako bi se završilo. Odmah iza mene je bio Auris i uspeo je da se zaustavi nekim čudom, bez obzira što je telefonirao sve vreme.
Tokom pet meseci primene Zakona, policajci su izdali 170.000 prekršajnih naloga. Manje od 200 vozača nije priznalo krivicu, pa nisu ni iskoristili mogućnost da prepolove kaznu, ako je plate za osam dana.
Naplaćeno je ukupno 76 miliona dinara novčanih kazni. Za teže prekršaje, izrečeno je ukupno više od 700 godina zatvora, koliko i zabrane upravljanja vozilom.
Pijane i bahate vozače policija sa ulice šalje direktno kod sudije za prekršaje.