Nesreća se dogodila na obilaznici na takozvanom ,,Zabelskom putu“, kada je vozač punta ne poštujući znak prvenstva u punoj brzini se sudario sa kamionom.
Juče i danas video dve saobraćajke u NS-u. Juče popodne na Futoškom putu ispred supermarketa Univerexport Alba vozač male Isuzu hladnjače BG tablica uspeo da zakači u prolazu ćoškom sanduka granu platana pored puta. Inercija (dok je ivicom sanduka bio zakačen za granu) ga polukružno zanela udesno i popela na ivičnjak, tako da je za dlaku promašio stub ulične rasvete. Sanduk hladnjače se dobro zgužvao i rascepio na sredini, tako da su se videli paketi iznutra...
Danas popodne na raskrsnici Bate Brkića i bul. Jovana Dučića se sudarili stari Mercedes 190 E i Golf petica... Mercedes se zabio u vozačeva vrata Golfa... Mislim da nije bilo (teže) povređenih...
Danas na svim putevima murije kolko oces. A onakvih kamikaza i samoubica kao danas se skoro nisam nagledao
Bilo je 3-4 patrole do Zl i toliko nazad, al na razlicitim mestima. U Bg jedna patrola i 2 interventne (Arena i Bezanijska kosa) zaustavljali po nahodjenju i trkeljisali....
Malopre sam na razdaljini od pređenih 40-tak km sreo čak tri vozila bez jednog svetla, a vrhunac je bio jedan sa Audijem 80 "jaje" bez uopšte svetala u Rumenci (a napolju, naravno, totalni mrak) Blicnem mu da ga podsetim da ih upali - kad mi on uzvrati na kratko dugim svetlima u fazonu: "Ma znam da nemam svetla, sve je u redu". Pa mislim stvarno, gde ide ovaj svet?
Isto tako, primetio sam sve više vozila ovih dana sa ksenonima a da im jedan ne radi - izgleda da je masa ljudi ubacila u sve i svašta ono kinesko jeftino đ... koje brzo crkava, a sad nemaju para da kupe drugu "sijalicu" ili šta već, pa voze tako dalje. Eeeee, zemljo Srbijo....
Isti slucaj, nije toliki problem kad dolaze u susret, opsano su poceli odpozadi da ubijaju...oslepe me...
Pre neko vece se penjem uz Iriski, na samom vrhu u susret mi ide punto sa DUGIM, sekundu ili dve sam razmisljao da predjem u njegovu traku, od debila nista ne vidim, pa kad ginem sto da ginem sam
Redovna pojava na našim putevima. Još otkad je uvedena izmena zakona te sad nisi obavezan da imaš rezervnu sijalicu, mogu da voze kako hoće. Ja ludim kad vidim da voze bez upaljenih svetala i danju, a kamoli noću.