Ima li neko preporuku ili lično dobro iskustvo sa nekom lampom protiv komaraca, ili nekim drugim sredstvom za uništenje ove gamadi?
Jbt zadnje vreme došlo, na 18. spratu u 1 noću moram da u struju uključujem ono sranje (bočica sa raspršivačem) za komarce Zbog terase mi žao, tamo uvek struji vetrić pa mi taj raspršivač ne pomaže i ne mogu da izađem napolje.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Kupi Moskvica i nek radi u leru ja sam kupio onaj raid sto se ukljuci u struju i recimo da pomaze. Mene razbijaju svako leto, 3 uboda na vratu imam majku mu, ne mogu se ko covek obrijati. Nadam se da me nece dalje vostiti.
Nije bas da je svejedno. Nemam problema u stanu, ali sam na jednom radnom mestu imao prilike da se povrsno upoznam sa tim. Svi reklamiraju neka ekoloska sredstva i garantuju ovo ili ono. Ipak, nije bas sve kao sto kazu. Trazili smo spisak sredstava i prosledili onima za postovanje standarda i HACCP, koji li su. Pitali su nas da li smo blesavi sa time da radimo u restoranu... Ne, nemaju nikakvu korist, niti su nam dali preporuku za nekog svog. Nasli smo drugu, tj.trecu ili cetvrtu firmu, po preporuci kolega, i stvarno su odradili odlicno, po pitanju same gamadi. A prvi, sa kojim smo radili godinama, vazi za dobrog. Ipak, nije resio problem, iz vise navrata, pa smo krenuli dalje da trazimo... Ne znam koje su firme u pitanju bile.
Na drugom poslu smo imali trovanje (kako god da nazovem) nakon tretiranja kancelarijske kuhinje "neskodljivim" sredstvima. Naravno da je sve dobro oprano i prebrisano, ali jbg.
Nije bas nauka, ali ne treba bilo ko da radi, pogotovo ne u stanu, a razlika u ceni ne moze biti velika.
Heinz hvala na savetu, bitno je da je delotvorno sad koliko je otrovno i ne toliko obzirom da su podrumske prostorije, a opet ne bih ni da zovem bilo koga.
Ima li neko iskustva sa Polcar kadicama prtljažnika? Da li je cela gumirana, da li manje klizaju stvari koje se ubace u gepek?
Nije mi toliko bitna dubina, retko vozim i stvari koje prljaju, ali bi izbego šetanje stvari u krivinama
Original Mazda je 9920 dinara
Vidim da Polcar može da se nađe za manje od 3000 sa poštarinom https://www.silux.rs/proizvodi/dodatna- ... 1111024693
Koliko vidim, popusti su za sva vozila za koja imaju kadice.
Sa slike bih rekao da je materijal identičan mojoj koju sam dobio uz auto. Tvrda i klizava guma, skoro kao plastika, ovo po sredini mi deluje kao materijal sličan auto tepihu. Sve u svemu, da, klizi samo tako