Grčka
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Grčka
O Strandu na odg. temi. viewtopic.php?f=25&t=664&p=264677#p264339

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Na Lagomandri sam bio na dnevnom izletu. Prelepa plaza nema sta. Ali: Nije za bas malu decu, jako kratak plicak. Srba svih vrsta na kilo. Ugodjaj je bio otprilike kao na Adi Ciganliji. Deru sa cenama kao poludeli. Iskreno, ne bih birao kao destinaciju. Hotel nisam zagledao pa ne mogu da sudim, ali Magda House je u top 3 po lepoti i sredjenosti smestaja te vrste, barem spolja sto sam video.
Lagomandra Beach se bas nije proslavio ni cenom, a ni ocenama na Bookingu. Tamo se moze i procitati brdo komentara od ljudi koji su odseli u istom, sto pozitivnih, sto negativnih.
Inace je meni ta plaza super, fenomenalan je sitan sljunak (afrakcija), voda je kristalno cista, ali nije za decu nikako jer je na par metara od obale voda meni preko glave.
HTC
Inace je meni ta plaza super, fenomenalan je sitan sljunak (afrakcija), voda je kristalno cista, ali nije za decu nikako jer je na par metara od obale voda meni preko glave.
HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Misliš li na pilion, kod Volosa, istočni i zapadni? Jako zanimljivo i nije previše daleko. Istočni je mnogo lepši ali me odbija zalazak sunca u 18h, zbog planincuga koje su izrasle iz mora... Tu je čak i ski centar ako se ne varam...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da, na to mislim, neverovatno mesto, planine na moru, bukvalno. Ja planiram na zapadnu obalu, kazu da je do istocne prilicno nezgodno stici zbog velikih krivina, jako velikih uzbrdica i nizbrdica, uskog puta mestimicno. Ne znam da li bih se usudio sa decom da krenem tamo. Trenutno cesljam mesto Kala Nera.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
U Kala Neri smo mi nekad davno bili na letovanju. Malo ribarsko mesto bilo tad, ako se ne varam.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
A što brate Ogi? Meni je baš drago kada posle 12 i kusur sati vožnje u tamo nekog pripizdini gde je i bog rekao laku noć svaka druga tablica sa kojom se mimoiđemo bude NS, BG ili neka druga. Prosto mi bude drago i toplo oko srca.... I ne zahebavam se uopšte...Ogi napisao:Jako malo Srba ima. To je super.

Između pijanih i raspojasanih Engleza i Rusa i druge belosvetske bratije, uvek ću radije izabrati naše Srbe, sa svim njihovim manama i nedostacima.