Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od McGruja »

Ovo se graniči sa pozivom na linč :)
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ma da ovi navijači prosek godišta 1993.
4. znaš kako su ih pendrečili devedesetih na protestima.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Uroše jesi li bio na utakmici?
Ja sam bio i nisu se navijači zaleteli na policiju zato što je mrze (nije ni da se vole) već da stignu do protivničkih navijača.

Meni je ovo ipak važnija tema.
Juče slušam Rasima Ljajića i kaže da ako se broj poslanika smanji za 100 godišnja ušteda će biti 2 miliona evra.
Posle je išla priča o efikasnosti parlamenta, poređenje sa sličnim zemljama itd.

Razmišljam, te pare samo preusmeriti na bolnice i koris je velika.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

samo polako napisao:Ja sam bio i nisu se navijači zaleteli na policiju zato što je mrze (nije ni da se vole) već da stignu do protivničkih navijača.
Onda je ok, opravdano :ccc:

Inače, i da nekim čudom uštede te pare, svakako neće otići za korisne stvari već će partije naći načina da podmire svoje ljude i napune kasu, najverovatnije zapošljavanjem ljudi na nova izmišljena radna mesta.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Nije opravdano, niko to nije ni rekao, pročitaj ponovo.

U vezi uštede, onda da ne ukidamo poslanike, možda da ih proširimo da se ne bi mučile stranke sa izmišljanjem novih radnih mesta!?
I ništa ne radimo jer je sve uzaludno?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Svi ti pozivi za uštedu lepo zvuče na prvu loptu, iako je svima jasno da je ušteda zanemarljiva, međutim sve pokušaje promene broja poslanika, kao i promene izbornih zakona, prvo treba sagledati iz perspektive kako ta promena utiče na rezultate izbora odnosno kako utiče na raspodelu mandata.
samo polako napisao:Uroše jesi li bio na utakmici?
Ja sam bio i nisu se navijači zaleteli na policiju zato što je mrze (nije ni da se vole) već da stignu do protivničkih navijača.
.
Ti si genije. :D
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Pazi, skoro pa prepolovis poslanike i ustedis dva miliona, onda se time kurcis, pa te niko ne pita zasto trosis milijarde na subvencije. Pametan je Rasim, nije za dzabe u svakoj vladi od Mojsija na ovamo.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Mogu da čitam hiljadu puta, napisao si da su krenuli na protivničke navijače kao da to ima bilo kakve veze - nasilje je nasilje, mogu da se vade i na pun mesec, fakat je da su došli zbog tuče. Svako navođenje detalja oko tzv. razloga za istu je relativizacija, pojam koji ne bi trebalo da ti je stran.

Što se tiče dve konstatacije/pitanja koje si naveo odgovor je 'da, u ovoj situaciji'. Možda se nešto promeni kad nestane sva kozmetika/šminka u načinu vladanja na ovim prostorima (koja god stranka bila u pitanju), ali sumnjam, ovo je već ogoljeno do daske. Pametnom dovoljna jedna reč, a budala slomi nos i kada padne na leđa :)
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

samo polako napisao:Uroše jesi li bio na utakmici?

Meni je ovo ipak važnija tema.
Juče slušam Rasima Ljajića i kaže da ako se broj poslanika smanji za 100 godišnja ušteda će biti 2 miliona evra.
Posle je išla priča o efikasnosti parlamenta, poređenje sa sličnim zemljama itd.

Razmišljam, te pare samo preusmeriti na bolnice i koris je velika.
S obzirom na trenutan sistem glasanja čitavu skupštinu mogu da ugase i da sedi 5 predstavnika svih parlamentarnih stranaka sa svojim procentom glasova koji će se množiti sa koeficijednom 250.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pda :)
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

fq400 napisao:Mogu da čitam hiljadu puta, napisao si da su krenuli na protivničke navijače kao da to ima bilo kakve veze - nasilje je nasilje, mogu da se vade i na pun mesec, fakat je da su došli zbog tuče. Svako navođenje detalja oko tzv. razloga za istu je relativizacija, pojam koji ne bi trebalo da ti je stran.

Što se tiče dve konstatacije/pitanja koje si naveo odgovor je 'da, u ovoj situaciji'. Možda se nešto promeni kad nestane sva kozmetika/šminka u načinu vladanja na ovim prostorima (koja god stranka bila u pitanju), ali sumnjam, ovo je već ogoljeno do daske. Pametnom dovoljna jedna reč, a budala slomi nos i kada padne na leđa :)

Uroš je napisao a u vezi hapšenja onog klinca zbog grafita.
Mr.Rotor napisao:Posle se narod čudi zašto se na Derbiju svi zaleću na muriju kao besni psi. Svako je doživeo maltretiranje pa zašto da im ne vrati koliko može.
Na derbiju nije policija izazvala sukob nije čak ni prekomerno upotrebila silu, nikoga nije maltretirala već je samo sprečila dalje sukobe. To je razlika i poenta mog pisanja. Nadam se da sada razumeš.
Kao neko ko je video te reakcije policije mnogo puta mogu da ti kažem da su bili više nego fini, izostalo je ono batinanje.

I ako neko nije razumeo ne podržavam nasilje!

U vezi smanjenja poslanika ja sam ipak da se taj broj smanji. Koliko god to uticalo na opšte stanje države ipak bi bila neka olakšica za budžet, makar nekakva poruka.

Paja napisao: Ti si genije. :D
Tebe više ne komentarišem!
Poslednja izmena od samo polako u 29 Apr 2015, 10:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Pajo bićeš banovan, upozoravam te.

Come to the dark side... We have cookies! :D
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

samo polako napisao:
Paja napisao:Ti si genije. :D
Ni ja ne komentarišem tebe, nego tvoje pisanje.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Retko istripovan lik.

"U inat svima i uprkos svemu". Kakve sam sve cirkus priče čuo za njega, valjao sam se od smeha. A neke i on sam pruži ostalima :D

https://instagram.com/p/1atLVrCI27/?tak ... pomirbakic
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Paja napisao:
samo polako napisao:
Paja napisao:Ti si genije. :D
Ni ja ne komentarišem tebe, nego tvoje pisanje.
Ni tebe ni tvoje pisanje!
Odgovori