Test ličnosti je Kocka, tako se zove. Ima knjiga od 170 strana koja će svakoga ostaviti bez teksta ako je kao što je na forumima predstavljaju, ali ja je još nisam pročitao, radim ga na osnovu neke skraćene verzije koju je neki lik ostavio na PUA forumu, naći ću posle link. Pitao sam Rakhila da mi nabavi knjigu u BGu, ali neću da je preporučim dok je ne pročitam...
Mađioničarski trik ću ti pokazati uživo, lagan je (nakon jednog izvođenja ga znaš), 100% pouzdan (nemoguće pogrešiti jer ne zahteva pripremu), idealan za priču o muvanju (ima tri faze kao i muvanje, prvobitan utisak, upoznavanje i zatvaranje) i još na kraju možeš sam da "edituješ" završetak jer već na pola trika znaš rešenje a samo je posle dodatno zavlačiš.
Ja posle podelim karte na neke dodatne gomile s tim da pratim kartu, onda joj kao pomažem da je zajedno pronađemo da se malo povežemo, i na kraju ostane 5 karata gde je njena karta na poslednjem mestu, gde ako vidim da je zainteresovana mogu da kažem šta misliš, na skali od 1 do 5, koliko će nam biti zanimljivo dalje druženje i da njena karta bude na broju 5.
A što se knjige tiče, nju sam stigao na srpskom sada do neke 150te strane, na engleskom sam je pročitao 2010te
Pominjala se kocka i ovde dokle sam ja stigao, samo nema objašnjenje. Mislim da se pominje da je Grimbl smuvao Paris Hilton preko kocke.