Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Dobro veče

Post od Grujic »

Defintitivno mora da se pravi tajna podsoba :mrgreen: :delete:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Aco gde si nasao te sve psiholoske metode i tekstove? Jel si to citao sa strane ili se to navodi u knjizi? Stigao sam do onog dela kada iznajmljuju vilu za operaciju "Holivud" pa ne mogu bas da te ispratim. :D

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Test ličnosti je Kocka, tako se zove. Ima knjiga od 170 strana koja će svakoga ostaviti bez teksta ako je kao što je na forumima predstavljaju, ali ja je još nisam pročitao, radim ga na osnovu neke skraćene verzije koju je neki lik ostavio na PUA forumu, naći ću posle link. Pitao sam Rakhila da mi nabavi knjigu u BGu, ali neću da je preporučim dok je ne pročitam...

Mađioničarski trik ću ti pokazati uživo, lagan je (nakon jednog izvođenja ga znaš), 100% pouzdan (nemoguće pogrešiti jer ne zahteva pripremu), idealan za priču o muvanju (ima tri faze kao i muvanje, prvobitan utisak, upoznavanje i zatvaranje) i još na kraju možeš sam da "edituješ" završetak jer već na pola trika znaš rešenje a samo je posle dodatno zavlačiš.

Ja posle podelim karte na neke dodatne gomile s tim da pratim kartu, onda joj kao pomažem da je zajedno pronađemo da se malo povežemo, i na kraju ostane 5 karata gde je njena karta na poslednjem mestu, gde ako vidim da je zainteresovana mogu da kažem šta misliš, na skali od 1 do 5, koliko će nam biti zanimljivo dalje druženje i da njena karta bude na broju 5.

A što se knjige tiče, nju sam stigao na srpskom sada do neke 150te strane, na engleskom sam je pročitao 2010te :)

Pominjala se kocka i ovde dokle sam ja stigao, samo nema objašnjenje. Mislim da se pominje da je Grimbl smuvao Paris Hilton preko kocke.
Poslednja izmena od AcaKayak u 19 Sep 2014, 01:11, izmenjeno 2 puta ukupno.
Libero
Reactions:
Pridružio se: 23 Jan 2014, 11:39
Garaža: Opel Astra j

Post od Libero »

Opasan ovaj vragolan Acakayak :mrgreen:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

:pivo:

E, da, @Kuzmanovic, imaju sve te metode na torentima, imao sam ja pre oko gigabajt materijala, hiljade strana, naravno nisam ih pročitao. Čitao sam Mystery metod i ne sećam se šta još, ali video sam da i onaj manipulator Ross Jeffries tu piše svoje metode, kao i David D Anđelo.

Mystery je imao i svoju emisiju na VH1 koja je bila takmičenje u muvanju devojaka, dve sezone su snimljene, možeš i to pogledati mada možda i nije toliko zanimljivo, šta znam, vidi sam :)
Poslednja izmena od AcaKayak u 19 Sep 2014, 01:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

AcaKayak napisao:
Tajni forum moramo obavezno otvoriti, možda čak i ovde kao podforum ako Trojketa uvedemo u priču zavođenja :D
muvanje.garaza.rs :cool!:
Posetite www.garaza.rs !
Libero
Reactions:

Post od Libero »

Ko ne sme uživo taman, na ana.rs da se isproba :mrgreen:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Na kraju ce da bude:
http://www.youtube.com/watch?v=cHOMLnwaDAY
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Libero
Reactions:

Post od Libero »

stage 3 level :mrgreen:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

http://www.youtube.com/watch?v=VgwX9KpBj4U
:rofl:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

I da, još jedna stvar, Misterijev metod ima i na srpskom u knjižarama. Ja ću ga kupiti kad odem u BG, više iz poštovanja prema čoveku nego što mi sada treba, s obzirom da ga već imam na kompu. Na kraju krajeva, zato sam i Igru ponovo kupio.

EDIT: ovaj lik je dobar, mada može snimak biti namešten prilično :D

https://www.youtube.com/watch?v=PamWnKC5ueY

Ovaj je mnogo zanimljiviji: :D

https://www.youtube.com/watch?v=X7PAYhmoKkA
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

AcaKayak napisao::pivo:

E, da, @Kuzmanovic, imaju sve te metode na torentima, imao sam ja pre oko gigabajt materijala, hiljade strana, naravno nisam ih pročitao. Čitao sam Mystery metod i ne sećam se šta još, ali video sam da i onaj manipulator Ross Jeffries tu piše svoje metode, kao i David D Anđelo.

Mystery je imao i svoju emisiju na VH1 koja je bila takmičenje u muvanju devojaka, dve sezone su snimljene, možeš i to pogledati mada možda i nije toliko zanimljivo, šta znam, vidi sam :)
Pravo da ti kazem, nisam toliko zainteresovan o izucavanju i primeni tih metoda. Previse vremena bi zahtevalo jer je tema jako obimna. Voleo bih cisto informativno da procitam o nekoliko testova, kao sto je test najboljih prijateljica i jos par stvari koji su samo spomenuti kroz knjigu. Ovu celu pricu ne smatram u fazonu kako da smuvam devojku, vec kao pricu o umetnicima zavodjenja i kako su oni dosli do toga.

Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Pa test najboljih prijateljica koliko sam primetio je samo praćenje pogleda, ali dobro si me potsetio, pogledaću i za to.

Baš sam se skenjao što je propalo ovo sad za vikend s tom što je trebalo da dođe kod mene, mnogo kul devojka. Tj budala, ali mnogo kul budala. Vozi kavasaki nindzu, bavi se fitnesom (takmiči se) i penjanjem po šipkama (ne striptiz nego neki kao street workout).
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Da, odnosi se na poglede izmedju prijateljica, ali u knjizi je spomenuto samo oko pitanja za sapon i to je to. Mora da negde postoji sire objasnjenje :D

A jbg, docice sledeca, mozda bas i na vasaru naleti neka desetka :mrgreen:

Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Evo ti direktno od pisca knjige, Stajla

https://www.youtube.com/watch?v=Hw7m_EBf0oc

Što se te devojke tiče, nisam ništa ja zasrao, ona ima probleme kući.Hoće da se uda za dečka s kojim živi i nije sigurna da li je trudna. Zvaću je ja ponovo, verujem da ćemo se videti još.
Odgovori