Dobro veče
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Dobro veče
Da, da, to je to. Na isti nacin je objasnio u knjizi. 

Ovo je još bolje, sutra isprobavam!
https://www.youtube.com/watch?v=23Dt1xb9oIw
https://www.youtube.com/watch?v=23Dt1xb9oIw
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da odem ja lepo kod one u fast food sa knjigom i da joj pokazem, da se ne mucim da je citam i vatam fazone iz nje

Kako rekose, dovoljno je velika da mozes da je tresnes knjigom i odvuces za kosu 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic

@Aco pazi se da ne udjes previse u ovu pricu. Misteri je zavrsio u ludari na pola knjige, onaj batica nije upisao advokatsku skolu, a verujem da ce biti jos fejlova do kraja knjige. Nije naivno

Mnogo dobra fora ovo sa 5 pitanja. A ni ova riba nije losa 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Xepoj87 napisao:Kako rekose, dovoljno je velika da mozes da je tresnes knjigom i odvuces za kosu

Heroj ti mi se ne obraćaj. Pitam te imaš li koju drugaricu ti nemaš, strašno. Nemoj da ti pokažem dopisivanje s Nextom da vidiš šta je drug 

- Kuzmanovic
Sad mi je drugar poslao srpsku verziju UZ-a. Majko moja mila 
Mada, zbog Katarine bih naucio sve moguce testove, hipnoze, NLP-ove, krosee, osnove kidnapovanja i druge zavodnicke metode.

Mada, zbog Katarine bih naucio sve moguce testove, hipnoze, NLP-ove, krosee, osnove kidnapovanja i druge zavodnicke metode.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja se plasim da te on gleda drugim ocimaAcaKayak napisao:Heroj ti mi se ne obraćaj. Pitam te imaš li koju drugaricu ti nemaš, strašno. Nemoj da ti pokažem dopisivanje s Nextom da vidiš šta je drug

EDIT:
Kakav je retard ovaj celavi

Brzine idu u H-a !!!

Na našoj sceni nema normalnog. Ima onaj Petar koji liči na nešto ali je jako bezobrazno kopirao Misterijev ceo život od A do Š i priča kao misteri kao on nije imao sex do 21 godine pa je počeo da smišlja svoj metod bla bla bla, a čovek sve kopirao.
- Kuzmanovic
A jbg, sta Srbi znaju ko je Misteri.
Meni je i dalje bolja klasika, da jednostavno trebaš da imaš samopouzdanja i da znaš simpatično da kenjaš, da svako odbijanje shvatiš novo iskustvo koje će ti pomoći neki naredni put?
A ne tu neki sado mazo fazoni i to? Jbt, nije ni čudo što je završio u ludnici
A ne tu neki sado mazo fazoni i to? Jbt, nije ni čudo što je završio u ludnici

Misteri bi zavrsio u ludnici svakako, osoba je koju su roditelji tukli, možda i silovali, i koja je sebi zacrtala za cilj da se unapredi i pokaže da je vredniji od drugih i zato je to sve i proizislo, pucao je psihicki dosta puta i u toku tog procesa.
Niko od njih ne osporava da ima prirodnih talenata mežu muškarcima, ni ja nemam neki problem da pricam s devojkom bez bilo kakvog fazona iz knjige (osim u diskoteci, to mrzim za razgovore i izbegavam), ali mislim da si s ovim fazonima mnogo zanimljiviji i što je još bitnije jedinstveniji. Mojim zgodnim i lepim drugaricama svakog dana se javi desetak momaka na fejsu i par na ulici, moraš kod takve devojke da budeš drugačiji. Ova oko koje se sad bakćem da li će doći prekosutra mi je kad smo bili u stanu pokazala da je imala 64 poruke od muškaraca tog dana, svojim očima sam video, doduše i na slikama na fejsu ima po 900 lajkova tako da i nije neko čudo.
Velja plivač je takođe izlajkovao

Niko od njih ne osporava da ima prirodnih talenata mežu muškarcima, ni ja nemam neki problem da pricam s devojkom bez bilo kakvog fazona iz knjige (osim u diskoteci, to mrzim za razgovore i izbegavam), ali mislim da si s ovim fazonima mnogo zanimljiviji i što je još bitnije jedinstveniji. Mojim zgodnim i lepim drugaricama svakog dana se javi desetak momaka na fejsu i par na ulici, moraš kod takve devojke da budeš drugačiji. Ova oko koje se sad bakćem da li će doći prekosutra mi je kad smo bili u stanu pokazala da je imala 64 poruke od muškaraca tog dana, svojim očima sam video, doduše i na slikama na fejsu ima po 900 lajkova tako da i nije neko čudo.
Velja plivač je takođe izlajkovao

Brate, odakle mi drugarice posle 2 godine veze, si lud?AcaKayak napisao:Heroj ti mi se ne obraćaj. Pitam te imaš li koju drugaricu ti nemaš, strašno. Nemoj da ti pokažem dopisivanje s Nextom da vidiš šta je drug

Veče u kome se svi slazu je protraceno.