Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Srbine meni su ta ko sa klija dvojke skinuli, u pola tri popodne ispred zgrade sa video nadzorom, imam i snimak, ibt skinu decko za pet sekundi. Ja posle probao da vidim kako se skida, nema sanse...
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Znači izvesno je da će ovaj čovek dobiti spor?
Miloše jel to kod nas?
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ali 60km novog puta ove godine, to će biti rekord. Obično urade 10-20km godišnje.
Posetite www.garaza.rs !
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Da uveče su bili tu ujutru ih nemaDjole napisao:Miloše jel to kod nas?
Verovatno se misli na deonicu kod Vranja. To se gradi već neku godinu i puno toga je urađeno. Ako bi zapeli, mogli bi da dobar deo puste pred turističku sezonu.trojanac napisao:Ali 60km novog puta ove godine, to će biti rekord. Obično urade 10-20km godišnje.
B92: Gašić tvrdi da je Gojković ubijen http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=988326
Da li je jedan ministar pri sebi da dozvoli ovakvu izjavu?
Tapatalk
Da li je jedan ministar pri sebi da dozvoli ovakvu izjavu?
Tapatalk
Utronjao se zbog helikoptera i sad ne zna gde udara.
Da je posten, sutradan posle pada helikoptera bi podneo ostavku i pokrio se usima.
Da je posten, sutradan posle pada helikoptera bi podneo ostavku i pokrio se usima.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Danas vozim ibarskom i vidim neki lik na matorom hondinom motoru okacio plave diode koje blinkaju, divlja magistralom, ljudi se sklanjaju panicno, prosao je od lajkovca do lipovackih 3 patrole i nijedna da ga zaustavi. Da li je moguce da smo tolika banana drzava? 

Ortaku isto tako poskidali ogledala sa retrovizora golfa 5 ništa polomili nisu. Pretpostavljam da neko skida po narudžbini ... da ga uvatiš i tačno da mu lomiš ruke nema druge !Cp6uH napisao:Da uveče su bili tu ujutru ih nemaDjole napisao:Miloše jel to kod nas?
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Ako kažeš za njega da je divljao, a ispratio si da ga od Lajkovca do Lipovačke tri patrole nisu zaustavile, kako si onda ti vozio kada si to sve ispratio?