Zanimljivi oglasi
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Zanimljivi oglasi
Mogu misliti sta ovaj radi, drugarov 2.7 dizel se sprda sa svima u saobracaju. Koliko pise, toliko ide. Strasan auto.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
@Risto
C32 ili C55 AMG? C30 CDI AMG ili C320 CDI?
One77 je lep, ali ne vredi onih para koliko je kostao.
Sent from my m2 using Tapatalk
C32 ili C55 AMG? C30 CDI AMG ili C320 CDI?

One77 je lep, ali ne vredi onih para koliko je kostao.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Naravno da ti se sviđa, to je lep auto i dan danas. Jako lepo i skladno dizajniran auto. Ova verzija je posebno interesantna zbog egzotičnog motora. Moćan i dobar prevoz i dan danas kome ništa (sem nekog modernijeg menjača) ne fali ni u ovo vreme.Risto napisao:I dalje mi se sviđa w203, prosto se uhvatim u razmišljanju kako bi ga rado vozio![]()
https://www.polovniautomobili.com/putni ... kompressor
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
C32 AMG je prvi AMG u kome sam sedio, pre toga, bio sam oduševljen testom i zaista gotivim taj auto
Ako nekada budem kupovao auto za svoju dušu, C32 (w203) i C43 (w202) će biti u najužem izboru.
Edit:
Pod ovim "za svoju dušu" podrazumevam ovakav tip automobila, nešto iz AMG/M/STI ergele...

Edit:
Pod ovim "za svoju dušu" podrazumevam ovakav tip automobila, nešto iz AMG/M/STI ergele...
- starac vujadin
NIsam bio srećan kada su C32 zamenili (relativno brzo) sa C55, ali se i on sjajno pokazao.
203 je stvarno jako skladan i lep auto. Jedini MB za kog se i za karavana moze reci da je lep.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Имам једно потпитање...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Meni se, tada, taj v8 činio kao potencijalno pretežak a samo neznatno jači od C32. Mada, ne bi imao zamerku ni na jedan od ta dva, baš naprotiv, "plakao" bi od sreće da ga vozim 
Iz te generacije Mercedesa, volim i CLK, CLK 55 AMG ili (još bolje) CLK 63 AMG bi mi legli samo tako
još da je cabrio 
@elMaestro:
w203 karavan je zanimljivo dizajniran, ali, ja karavane ne volim pa ni kada je MB u pitanju

Iz te generacije Mercedesa, volim i CLK, CLK 55 AMG ili (još bolje) CLK 63 AMG bi mi legli samo tako

@elMaestro:
w203 karavan je zanimljivo dizajniran, ali, ja karavane ne volim pa ni kada je MB u pitanju

Nije da je prelep kao karavan, ali nije bas ni da je klasican pogrebnjak kao E.
CLK je takodje prelep auto, pogotovo posle FLa.
Jedino ne shvatam poentu onog Sport Coupea, al valjda im bilo zao da se BMW sam blamira u klasi trojkom compact (za kog je MB opet mister univerzuma).
CLK je takodje prelep auto, pogotovo posle FLa.
Jedino ne shvatam poentu onog Sport Coupea, al valjda im bilo zao da se BMW sam blamira u klasi trojkom compact (za kog je MB opet mister univerzuma).
Имам једно потпитање...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

GTV ko lutka.
Tapatalk
Tapatalk
Zasto? Citao sam nesto, ali ti si verovatno imao dostupne casopise i testove u to vreme.starac vujadin napisao:NIsam bio srećan kada su C32 zamenili (relativno brzo) sa C55, ali se i on sjajno pokazao.
Koliko sam upratio, C320 CDI nije dostojna zamena za C30 CDI AMG.
- starac vujadin
Zato što sam mislio da je taj V8 preterivanje u toj karoseriji i da će mu vozne osobine biti zbog toga loše. No, i taj V8 kompresor je sjajan motor...baš je AMG nanizao sjajne motore tih godina, svaki sledeći sve bolji od već dobrog prethodnika, sa sjajnim zvukovima bez modulatora i tih gluposti. I nije bio c55 mnogo divljiji od c32. Nije to bilo na nivou e46, ali te starije Mečke kako ide vreme dobiju svoju patinu i svoje pokonike nezavisno do M BMW s kojima su se "klali" dok su bili aktuelni.
Nisam siguran šta bih pre vozio za sebe kada bi mi ponudili C32 ili C55. Više mi se sviđa koncepcijski C32, ali u C55 je išao restilizovani enterijer koji je mnogo lepši i bolji od onog pre fl. Da je kod nas iole normalnija registracija taj auto bi bio bingo kao polovnjak kod nas.
Nisam siguran šta bih pre vozio za sebe kada bi mi ponudili C32 ili C55. Više mi se sviđa koncepcijski C32, ali u C55 je išao restilizovani enterijer koji je mnogo lepši i bolji od onog pre fl. Da je kod nas iole normalnija registracija taj auto bi bio bingo kao polovnjak kod nas.
Da je manja registracija, odavno bi bilo brdo oskrnavljenih primeraka plinom.
U C32, bas ovom sa oglasa sam se vozio i ide super i lepo se cuje, a opet jako udoban auto, medjutim, potrosnja retko ide ispod 30l po gradu, pa zbog toga cesto i menja vlasnike.
U C32, bas ovom sa oglasa sam se vozio i ide super i lepo se cuje, a opet jako udoban auto, medjutim, potrosnja retko ide ispod 30l po gradu, pa zbog toga cesto i menja vlasnike.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.