Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Prvi put čujem da postoji Note 3 kopija koja je toliko dobra da postoji ta dilema uopšte?
Tapatalk
Tapatalk
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Navodno cim su otvorili telefon rekli su da je kopija, nema natpis samsung ispod baterije ili tako nesto koliko sam uspeo da ga razumem...
ja ne mogu da poverujem u to da je taj telefon kopija nikako, a ovaj zapenio hoce da gazi ovog lika sto prodaje telefone..
U servisu kazu da je softver problem i traze mu oko 300 evra da to srede, ja mislim da ga farbaju i to zestoko..
ja ne mogu da poverujem u to da je taj telefon kopija nikako, a ovaj zapenio hoce da gazi ovog lika sto prodaje telefone..
U servisu kazu da je softver problem i traze mu oko 300 evra da to srede, ja mislim da ga farbaju i to zestoko..
Sumnjiva je priča da nemci hoće u falš telefon da stave originalan softver.
-
To sam mu i ja rekao...
Jel uopste moze u fals da se stavi originalni softver i da sve funkcionise normalno?
Dobijao je redovno update sve normalno...
Jel uopste moze u fals da se stavi originalni softver i da sve funkcionise normalno?
Dobijao je redovno update sve normalno...
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Moze pod uslovom da je kopija 100% verodostojna, ono u principu da je isti telefon, ali bez oznake brenda, ukoliko me razumete...
Meni tu vise lici prica da je telefon radjen za neko drugo trziste, gde mozda ima sitnog odstupanja u nekim specifikacijama (u sustini minorne stvari), pa se ovi uhvatili price da tel je kopija...
Meni tu vise lici prica da je telefon radjen za neko drugo trziste, gde mozda ima sitnog odstupanja u nekim specifikacijama (u sustini minorne stvari), pa se ovi uhvatili price da tel je kopija...
-
Telefon je za Poljsko trziste...
Tako da nije uopste fals. Cherokee je apsolutno u pravu jer da se bilo sta razlikuje od hw ne bi radio originalni firmware.
Falševi su totalno drugi telefoni. Ekran je smeće i slično. Samo ugašen liči na original, tako da je nemoguće ne primetiti razliku.
Tapatalk
Tapatalk
Ne bih se zacudio ni da su samo ako nema etikete na poledjini rekli da je fals telefon. Kaze buraz da su ti serviseri u nemackoj bas dunsteri i za sve im treba mnogo vremena i jos vise para.
Ko i gro svakog vida usluga u Nemačkoj. Loše i preskupo.
Tapatalk
Tapatalk
Ja ga koristim par meseci, ja sam prezadovoljan, kamera je vrhunska, telefon je prelep, radi ekstra.rade74 napisao:Kako se pokazao taj model 830?
-
Ta etiketa i jeste problemsebekkg napisao:Ne bih se zacudio ni da su samo ako nema etikete na poledjini rekli da je fals telefon. Kaze buraz da su ti serviseri u nemackoj bas dunsteri i za sve im treba mnogo vremena i jos vise para.
Mozda je jedino ukraden iz skladista ili je bio za refabrikovanje povucena serija ali kakve veze ima, vidi se po kvalitetu plastike i ostalih delova. Sta njih briga za dalje. Nek donese ovde i nek uradi.