Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Tom deonicom sam prosao 2 puta u kratkom roku. Prvi put sam ga video kod lajkovca ide u smeru ka bgu-a, mimoisli smo se, a onda me je po povratku obisao negde pre lipovackih, isto u smeru ka bg-u, oba puta kolona, guzva, ljudi se pogubili, beze u stranu, koce itd, pretpostavljam da se vozikao celo popodne.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne bi on stao da probaju da ga zaustave. A juriti motor je jako nezgodno. Jedino da se zove presretac na motoru iz BG-a. A i to je opet rizik. Lepo zapises tablice, pa ga nadjes kad je parkiran.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Čestitam izbor Dragana Bujoševića za direktora RTS-a.
Sad Saša Popović može svoj šou nedeljom da počne od 9 ujutro i tako zgazi Žiku Seljaka.
Sad Saša Popović može svoj šou nedeljom da počne od 9 ujutro i tako zgazi Žiku Seljaka.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam znao da je on izabran. Meni deluje kao dobar izbor.
Posetite www.garaza.rs !
Kolegi sa posla su pre par godina ukrali zadnje trouglasto staklo, navodno se jako teško nabavlja kod nas pa je popularno za krađu (info iz nekog servisa za stakla, vozio je sa pleksiglasom dosta dugo).Cp6uH napisao: Baš super odrađeno bez dodatnih oštećenja i izolovane žice
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kakvi su protivkandidati još je i dobar.trojanac napisao:Nisam znao da je on izabran. Meni deluje kao dobar izbor.
Širim haos!
Bujke je moj bivsi urednik iz magazina Evropljanin kad smo radili sa Curuvijom. Tad je bio jako dobar novinar. Ali sad su drugacija vremena i prilike.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Njegova prva izjava posle postavljenja mi govori da nije odmakao u razmišljanju od lokalnog jednocelijskog oblika života.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Dobar novinar ne mora nužno biti i dobar direktor. Po ovom pitanju nisam mnogo ni objektivan ni kompetentan, samo sam generalno alergičan na tu ekipu iz NIN-a s kraja 80-ih početka 90-ih, Tijanić, Nedeljkovićka, kasnije Smajilagićka..., pa i Bujketa tu trpam, možda i neopravdano. Previše je bilo čudnog putera na glavama.cozmo napisao:Bujke je moj bivsi urednik iz magazina Evropljanin kad smo radili sa Curuvijom. Tad je bio jako dobar novinar. Ali sad su drugacija vremena i prilike.
Svakako bolji od većine ostalih protivkandidata, mada možda staviš namerno takve protivkandidate.

Širim haos!
Politika je u pitanju. Velika politika.Uroš S. napisao:Njegova prva izjava posle postavljenja mi govori da nije odmakao u razmišljanju od lokalnog jednocelijskog oblika života.
On je inace bio glavni i odgovorni magazina Evropljanin koji je u to vreme bio zabranjen od strane ovog na vlasti danas. I to je radio odlicno i nezavisno.
Samo kazem, druga su vremena danas.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Onda je Saša Mirković idealan kandidat!?
Juče su jasno naglasili da Bujoševića očekuje restruktuiranje javnog servisa i realizacija finansiranja u vidu takse.
Inače tu taksu (pretplatu) forsira EU da bi se obezbedilo nezavisno finansiranje javnog servisa, pa se spremite da je plaćate jer su takse obaveza.
Malo je reči bilo o programskoj šemi za koju sam ja bio zainteresovan.
ta druga vremena koja spominjete je liberalni kapitalizam koji je nastupio. Političari, tajkuni, interesne grupe i ostali su shvatili moć medija i preuzeli su stvar u svoje ruke. U Slobino vreme su ubijali za drugačije mišljenje danas jednostavno daju otkaz.

Juče su jasno naglasili da Bujoševića očekuje restruktuiranje javnog servisa i realizacija finansiranja u vidu takse.
Inače tu taksu (pretplatu) forsira EU da bi se obezbedilo nezavisno finansiranje javnog servisa, pa se spremite da je plaćate jer su takse obaveza.
Malo je reči bilo o programskoj šemi za koju sam ja bio zainteresovan.
ta druga vremena koja spominjete je liberalni kapitalizam koji je nastupio. Političari, tajkuni, interesne grupe i ostali su shvatili moć medija i preuzeli su stvar u svoje ruke. U Slobino vreme su ubijali za drugačije mišljenje danas jednostavno daju otkaz.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
"Inače tu taksu (pretplatu) forsira EU da bi se obezbedilo nezavisno finansiranje javnog servisa"
Šta tu tačno znači nezavisno? To me je oduvek fasciniralo.
Šta tu tačno znači nezavisno? To me je oduvek fasciniralo.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Da ne zavise od budžeta niti od nekog trećeg ko bi finansirao njihov rad, samim tim i uticao na isti.
ps
visoko razvijene zemlje EU nemaju potrebu za tim.
ps
visoko razvijene zemlje EU nemaju potrebu za tim.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...